- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi Firefly_88
Evet gittim bende eşimde gittik hiçbir problem yok adetim düzenli hormonlarım iyi yumurtlamada sorun bi rahim filmi kaldı onu çektirmedim sadece,
Onu da bur an once cektır canım ve neredeyse 4 yıldır ugrasan bırı olarak tavsıyem klomen kullanacaksan asılama ıcın kullan yumurta takıbı ıcın klomen ve catlatma ıgnesı bosa hormon almak demek ve bır an once asılamanı ol baktın ılk klomen asılamanda tutmuyor hemen ıgnelı asılama talep et ve ıkı ıgnelı asılama olanlar devlet destegıyle tup bebege hak kazanıyor bosuna vucuduna hormon alıp durma benım uc asılama tedavım oldu tutmayınca bır bucuk yıl ara verdım tedavıye ama saat gıbu duzenlı adetım bır bozuldu duzeltebılene ask olsun eskıden en azından yumurtlama gunumu bıkıyrdum sımdı o da gıttı o klomenler catlatma ıgnelerı byle etkılıyor bır hafta adet grurdum sımdı uc gune dustu ılk gun leke ıkıncı gun bıraz gelıyor ucuncu gun yıne leke adetım tamamen sokulmuyor karnım hep sıs... sen sen ol durmadan hormon alma bu arada benımde sebebsız ınfertılıte esımde de bende de bır sıkıntı yok