• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoŞgeŞldınz geyıgee:)))
nulufer ne Şampuanalması be ben gıdene kadar herıf uyumuŞ zatı :))
ecık sarıldım Öptum geldım ben uycam dedı bende ıyı bıŞı yapmıcam zatı deıdm :)
sen yatmıcanmı dedı kızlar benı beklıor dedım geldım

hosbuldum cnm sızde hısgeldnızzz

kızlar ben zaten sahura kadar uyumuyomm erkekler uyuyoo bnm kocişte uyuyoo karsımda bende ozendım gidip bı öpemde gelem barı :roflol:

hoŞgeŞldınz geyıgee:)))
nulufer ne Şampuanalması be ben gİdene kadar herİf uyumuŞ zatı :))
ecİk sarıldım Öptum geldım ben uycam dedı bende İyİ bİŞİ yapmıcam zatı deıdm :)
sen yatmıcanmı dedı kızlar benı beklıor dedİm geldım

canım ya nazar değmesin :lepi::nazar::nazar:

kızlar ben zaten sahura kadar uyumuyomm erkekler uyuyoo bnm kocişte uyuyoo karsımda bende ozendım gidip bı öpemde gelem barı :roflol:

öpte gel bari ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ben kimi öpem :roflol::roflol:
bende kociş gelince öperim artık :dilcikar:

aman fazla derıen ınamıyozkı hee demedımmı ben adetım geldı benımmm bu sabh zatı sabhazcık kanamam olunca gıttık hastaneye ben kanama olunca doktor geldedı yerleŞme kanıda olbılr dedı

ayy bir anım var benim anlatmadan geçemeyeceğim
bir gün adetim gecikti ilk adet gecikmelerim
şimdi ben kendimi hamile sanıyorum kocişe bakıp diyorumki(içimden) ay ben bundanmı hamileyim şimdi :roflol::roflol:
ben şimdi bunun çocuğunumu doğuracağım diye sevinçle bakıyom kocişime :roflol::roflol:
meğer ne hamileliği meğer adetim gecikmiş ilk o zamanlar öğrendim adet gecikmelerim başladı :delphin:

evlılıgınze mutluluguna nazar degesınd eı heralde nıluferım bnde amınn deım :D

csnım sımdı kesın dr gebelık yokmu dedıı

YOK DEDI CANIM KIZ DİĞER TOPIKTE YZDIMYA KIST VARMIŞ BIDE KİST ÇIKTI ŞİMDİ İLAÇ VERDI ADETIN 5.GUNU BAŞLICAN DEDI 21 GUN KULLANCAKMİŞİM İLACI.
ADET OLURSAN 1.GUNU ARA DEDI OLMASANDA ARA DEDI.BİZ YONLENDIRELIM SENI DEDİ.
AŞILAMA NOLCK DEDIM BU ŞELIKDE AŞIALMAYA GIDEMEYIZ DEDI ONUMZDEKI AY KONUSAŞLIM DEDII
YA BEN İLK HAZİRANDA GITTIM YA BENHEMN AŞILAMA YAPCEKELR SANIYODUM 4 AY GEÇTI USTUNDEN :roflol:

Back
X