Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle hayırlı olsunnMerhabalar,
5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi yapıldı, transfer sonrası kan değerlerim aşağıdaki gibi oldu ikiz olma ihtimali aklımdan çıkmıyor.
Yardımcı olabilir misiniz :)
7. Gün = 206
9. Gün = 564
Merhaba öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Merhabalar,
5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi yapıldı, transfer sonrası kan değerlerim aşağıdaki gibi oldu ikiz olma ihtimali aklımdan çıkmıyor.
7. Gün = 206
9. Gün = 564
yaa çok sevindim adınıza, Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :)Merhaba öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Benim 3. Gün embriyosu 2 adet 27 Ekimde transfer edildi. 12. Gün 375 15. 1380 hcg
Dün ilk kontrole gittim ikisi de tutmuştu ve kalp atışları vardı.İnşallah ikisi de benimle kalır ve sağlıkla kucağıma alırım
![]()
Benim betam en son 456 ydı bu değerden 4 gün sonra vajinal muayeneyle keseyi görmüştük :)çok teşekkür ederim ama merakımdan çatlıcam ya :)) kese ne kadar sürede gözükür ki acaba :)
Yani mukayese edince değerleriniz benimkine benziyoryaa çok sevindim adınıza, Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Benim değerlerim baya fazla gibi geldi bana şaşırdım o yüzden :)
anladım çok teşekkür ederim peki progestan iğne kullandınız mı ne zamana kadar kullanmamız gerekiyor ben hala devam ediyorum da :) artık canım baya yanmaya başladı :)Yani mukayese edince değerleriniz benimkine benziyor![]()
Rica ederim. Hala kullanıyorum. Doktor devam edeceksin dedi. Ne kadar devam edeceğimi bilmiyorum.anladım çok teşekkür ederim peki progestan iğne kullandınız mı ne zamana kadar kullanmamız gerekiyor ben hala devam ediyorum da :) artık canım baya yanmaya başladı :)
Canım 7. gün 51 9. gün 109 çıkmıştı benim de şuan ikiz gebeyim ; büyük ihtimal ikiz gebelik tabi hiç belli olmuyor benden daha yüksek değerlerde olup tek kese olan da vardı.Merhabalar,
7. Gün = 206
9. Gün = 564
Evet ihtimal var hadi hayırlısıMerhabalar,
7. Gün = 206
9. Gün = 564
Çok teşekkür ederim, Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin inşalalhCanım 7. gün 51 9. gün 109 çıkmıştı benim de şuan ikiz gebeyim ; büyük ihtimal ikiz gebelik tabi hiç belli olmuyor benden daha yüksek değerlerde olup tek kese olan da vardı.
Çok teşekkür ederim sağolun inşallah yavrunuza hayırlısıyla kavuşunEvet ihtimal var hadi hayırlısı
Benim 9. Gün 600 kusurdu
Bu süreçte hiç evde test yaptınız mı?Merhaba öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Benim 3. Gün embriyosu 2 adet 27 Ekimde transfer edildi. 12. Gün 375 15. 1380 hcg
Dün ilk kontrole gittim ikisi de tutmuştu ve kalp atışları vardı.İnşallah ikisi de benimle kalır ve sağlıkla kucağıma alırım
![]()
Doktorum beni çok sıkı uyardı 12. Gün kan vereceksin. Öncesinde test yapmayacaksın diye. Ben kendisini dinledim test yapmadım. Ama 11. Gün adet olacakmış gibi hissettim ve çok üzüldüm.Bu süreçte hiç evde test yaptınız mı?