- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.803
- 133
Ben kullanıyorum mecbur inşallah bişey olmazarkadaşlar bişey soracağım. Bu süreçte kozmetik ürünleri kullanıyor musunuz. Yani güneş kremi falan. Cilt temizleme ürünleri?
Merak ettim. Ben korkumdan kullanmıyorum da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullanıyorum mecbur inşallah bişey olmazarkadaşlar bişey soracağım. Bu süreçte kozmetik ürünleri kullanıyor musunuz. Yani güneş kremi falan. Cilt temizleme ürünleri?
Merak ettim. Ben korkumdan kullanmıyorum da
İnşallah olmazBen kullanıyorum mecbur inşallah bişey olmaz![]()
Maşallah rabbim nazarlardan saklasın inşallah Allah bağışlasınBen. 3. Denememde 6. Gün evde test yaptım.cizgiyi.gordum. 4 gün sonra yani, 10. Günde kan testi sonuç günümdü. Yaptırdım 760 filan cikti. Doktorum 2 sonra tekrarlayalım dedi tekrarladı bu seferde 1670 ler de filan cikti. İkizlerime hamile kalmışım. Şuan kucaklarimdalar Allah isteyene nasip etsin
Amin. Sagolun. Sizinde kucaginiza almak nasip etsin. Benimde sol bacağım ağrıyordu. Ara ara kramp giriyordu ozamanlar Allah Allah bacağıma ne oluyor diyordum. O sızıntı gibi ince ince ağrıması sanırım bana da oluyordu. Ama bacağım daha çok ağrıyordu mesela. Bide lekenmem olmuştu.bir kere pembe şekilde. Oda 6. Gün muydu 5. Günmuydu hatırlamıyorum. İnşallah sizinde tutmuştur. Ay ikiside tutsun hayirlisiylan insallah.Maşallah rabbim nazarlardan saklasın inşallah Allah bağışlasın. Sorum olacaktı banada 2 embriyo transferi yapıldı.6. Güne girdim bacağım belim çok ağrıyor ayrı ayrı saatlerde ayrı ayrı ağrılar oluyor . Gaz sıkışması var bide sol alt karın bölgemde bazen küçük sızıntı gibi kramp geliyor sanki .Sizdede oldu mu acaba
Merhaba bana da 2 embriyo transferi yapıldı 5.gündeyim transfer gününden beri kasık ağrısı göğüs ağrısı var bugün belim sızlıyor hayırlısı olsun test tarihim 6haziranMaşallah rabbim nazarlardan saklasın inşallah Allah bağışlasın. Sorum olacaktı banada 2 embriyo transferi yapıldı.6. Güne girdim bacağım belim çok ağrıyor ayrı ayrı saatlerde ayrı ayrı ağrılar oluyor . Gaz sıkışması var bide sol alt karın bölgemde bazen küçük sızıntı gibi kramp geliyor sanki .Sizdede oldu mu acaba
Amin inşallah çok teşekkür ederimAmin. Sagolun. Sizinde kucaginiza almak nasip etsin. Benimde sol bacağım ağrıyordu. Ara ara kramp giriyordu ozamanlar Allah Allah bacağıma ne oluyor diyordum. O sızıntı gibi ince ince ağrıması sanırım bana da oluyordu. Ama bacağım daha çok ağrıyordu mesela. Bide lekenmem olmuştu.bir kere pembe şekilde. Oda 6. Gün muydu 5. Günmuydu hatırlamıyorum. İnşallah sizinde tutmuştur. Ay ikiside tutsun hayirlisiylan insallah.![]()
Merhaba çok sevindim nerdeyse aynı tarihlerimiz benimde tedaviye başladığımdan beridr göğüs şişliği ve hassasiyeti var sendede bel ağrısı var mı.Rabbim hepimizin emeğinin karşılığını nasip etsin inşallahMerhaba bana da 2 embriyo transferi yapıldı 5.gündeyim transfer gününden beri kasık ağrısı göğüs ağrısı var bugün belim sızlıyor hayırlısı olsun test tarihim 6haziran
Evet bugun bel ağrım var ve sağ kasıma iki üç kere sızı girdi.Allahım inşallah tutunma ağrılarıdırMerhaba çok sevindim nerdeyse aynı tarihlerimiz benimde tedaviye başladığımdan beridr göğüs şişliği ve hassasiyeti var sendede bel ağrısı var mı.Rabbim hepimizin emeğinin karşılığını nasip etsin inşallah![]()
![]()
Bende lekelenme olmadı henüz sende var mıAmin inşallah![]()
![]()
Hayır bende de olmadıBende lekelenme olmadı henüz sende var mı
Test vermeyi ne zaman düşünüyorsun çok sabırsızlanıyorum yaBende lekelenme olmadı henüz sende var mı
Lekelenme olmak zorunda değil. Öyle biliyorum.Amin inşallah çok teşekkür ederim. Benim lekelenme olmadı herkeste olmuyor mu acaba
Bende çok sabırsızlanıyorum ama hitmekte istemiyorum erkenden çünkü korkuyorum 5 haziranı beklicem sabrın sonu selamettir inşallahTest vermeyi ne zaman düşünüyorsun çok sabırsızlanıyorum ya
Öyle okudum bende ama ne biliyim herkes görmüş ya o yüzden meraklandım bendeBende lekelenme olmadı henüz sende var mı
Evet ama bazıların da oluyor. benim dün belim çok ağrıdı bugün biraz daha iyiyim sanki kasık ağrımda azaldı çok heycanlıyım inşallah güzel sonuçlar alırızÖyle okudum bende ama ne biliyim herkes görmüş ya o yüzden meraklandım bende
Bende de aynısı :) İnşallah ama benim sol kasığımda belirli belirsiz bir ağrı varEvet ama bazıların da oluyor. benim dün belim çok ağrıdı bugün biraz daha iyiyim sanki kasık ağrımda azaldı çok heycanlıyım inşallah güzel sonuçlar alırız
Ben dayanamadım test verdim 75 çıktı dün idrar testi yaptım hep silik çıktı doktorum güzel dedi sonuç için dizinde hayırlısı olsun hakkınızdaBende çok sabırsızlanıyorum ama hitmekte istemiyorum erkenden çünkü korkuyorum 5 haziranı beklicem sabrın sonu selamettir inşallah![]()
Ayy çok sevindimmm İnşallah olurBen dayanamadım test verdim 75 çıktı dün idrar testi yaptım hep silik çıktı doktorum güzel dedi sonuç için dizinde hayırlısı olsun hakkınızda