- Konu Sahibi mehtaperkan
-
Eeeee başka kimse yok mu bunları yaşayan??? :)
kaç embriyo olursa olsun tek kataterle yerleştiriliyo bana ultrasonla göstermişlerdi iki tane küçük beyaz misket gibiydi. Ben gayet net gördüm ikisinide
Yasadan önce olmuştu benim transferim. 3 tane transfer edildi. Bende tek gördüm ama üçüde tuttu. Yani bizim çıplak gözle görmemiz zor. Aklınıza öyle şeyler getirmeyin bence. Merkezde başarısını düşünür hatta ben üç istememiştim son anda söyledikleri için mecbur kaldım. Sonra yaşanılanlarıda ne siz sorun nede ben anlatayım. Hayırlı tedaviler....
Yasadan önce olmuştu benim transferim. 3 tane transfer edildi. Bende tek gördüm ama üçüde tuttu. Yani bizim çıplak gözle görmemiz zor. Aklınıza öyle şeyler getirmeyin bence. Merkezde başarısını düşünür hatta ben üç istememiştim son anda söyledikleri için mecbur kaldım. Sonra yaşanılanlarıda ne siz sorun nede ben anlatayım. Hayırlı tedaviler....
Ben bugün dediğin konuyu konuştum doktorumla 31 yaşındayım ilk deneme olacak cift embriyo transfer edebilirmiyiz diye sordum Dr um hiç problem değil ben buraya daha önce 2 deneme yapıldı die notumu alırım cift transfer ederiz dedi ama sıkıntılarını dusundunmu erken dogum gelişme problemi vs. Deyince bende düşüneyim dedim. Hayırlısı artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?