- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
Yok mu yahu bilen kimse
çift giriş ne olaki iki kapısı olandır herhalde(düz mantık)
ıkı kapılı evı napıcaksınızki :26:
bende oyle istiyorum baz yerlerde yapiyolar artik alt kattan ust kata cikan merdivenlere bi kapi koyuyolar ve orayi ust kattaki kapali tutuyor ve disardan bir giris daha oluyor ust kat icin
alt katta odalar mutfak banyo ne varsa ust kattada aynisi oluyor
birlik oturmak istemeyenler icin cikartilmis
bense Yurt disindayim alt Kati kiraya verip trye geldigimde ust Kati kullanmak icin oyle istiyorum
tam donus yapinca ikisinde birden oturmak ayy insaallah ogunleride gorurum
Canımız sıkıldıkca diğerinden giricez canım eve
Diğer konumdada söylemiştim kayınvalide adayımla dublekste altlı üstlü oturacağız bazı nedenlerden dolayı,çift girişli lafı söylenmiştide o ne oluyomuş merak ettım
bu çift girişi apartmanlar için söyluyorlarda dubleksler için duymamıştım çift girişli apartman görmüşsünüzdür sizinkide öyle bişi olur
2çkatada mutfak olur nıye olmasın boru yoksa boru falan çekerler olur yanı
Bende apartmanı duydumda ,Dubleks evde bilmediğimi belli etmemek için sormadımşimdide meraktan çatlıyorum
işte aynı şeydir başka nasıl olacak yanyana ıkı kapı bır ev
Görünümü nasıl oluyo acaba güzel görünüyo mu çok merak ediyorum.İnşallah sizinde dileğiniz gerçek olur
Amin canim oncelikle
ben bikac tanesine bakti sahanelerdi ama cok pahalilardi okadar parayi bulmamiz zor simdilik bize trde kredide vermiyolar Yurtdisi diye
eger dusunuyorsaniz kesinlikle begeniceginizi dusunuyorum normal dupleksden farki yok zaten bide soyle dusunun yarin birgun Allah baska bi ev daha almayi nasip etti o evde tamamen siz oturucaksiniz tek yapmaniz kapiyi kaldirmak ve disari cikmadan ust kattasiniz aslinda gelininizde oyle cok disardan girmez sizdeyse direk sizden yukari kata cikar bende bi gelinim ve gelinler ozel Hayat istedigi icin ayri ev olsun diye oyle istiyolar Allah mutlu etsin bu arada
Birde mesela dubleks evin 2. katına mutfak yaptırabiliriz değil mi ?
tabiki canim zaten mutfak oluyor ama alt kattaki mutfaktan biraz daha kucuk oluyor odasayisida daha az oluyor teras oldugu icin
resim bulabilirsem atmaya calisirm
canim ilanlardan bitane bulmaya calistim linkini atiyorum resimlerine bakabilirsin
WW' den 5+2, ÇİFT GİRİŞLİ, SÜPER DUBLEKS ... - Emlak Ofisinden Satılık Daire - İstanbul Bahçelievler Soğanlı - 360.000 TL - 34180 İstanbul - Emlak.Net
Cok tesekkurler canım verdiğin linki inceledim merakımı gidermiş oldumHerşey gönlünce olsun teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?