Çift çizgi.

yazmayayım diyorum da yorumlara bittim, daş yok mu daş

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım, ben 3 aylık hamileyken dolgu yaptırdım.. bildiğin çatır çatır oydular ama anestezi yapmadı doktor.. o acı bile katlanabilir gelmişti bana.. eğer sadece doldurulacaksa zaten anestezi almadan bile kolayca halledilir endişe etme.. bunun yanında antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ilk aylar hem de çok sefer, bir sorun olmadı çok şükür..

bu arada küçük bir dip not ekleyeyim; senden süper anne olur ama kucağına alana kadar çooook fazla "acaba" olacak kafanda.. su akar yolunu bulur sıkma canını :)

Canim adam uyutma burdaa eren laflari burdan sana burdan pozitif enerjilerimi yolluyorum ... Sana laf soyleyemem cunku hep bildigini okursin Yazikk yazik insanliga bak birde kac yasinda kadina laf atiyo ya utanmazz

kadın diyor ki çocuğumu aldırmayı falan düşünsem anestezi etki eder mi diye sorar mıyım ruh hastası mıyım ben yorumları iyice oku diyor.bebeği doğuracağım diyor.

şu msjdaki hakaretleri toplasak utanmayla kimin sıkıntısı var daha net belli olur.bak hamilesin konu sahibi de hamile bilmeden etmeden hakaret diyorsun bence derin bi nefes al konuyu tekrar oku.

Beni elestirmek size dusmez lutfen birdaha yazmayiniz. Gidisi olup dons olmayan yollaraa ...

Kardes benim gorumce tedaviyi erteleyebilir diyor. Gebelikte ilk 3 ay risk tasirmis. Bebekte problem olursa anesteziden oldugu dusunulebilirmis. Röntgen icin zaten kadin doğum uzmaninin onay vermeyecegini söylüyor.

Siz ne guzel hatunlarsiniz yahu. Valla sarilip opesim mincirasim geldi. Cok teşekkür ederim gercekten. Aciyi cekerim artık ne yapalim.

Tekrardan merhaba office :) epeydir yoktum bak dönüşüm muhtesem oldu. Birazdan esimle beni hamile biraktigi icin kavga edicem mesela. Cunku beynim akmis.

Öncelikle hayırlı olsun.
Lokal sıkıntı olmaz sanırım ama yine de bir danışın doktora siz.Röntgen hepten sıkıntı.
İnşallah tamamlarsınız tedavinizi.

Anaya dil uzatan bir ana adayı.....Yazık,çok yazık....

="idrakyollariiltihabi, post: 38776883, member: 525708"]Merhaba sevgili hatunlar. Acil olarak yardıma ihtiyacim olduğundan buhranlarimi sonraya sakliyorum ve konuya giriyorum.

4 aylık evliyim. En az iki sene çocuk düşünmeyen bir zat idim. Sadece bir kez korunmadim. Yalnızca bir kez... vukuatin üzerinden 15 gün geçti. Az önce o iki çizgiyi çok net bir sekilde gördüm. Buhranlarimi anne olmaya çalışan kadinlara saygimdan ve mevcut azarlardan korktugumdan ötürü kendime sakliyorum. Asıl soruna gelecek olursam...

Muhtemelen henüz olusma evresinde bebek. Üç haftadır süren diş kanal tedavim var. Yarin son aşaması yapilacak. Anestezi verilecek. Randevum erken saatlerde. Gitmem ve tedaviyi bitirmem gerek. Henuz fasulye bile olmayan ve niyeyse olusmak icin can atan bu bebege lokal anestezi zarar verir mi? Bu saatte danisacagim kimse yok ve durum da acil. Tecrübesi ve bilgisi olanlar lutfen yanitlayabilir mi? Simdiden tesekkurler.

Bir de benden anne olmaz yahu. Piff. Aşırı derecede agresifim. Rica ediyorum "millet anne olmaya calisirken sen.." ile baslayacak azar cümlelerini sunmayin. Onemle arz edeyim henüz kese olusmamistir bile. Cok cok yeni. Tekrar Teşekkürler.[/QUOTE]
Bebege zarar verir.

Tekrardan merhaba office :) epeydir yoktum bak dönüşüm muhtesem oldu. Birazdan esimle beni hamile biraktigi icin kavga edicem mesela. Cunku beynim akmis.

hoşgeldin dönüşün gerçekten muhteşem oldu :) bak hamilelik hormonları neler yazdırıyor millete, intikamın çok acı olacak eşine 9 ay boyunca

Ay ben bile sinirlendim ya konuyla alakam olmamasina ragmen. Pardon da size ne ? Hamile kalmakta zorlananlar var diye bebek istemeyen kadinlar terbiyesiz mi oluyor ? Kendimi tutamayip yazdim, bana yazdiginiz hicbir yoruma da cevap vermeyecegim. Konu sahibi sakin duruyor diye stres atmayin kadinin ustunden, insanlara saygili davranin, seviyesizce yorum yapmayin zira cocuk yetistireceksiniz. Hamilelik depresyonu falan yasiyorsaniz da bir uzmandan yardim alin bence.

tebrik ederim öncelikle.allahın yolladığı bu güzelim mucizeye kıymayacağın içinde ayrıca kutlarım seni.
şimdi kafanda acabalar var ama eminim mis kokulu yavrunu kucağına aldığında "iyiki doğurmuşum seni"diyeceksin.annelik bambaşka birşey.ben anne değilim ama anneleri ve bebekleri çok severim ve annelerin meleklerini doğurduktan sonra nasıl değiştiklerini,hayatta herşeyden,herkesten üstün tuttuklarını hep gözlemliyorum.
şimdi onun için telaşlanman,kendini hazır hisetmemen çok normal.çünkü içinde senin canından,kanından birini taşıyorsun,tarifi mümkün olmayan duygular bunlar.inşallah sağ salim kucağına alırsın en yakın zamanda.
ha bu arada hamilelik tahlili yaptır çünkü çok az rastlanan durumlarda testler yalnış gösterebiliyor.
diş konusuna gelince benim ablamda hamile.hamileliğinin başlarında diş doktoruna gitmişti ama anastezi vermemişlerdi yalnış hatırlamıyorsam.bebeğe zararmış galiba ama tekrar söylüyorum yalnış hatırlıyor olabilirim.

Yorumlarına bayıldığım bi hatun hamile kalmış demek vayyy
O diş tedavisi hakkında bilgim yok da şu konuya madem aldıracaktın niye yaptın yazanlar bu saatte kahkaha attırdı bana İdrak, dişçiye değil kürtaja gitcem yazsaydın halin nolurdu kimbilir
Bebeğin hayırlı olsun bu arada, çok hoşuma gitti senin anne olman nedenini bilmiyorum

Hayirli olsun gebeliginiz. Saglikla kavusun insallah. Gebelik hormonlarinin da dengesizligie sokunuz katlanmistir normaldir.

Benim dis sorunum olmustu 10haftalik filandim. Kuzen dis hekimi. Ikinci trimestere kadar birsey yapamayiz risk yaratir demisti. Yani 12-24.haftalar arasi guvenli donem demisti. Ben de elletmemistim. Ama sizinki kanal dolgusu. Suan acimaz anestezi almasaniz da... ama kadin doguma danismak lazim. Bana ilk 3 ay parol bile kullanmaman lazim demislerdi. Sukur suan dogdu da 8 ayi bitti bile
Annelik ne derseniz "kalbimin gercek sahibiyle bulusmak" derim ben

Gebelikte de gerektiğinde lokal anestezi verilebilmektedir. Gebelikte de kullanılabilen anestezik maddeler vardır. demişti bir dr canım ama hamile olduğunu belirt dişçine kesinlikle ona göre bir önlem alır yol gösterir .. hayırlı olsun bu arada :)

ÇOK TATLISIN

Bu arada size yazılan yorumların şokunu atlatıp cevap yazayım dedim

dolgu esnasında çok anestezi ihtiyacı olmaz. zaten sprey anesteziler var en fazla sık sık ondan sıkar dişinize. ölüm değil ya hem hamile kaldığını bilmeden antibiyotik ve psikolojik ilaç kullanmış arkadaşlarım oldu.. çocukları gayet sağlıklı. ama tabi bu bir risk. ama sizin durumunuz daha masumane geldi bana..

bebeğinizi sağlıcakla alın kucağınıza
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…