- 9 Eylül 2007
- 21.427
- 66.418
- 1.123
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
Canim adam uyutma burdaa eren laflari burdan sana burdan pozitif enerjilerimi yolluyorum ... Sana laf soyleyemem cunku hep bildigini okursin Yazikk yazik insanliga bak birde kac yasinda kadina laf atiyo ya utanmazz
Beni elestirmek size dusmez lutfen birdaha yazmayiniz. Gidisi olup dons olmayan yollaraa ...kadın diyor ki çocuğumu aldırmayı falan düşünsem anestezi etki eder mi diye sorar mıyım ruh hastası mıyım ben yorumları iyice oku diyor.bebeği doğuracağım diyor.
şu msjdaki hakaretleri toplasak utanmayla kimin sıkıntısı var daha net belli olur.bak hamilesin konu sahibi de hamile bilmeden etmeden hakaret diyorsun bence derin bi nefes al konuyu tekrar oku.
Beni elestirmek size dusmez lutfen birdaha yazmayiniz. Gidisi olup dons olmayan yollaraa ...
Kardes benim gorumce tedaviyi erteleyebilir diyor. Gebelikte ilk 3 ay risk tasirmis. Bebekte problem olursa anesteziden oldugu dusunulebilirmis. Röntgen icin zaten kadin doğum uzmaninin onay vermeyecegini söylüyor.
kahkaha attım yeminlene yaşıyosan nasıl bi algılama şeklin varsa Allah kabul etsin
hayırlı doğumlarrrrr
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu..umaım sorunsuz bir şekilde atlatırsınız tedavinizi..tekrardan gözünüz aydın ve geçmiş olsun..Kac kez tesekkur ettim bilmiyorum ama yeniden tesekkur ederim :) ihtiyacim olan tum cevaplari, sormadan soylediginiz icin.
yazmayayım diyorum da yorumlara bittim, daş yok mu daş
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım, ben 3 aylık hamileyken dolgu yaptırdım.. bildiğin çatır çatır oydular ama anestezi yapmadı doktor.. o acı bile katlanabilir gelmişti bana.. eğer sadece doldurulacaksa zaten anestezi almadan bile kolayca halledilir endişe etme.. bunun yanında antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ilk aylar hem de çok sefer, bir sorun olmadı çok şükür..
bu arada küçük bir dip not ekleyeyim; senden süper anne olur ama kucağına alana kadar çooook fazla "acaba" olacak kafanda.. su akar yolunu bulur sıkma canını :)
Canim adam uyutma burdaa eren laflari burdan sana burdan pozitif enerjilerimi yolluyorum ... Sana laf soyleyemem cunku hep bildigini okursin Yazikk yazik insanliga bak birde kac yasinda kadina laf atiyo ya utanmazz. Seni merhamete dave ediyorum once annenden terbiye ogrende gel sonra
Tekrardan merhaba office :) epeydir yoktum bak dönüşüm muhtesem oldu. Birazdan esimle beni hamile biraktigi icin kavga edicem mesela. Cunku beynim akmis.
Ay ben bile sinirlendim ya konuyla alakam olmamasina ragmen. Pardon da size ne ? Hamile kalmakta zorlananlar var diye bebek istemeyen kadinlar terbiyesiz mi oluyor ? Kendimi tutamayip yazdim, bana yazdiginiz hicbir yoruma da cevap vermeyecegim. Konu sahibi sakin duruyor diye stres atmayin kadinin ustunden, insanlara saygili davranin, seviyesizce yorum yapmayin zira cocuk yetistireceksiniz. Hamilelik depresyonu falan yasiyorsaniz da bir uzmandan yardim alin bence.Canim adam uyutma burdaa eren laflari burdan sana burdan pozitif enerjilerimi yolluyorum ... Sana laf soyleyemem cunku hep bildigini okursin Yazikk yazik insanliga bak birde kac yasinda kadina laf atiyo ya utanmazz. Seni merhamete dave ediyorum once annenden terbiye ogrende gel sonra
Ahshsh hicbir sey anlamadim ama sanirim güzel bir şey soylediniz. Tamam çocuğu aldiricam ama ruh hastasi oldugum icin lokal anestezinin cocuga zarar verip vermedigini sorguluyorum. Çünkü deliyim ben. Aldiracagim bir cocuk icin endise edip soru soruyorum. Çünkü beynim akmis megersem. Ince zekaniz ile bu detayi fark etmis olmaniz beni cok sasirtti. Hayranim size kaç yaşında kadin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?