Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnmde bı tane mısafırlerım kaldı onları hafta içi alıcm bakalımmm ınss

ya kızlar bu sayfa hata verdi az önce neden

Evt canım arkadŞlarlamuhabbet ıyıolunca sızdne ıyıolmasın Çok ıyıınsnlar eŞler kankaÇocukluk arkadası bızde nıŞanlandıktan sonra tanıŞtık kaynaŞtık onceden daha sık gıder gelırdık.3.gunumz ayrı gecmezdıŞımdı vardıayalkr falan uymuyor haftayı zor edıyorum ınsana bÖle bıtane arkadası olunca yetıyor be.
Onalrda konyalı yazın tatlıe gıttıgımzde buluŞtuk merkezde akŞaam akdr gezdık yemk yedık eglendık

ohh ne gusel kadrişim ben esımın arkdslarıyla gecen sene ramazanda tanıstım ama hıc bırıne ısınamadım yaa kotu bişii :(

Kızlar facebookta farmvılle dıye oyun varona takıldım bende bırakamıyorum ama guzel bı oyun tavsıye ederım

ohh ne gusel kadrişim ben esımın arkdslarıyla gecen sene ramazanda tanıstım ama hıc bırıne ısınamadım yaa kotu bişii :(

evet canım çok guzel onlar bız egelsınelr bızde kalırız iftara bırbırmızn evınde rahat ederız onun 1oglu var bıızm dugunle yaşıt bızle buyudu eşimie deli oluyor ogaln bıızm evde rahat edıyor keyfıne göre oyunuyor edıyor eşimde onu çok sevıyor eşimi kıskanıyor benden eşim bana senı sevıyorum dese ben senı daha çoksevıyorum dıyor eşime :)

Back
X