• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olur nilüm bana uyar
sevalim durum bildirsin bize o tarihte

ay evet ya kusumm o benımmmm gulerımmm opuyorumnanaktan

canım gebelik testi yapsan olurdu ama onuda yapmıyonuz heralde kaydirigubbakcemile3
beklerim gerçekten canımm :lepi:
malesef canımm ama iyiki yapmıyoruz öyle bi iş yoksa kollarım delikdeşik olurdu kan vermektenn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben de meyve suyu getireyim bari :)))) meyve suyu üretiyoruz bizde

ooo süperrrr restoran var içecekler var takılar var bende laboratuvar var deney yapmak isterseniz daireselliğinizi yüzey pürüzlülüğünüzü ölçtürmek isterseniz şayettt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar gözlerim kapanıyorrrrr bakamıyorum artıkınnnnn tekrardan iyi geceler hepinizi öpüyorummmm opuyorumnanaktan

tmm sekerler benımkı kesınlessınde bnde sıze ona gore haber verırımmmm

he ya bu saatte en kolay sahur yemeği
koçiş de salonda uyudu kaldı sanırsam hiç sesi çıkmıyo normalde sahurda kalkmaz o öyle tutar
bu sene benim hatrıma kalkıyor saolsun

bnmkıde karsımda uyyuyoo mışıl mışıl valla kusum benım gıdem bı öpemde gelem :roflol:
nıluferr sakın bişi deme bu lafımın ustunekaydirigubbakcemile3

çiğdem iyi geceler canım görüşürüz

iide bu satten snra neden yatıyon kı kusumm sahur geldı sayılırr

fdün akşam ağır toplar vardı bi yoruldum ki sormaaa bugünde kayınvalidemde misafirler vardı gelin olarak yine koptummm yanii mecalim kalmadı şekercimmm dayanamıyorum zar zor yazıyorum beyin faaliyetlerim error veriyorrrr kaydirigubbakcemile3

sevalim bizim oralardan meyve suyuyerimseniben marka veremiycem şikerim :1rolleyes:

bende yorgunum ama saat 3 e geliyor bu saatte yatarsam hayatta kalkamam sahur için bidaha
azcık daha sabretcem artkın bende

ben blıyom kı markaısnı facede gormustumm d le baslıyo dımı bılgem :roflol:
yok kız bu saten snra olmaz sahur geldıı kaydirigubbakcemile3

Back
X