• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende geldim
bu arada bizde şampuan bitmişkaydirigubbakcemile3 gerçi elektirikte yoktu dün gece
kadriyem ver bakiiim bana azcık şampuan akşama lazım olacak:kedi:kaydirigubbakcemile3

kız ışıksız daha bi romantik işte ne yapcan elenktriğikaydirigubbakcemile3

la gene muhabbet etmişiniz ben yetişememişim
annemden eve geldim yemek yaptım iş yerinden erken çıkınca raporlar kaldı
mecbur evde bitirdim saat 1 de bitti müdüre mail attım geldim ama siz yoksunuz :dilcikar:

nilüfer kız ekleseydınya resım bız bakardık yınede

evet bılgecıms enı bekledım ama yoktunnn
bizde nıluferle baya bı msnde dokturdukk :roflol:
kadrişiminde uykusu gelmişti oda gıttı

SEN ŞİMDİ YAGMURLU HAVADA DISARI ÇIAKRSIN SUYUDA BELEŞE GETİRİSİN KIZ:))
PEK Bİ BELEŞÇİ GÖRDÜM SENİsırnaşık şey
napçen gülüm devir ekonomi devri.. bak zati tüpte yapçeez para lazım..zemuszemus

noluyo burda bakıyım evet kadişim dun bırıde dukkana gıttık bakmaya dıyoo ne cabukta gıdıp geldınz dımı ama :D
tamam gulerım verıyım sana senden kıymetlımı sankım
baaak kadriyem gördünmü :dilcikar:
fedakar arkadaşım nasılda uzatır sabunu bana.. canııım arkiiiim beniiiimŞeniz:1hug:
yaa senn kıskan:dilcikar: bi şanpuanı benden

merhaba kızlar iki aydır test yapıyom silik ikinci çizgi çıkıyor ama hamiş değilim tabikii
dün yaptım tek çizgi çıktı acaba hamiş olabilirmiyimmmm ne dersinizzzz kaydirigubbakcemile3

oyy yerım ben sizii yaaa cok sevıyom gacılar siziiiŞeniz
aşkımız karşılıklı kuşuum:asigim:opuyorumnanaktan

merhaba kızlar iki aydır test yapıyom silik ikinci çizgi çıkıyor ama hamiş değilim tabikii
dün yaptım tek çizgi çıktı acaba hamiş olabilirmiyimmmm ne dersinizzzz kaydirigubbakcemile3

olabilir neden olmasınkaydirigubbakcemile3

bende geldim ama kimse yookbenneyaptımki

bende geldım ama kımse yok burası gece hareketlenıyo gulerımmm sampuan kokuları falan ooo:roflol:

evet bılgecıms enı bekledım ama yoktunnn
bizde nıluferle baya bı msnde dokturdukk :roflol:
kadrişiminde uykusu gelmişti oda gıttı

ayy hiç sorma ne muhabbetti be :roflol:
dün eşim geldi yüzüne bakamadım konuştuklarımız aklıma geldi gülmekten koptum:roflol:
moda giremedim kaç saatsırnaşık şeysırnaşık şey

Back
X