- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim bağışlasın inşallahAmin insallah.
Yok olmadı, 2.5 aylıkken ikizlerinden birini kaybettim. Oğlumu kucagima aldim şükür 2. Yasinda simdi.
Rabbim evlat bekleyen herkese sağlıklı sıhhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Belli olur betanız yüksek ikiz olma ihtimali var. Umarım ikizdir22 mayıs cift embriyo transferi yapildı.beta değerlerim 7. Gün 89 9. Gün 250 cikti.İdrar testlerimde pozitifi gordum.Simdi 9 haziranda kese randevusu verdi.Sizce kizlar ilk kontrolde tek mi çift mi belli oluyor mu.İlk transferim o yuzden cok heyecanliyim![]()
İnşallah her ikiside tutar bende baktıracağım inşallah22 mayıs cift embriyo transferi yapildı.beta değerlerim 7. Gün 89 9. Gün 250 cikti.İdrar testlerimde pozitifi gordum.Simdi 9 haziranda kese randevusu verdi.Sizce kizlar ilk kontrolde tek mi çift mi belli oluyor mu.İlk transferim o yuzden cok heyecanliyim![]()
Masallah çok güzel değeriniz. Darısı benim başıma olsun insallah. Bekleyen herkesin başına.KIZLAR BENDE 5. GÜN EMRİYOSU 11. GÜN TEST SONUCU 528 İYİ Mİ ?
Çok teşekkür ederim 16. Günümdeyim cuma günü normal ultrasyondan bişi görünmedi . Vajinal bakmak istemedim . O yüzden tek mi çift mi bilmiyorumMasallah çok güzel değeriniz. Darısı benim başıma olsun insallah. Bekleyen herkesin başına.
Nasıl arttı, keseyi gördünüz mü? İkiz mi?
Allah gönlünüze göre versinÇok teşekkür ederim 16. Günümdeyim cuma günü normal ultrasyondan bişi görünmedi . Vajinal bakmak istemedim . O yüzden tek mi çift mi bilmiyorum. Rabbim istiyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah
.Sende transfer oldun mu
Olacak inşallah inan seninle kalması için bol bol dua et Rabbim hepimize evlatlarımızı nasip etsin inşallahAllah gönlünüze göre versinben de 3 haziranda oldum. Yarin test günüm. Dua et benim için de lutfen
Sabret ve dua et çok erken baktırıp moralini bozmaKızlar bugün 5.günüm ilk denemem negatifti. İki tane embriyo koyuldu. Kan vermemek için kendimi zor tutuyorum versem azda olsa çıkar mı sizce hiç olmazsa hamile kalabildim diye sevinicem![]()
Amin inşallahSabret ve dua et çok erken baktırıp moralini bozmarabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
![]()