Çift embriyo transfer edilenler bakar mısınız?

mehtaperkan

Hoşgeldin Elif Nil'im
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
673
16
118
47
Düzce
5 gün önce transferim yapıldı. 2. denemem, yaşım 33 doktorum sana bu sefer 2 embriyo transfer edeceğiz dedi. Buraya kadar herşey yolunda. Transfer sırasında tüm işlemlerden sonra katater getirildi embriyologta çift embriyo dedi ultrasonda embriyornun bırakılışını gördüm ama ben sadece tek embriyo gördüm!!! Sorduğumda diğeri küçük ondan göremediniz dediler. (bana 1 tane 1. kalite 7 hücreli, 1 tane 2. kalite 7 hücreli transfer edildi) Sorum sizlere şu; Çift embriyo yerleştirilirken tek kataterlemi yerleştiriliyor ikiside? Benim gibi 2. sini göremeyen var mı? Eşim de bana kızıyor doktor niye öyle birşey yapsın ki diye. Ama kurt düştü işte içime...:26:

evet bu benimde aklıma geldi,nasıl anlayacağz bunu,benim 3.denemem olcak banada yasa gereği 2 konulabilcek ve bende herşeyden şüphe eden biriymdir emin olmam lazım,arkadaşlar yardımcı olur ınş

benim de transferimin 9.günü çift embrio yerleştirildi ama ben görmedim yerleştirilme anını ilk denememiz insanın bu aklına bile gelmiyor sonradan düşününce geliyo benim belimde ve kasıklarımda ağrılar oluyor acaba bu iyiye mi işaret

ya arkadaşlar böyle birşey mümkün mü , embriologun mikroskopla baktığı birşeyi siz çıplak gözle göreceksiniz. O katater transferden sonra tekrar laboratuvara gidiyor tekrar bakılıyor ki hepsi transfers edilebilmiş mi diye ? O zaman içindekine hepsi verilmiş mi diye mikroskopla değil, çıplak gözle bakarlardı

Benim doktorumla konuşurken hocam hatunlar anlatırlar ışık huzmesi gördüm , şunu gördüm, bunu gördüm derler ne olaki dedim. Güldü onlar ancak emb. içinde yüzdüğü sıvıyı görebilirler dedi.

İçiniz rahat olsun.

Son düzenleme:
canım benimde öyle oldu tek kataterle yerleştirildi hatta bende sonradan hemşireme sordum iki değilmi dedim oda anlamadınmı dr söylediya dedi bende tek geldi ya demiştim ikiside içindeydi demişti. embriyo kalitesi düşük olunca iki yerleştiriyorlarmış inşallah tutunur bebişlerimiz.

Teşekkür ederim hepinize. İlk defa yaşadım çift embriyo yerleştirmeyi, fazla kuruntuluyum sanırım Yeterli açıklama olmayınca insan ister istemez merak ediyor işte...

kaç embriyo olursa olsun tek kataterle yerleştiriliyo bana ultrasonla göstermişlerdi iki tane küçük beyaz misket gibiydi. Ben gayet net gördüm ikisinide

Yasadan önce olmuştu benim transferim. 3 tane transfer edildi. Bende tek gördüm ama üçüde tuttu. Yani bizim çıplak gözle görmemiz zor. Aklınıza öyle şeyler getirmeyin bence. Merkezde başarısını düşünür hatta ben üç istememiştim son anda söyledikleri için mecbur kaldım. Sonra yaşanılanlarıda ne siz sorun nede ben anlatayım. Hayırlı tedaviler....

İçimize su serptin sağolasın. Hikayeni okudum Allah sabır versin. İnşaallah bu sefer kucağın boş kalmaz.

çok teşekkürler arkadaşım insanın içinde hep bir şüphe oluyor kimseye güvenilmiyor bu zamanda hakkında bilgim yok ama inşallah daha iyi olursun

ya arkadaşlar doktorunu ikna edip çift embriyo transferi yaptıran var mı.ben ikiz olmasını istiyorumda.ilk deneme de iki üç transfer yaptıran var mı yasadan sonra

Ben bugün dediğin konuyu konuştum doktorumla 31 yaşındayım ilk deneme olacak cift embriyo transfer edebilirmiyiz diye sordum Dr um hiç problem değil ben buraya daha önce 2 deneme yapıldı die notumu alırım cift transfer ederiz dedi ama sıkıntılarını dusundunmu erken dogum gelişme problemi vs. Deyince bende düşüneyim dedim. Hayırlısı artik

Son düzenleme:

canım keşke bende bulabilsem böyle bir şey :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…