• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift embriyo transferi

Floydblack

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2020
942
369
53
Kzılar merhaba çift embriyo transferi oldum teki tuttu ikiside 5. Gün aynı kalitedeydi biri tutarken biri niye tutmadı tutmadıysa noldu bilgisi olan varmı

Benim 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi. Biri tuttu diğeri yok olur dedi doktor. Ama 8.haftada ikinci keseyi gördük doktor gelişmez ya kanamayla gider yada rahim emer dedi 10.haftada rahim emdi yok oldu.

Genetiği bozuktur muhtemelen .Zaten vücut atıyor onu bir şekilde, hayırlı olsun

Belirtın olmuşmuyduncanım teste kadar
Ben üç kez transfer oldum ikisi pozitif biri negatif sonuçlandı. Tamamında belirtiler aynıydı açıkçası ilaçların etkileri onlar. Kendini dinleme dicem ama mümkün değil biliyorum tüp bebeğin belkide en zor kısmı şu bekleme süresi. Sen test yaptırdın mi pozitif mi

Merhaba benim de yarın çift embriyo transferim olacak . 3. Gün embriyosu inşallah tutar ikiside

Ben üç kez transfer oldum ikisi pozitif biri negatif sonuçlandı. Tamamında belirtiler aynıydı açıkçası ilaçların etkileri onlar. Kendini dinleme dicem ama mümkün değil biliyorum tüp bebeğin belkide en zor kısmı şu bekleme süresi. Sen test yaptırdın mi pozitif mi
Yok daha vermedım test gunum 9u ama hıc belırtım olmadı

Back
X