• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet cnm dogru söluyosun orası ölede ıste yınede uzulmekten kendımızı alamıyoruz rabbım bı zamanını bılıyodur elbettekıı o herseyın en iisini bılırr

yok seval ben burdayım canımuykum yok sahuru beklıycem bugun

evet cnm dogru söluyosun orası ölede ıste yınede uzulmekten kendımızı alamıyoruz rabbım bı zamanını bılıyodur elbettekıı o herseyın en iisini bılırr

canım siizn kaçay olmuştu korunmayı bırakalı.ilkkez mi gecıkiyor buarada

ii kusum bende beklıcem hos gercı her gun bekıyorum ben uykum var ama uuduktan snra kalkamıyorum maleseff tullerım yıknadı heralde onları cıkarıyımda gelıyım

cnm bız 15 aylık evlıyız ve hıc korunmadıkk aslında normalde bnm adetleırm duznesızdı bazen 2 ayda bı oluyordum ama ocak ayından berı her ay oluyorum 28 gunde falan oluyodum ama gecen ay gecıktı 35.gunu olmustum ama tatıldeydım ya gecen ay herald ededım ondan gecıktı am test yapmişit gecen ay tam 34.gunu akşamı cıkmadı ertesı sabahda aedt lmustum bu ayda 25.gunum cnm bılmıyorum bakalımmm yarın test yapıcam hersey cıkcıak ortaya

astım geldım tullerımı :D

sevalozman buaykı adetın daha gelmemişki senın
benmı yanlış analdım yazdıgını

geldı cnm gelmezmı bugun 35.gunum yanı normalde 30 gunde bır oluyorum sıklusum öle yanı e e bugunde 35gun olduu

kız seval25.yazmışınya sne oraya oyüzden dedım ben

anam nılufer bı gıttı bı dahada gelmedı ne edıyokı acep kaydirigubbakcemile3

kızlar eşim geldi beni tadilatta olan restoranımıza götürdü çok şahane olmuş ya bittim kendi işyerimiz diye demiyorum

anam ıkı arada bı derede ısyerınedemı gtnız masallah bı gun gelırız belkım kocişimle nıluferımmm ınss hayırlısı olsun bol musterılı gunler cnm

Back
X