• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende cam silmeyi sevmiyorum ama bugüne kadar aldığım kadınları hiç beğenmedim güzel silmediler :oklava:
bende kandim siliyorum ama güzel silen birini bulursam sildiririm zemuszemus

aaaaaaaaaaaaaa bak bu sefer yanılmadım aşşağıda gördüm bilge gelmişşşşşşşşşş delikafadulden
kesin blendax :roflol::roflol:
delü karıııkaydirigubbakcemile3 hheee o şampuan kokusu benden de malum reglim yeni bitti kız
inşallah yarın oruç tutcam

hoş geldin çiçekcik sende bayadır istiyorsun değilmi preseed'den hatırlıyorum seni a.s

hoşbulduk tatlım evet 10 ay oldu işte benimde bugün gelcekti gelmediler daha bakalım yarınaa gelmezler inşallahhhhhhh adıbatasıcalarrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
preseedte bu ay son zaten 3 aydır deniyorum tık yokkk

ee ne muhabbeti yapıyodunuz kıslarr

hoşbulduk tatlım evet 10 ay oldu işte benimde bugün gelcekti gelmediler daha bakalım yarınaa gelmezler inşallahhhhhhh adıbatasıcalarrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
preseedte bu ay son zaten 3 aydır deniyorum tık yokkk

cetvelin yazısı güzelmiş (güzel bir hediye) ama oradaki civ civ birtürlü çıkamıyor bence çıkan civcivle değiştir kaydirigubbakcemile3

ne muhabbetı yaaorız yıne delıdelı muhabbet edıyoız bızım delı karıylan :roflol:

walla son testi yaptım elmde bi sürü test vardı bana yalandan hamişmişim gibi gösteren pis testler bitti şimdi onlara bile muhtacımmmmmm kaydirigubbakcemile3

hiç sorma ya nedir bu testlere verdiğimiz paralar :delphin:
keşke kk da test yapan makinede olsaydı :roflol::roflol:

ben bı wcye gidiop gelıomm anam hereyı söler oldukkk heeee:roflol:

kadriş yok galiba gelcekmi acep
gülerde yok
çok yorgunum ayaklarımın altı ağrıyor deli dana gibi dolandım bugün
ama menümü çok beğendiler
Mercimek çorbası
etli yaprak sarması (tokat usulü)
Fırında tavuk
Pilav
Patates kızartması
Salata 2 çeşit
Tatlı (Şekerpare)

he valla :smiley-cool:
başka birşey olmasın bence bulaşık makinesini boşaltmaya git 2 dakika yetmez :roflol::roflol:

napıyosunuz ya benim bugün canım çıktı
sabahtan beri temizlik ti yemekti hizmetti çok yoruldum valla
sahura da uyumayayım diyorum ama bakalım ne kadar dayanacağım

bugün ağır misafirlerim cardı :)) eşimin amcaları ve kayınvalidemler
çok şükür atlattım

ay geçmiş olsunnn
benimde dün vardı yaa ağır misafirlerrr çok şükür bitti ama bende bittimmm yorgunluktan uyuyamadım bileee

Back
X