- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen ikiz canım 8. Gün betam 194 2 gün sonrası da 534 çıktı9 şubatta 3. Gün çift embriyo transferi yapıldı. 12 gün sonra beta 419, 14 gün sonra beta 1075 geldi. 2 gün sonra kese için gidicez ama ben çok endişeliyim. Sizce bu beta değerleri ikiz olduğunu gösterir mi? Deneyimi ya da bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim
8. Gün betam 194 çıktı 2 gün sonra 534 çıktıMuhtemelen ikiz canım
Öğrenirsen buraya yazar mısın canım betan baya yüksek ben de merak ettim14.gün 917 16.gün 3228 ikiz olabilirmi
Çarşamba kontrolüm var yazarımÖğrenirsen buraya yazar mısın canım betan baya yüksek ben de merak ettim![]()
Az önce birine sordum Ocak ayı transferi başlığı altındaydı ,Yine çift transfer omuş tek tutmuş, ve şöyle sonuçlar almış ayrıca , 12 günde 149 14 günde 406 17 günde 1300 demişti .9 şubatta 3. Gün çift embriyo transferi yapıldı. 12 gün sonra beta 419, 14 gün sonra beta 1075 geldi. 2 gün sonra kese için gidicez ama ben çok endişeliyim. Sizce bu beta değerleri ikiz olduğunu gösterir mi? Deneyimi ya da bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim
5. Gun embriyosu 11. Gunde birazda olsa yukselmesi gerekirdi siz ne icin tup bebek yaptirmistinizBenim iki adet 5. Gün embriyosu yapıldı 11. Gün test verdim ama 12.1 çıktı beta hcg düşük değer dendi 2 gün sonra tekrar test vereceksiniz düşük çıkarsa olumsuz yükselirse bakacaz dediler böyle düşük çıkıp daha sonra yükselen var mı
5. Gun ve 2 embriyo transferinde tutma orani daha yuksek diyolar aslinda ama isin sonunda hersey nasip rabbim.en kisa surede hepimize nasip eder insallahYumurta rezervim düşük rahmim ince olduğu için ve tüp bebek yapalım dendi direkt birden çok faktör oldugu için
Bacım senin üçüz bile olabilir14.gün 917 16.gün 3228 ikiz olabilirmi
Evet gittim 8 haftalık olduk tekil gebelikBacım senin üçüz bile olabilirmaşallah maşallah çok güzel artmış
kontrole gittiniz mi
Anaaa çok ilginç valla beta baya yüksek çıkınca ikiz üçüz bekledimEvet gittim 8 haftalık olduk tekil gebelik![]()
Aynen bizde şaşırdıkAnaaa çok ilginç valla beta baya yüksek çıkınca ikiz üçüz bekledim![]()
Sonucunuz ne oldu,merak ettim ikiz mi tek mi9 şubatta 3. Gün çift embriyo transferi yapıldı. 12 gün sonra beta 419, 14 gün sonra beta 1075 geldi. 2 gün sonra kese için gidicez ama ben çok endişeliyim. Sizce bu beta değerleri ikiz olduğunu gösterir mi? Deneyimi ya da bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim
Sonucunuz ne oldu,merak ettim ikiz mi tek mi![]()