• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız arabada kokudan öldürmesinler beni sonra :roflol:
bizim burada kartallda arabaya lahmacunla niye bindin koktu diye kavga çıkmış adam ölmüştü :gitme:

kız hiç sorma laaa aşşağıda duruyor :roflol:
hani bir şarkı varya kendi gitti adı kaldı diye :roflol:

haadıı cnm ee yuh artıkk yok kızım sen getırme o zmn lahmacun falannn kendın sag salım gel yeterrkaydirigubbakcemile

sayfada yoktun ondan dedim kısss

ayy ben o olayı duydum nilüm şaka gibi valla

tabi sizin aşşağıda adınız gözükmüyor ondan soruyorsunuz nerdesiniz diye birbirinize :roflol:

tikkatli ol nilüm paketi kalın yaptırkaydirigubbakcemile3

kıss çiğdem uyudunmu oturduğun yerde çıkmamışsın kuşum:smiley-cool:

kızlar inşalah ALLAH'ın izniyle buluşalım ya :lepi:
tek buradan olmuyor laelaelaelaelae

bncede nılufer o mnda koparız böleee etraftakıler derler noluyo bı gacılara :roflol:

dimi :) bol kakara kikiri olcek kesin

itiraf dan ::) ay koptum bunlara

1 Nisan şakası
1 Nisan sabahı kocamdan mesaj geldi; "Karıma akşama toplantım var diyeceğim. Hazırlan hayatım, yedi gibi gelirim." 1 Nisan şakası olduğunu bildiğimden, hemen cevap verdim tabii. "Aşkım kocamın akşama toplantısı varmış, ev müsait bekliyorum." Sinirden köpürmüş, öyle şaka yapılır mıymış? Yaptım gitti! GÜZELLLLLLLLLLLLL

Tövbe ya
Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce "Benim için de dua et" deyiveriyorum ve babamın cevabıyla dumur oluyorum. "Kendisi nerede derse ne diyeyim?" ***********

Cadaloz kaynana
ış arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı."

Back
X