- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi mydreams93
-
Ayyy maşallah çok sevindim rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende adetime 4 kala test yaptım. 399 çıktı Çarşamba gününe randevu aldım kese olusmusmudur acabaMerhalar öncelikle umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız, bebek haberi bekleyenler ise umarım en yakın sürede güzel haberlerine kavuşur
Size danışmak istediğim bir konu var 4+5′te ultrasona girdim 7 mm kesemiz gözüktü fakat doktor bir kese daha gördüğünü gelişme sürecini takip edeceğini ikiz olabilceğini söyledi aranızda yaşayan bu durumu var mı acaba kısa süreli bir şok yaşadıkbir kese 7 mm biri ise 4 mm miş süreç nasıl ilerliyor gelişim süreçleriniz nasıl oldu bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
Çok tebrik ederimm hepimize inşallahhAyyy
Ayyy maşallah çok sevindim rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende adetime 4 kala test yaptım. 399 çıktı Çarşamba gününe randevu aldım kese olusmusmudur acaba
İnşallah birtanem amin 1 araliktami kan testi verdiniz benim 399 duÇok tebrik ederimm hepimize inşallahhbenimde 4 kala çıkmıştı betam 112ydi 10 gün sonra kese gözüktü umarım en yakın sürede gözükür
Yok 24 kasımda vermiştim 03.12de de kese de gözüktüİnşallah birtanem amin 1 araliktami kan testi verdiniz benim 399 du
Maşallah canım benim bende 1 kaşımda verdim ikiz olabilirmi ne guzelYok 24 kasımda vermiştim 03.12de de kese de gözüktü
İkizlik hakkında malesef bilgim yok bende iki keseyi gördüklerinde çok şaşırdım şu an gelişip gelişmeyeceğide belli değil ama betayla ilgili olduğunu sanmıyorum benim betalarım normal artıştaydı çünkü birde gen faktörüde varmışMaşallah canım benim bende 1 kaşımda verdim ikiz olabilirmi ne guzel
Hakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah ben çatlatma iğnesi ve klomen kullandimİkizlik hakkında malesef bilgim yok bende iki keseyi gördüklerinde çok şaşırdım şu an gelişip gelişmeyeceğide belli değil ama betayla ilgili olduğunu sanmıyorum benim betalarım normal artıştaydı çünkü birde gen faktörüde varmış
İnşallah sizin içinde hayırlısı olsun istediğiniz ne ise o olur umarımHakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah ben çatlatma iğnesi ve klomen kullandim
Amin canım inşallahİnşallah sizin içinde hayırlısı olsun istediğiniz ne ise o olur umarım
Şahane bir haber. Sağlıkla 2 bebeğinizi de kucağınıza almanızı dilerim. Embryolar en erken 6.haftada ancak en kesin 8. haftada doktor tarafından görülüyor. Mucizeniz çok olsun.Merhalar öncelikle umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız, bebek haberi bekleyenler ise umarım en yakın sürede güzel haberlerine kavuşur
Size danışmak istediğim bir konu var 4+5′te ultrasona girdim 7 mm kesemiz gözüktü fakat doktor bir kese daha gördüğünü gelişme sürecini takip edeceğini ikiz olabilceğini söyledi aranızda yaşayan bu durumu var mı acaba kısa süreli bir şok yaşadıkbir kese 7 mm biri ise 4 mm miş süreç nasıl ilerliyor gelişim süreçleriniz nasıl oldu bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
Çok teşekkür ederim umarım bizimle olurlarŞahane bir haber. Sağlıkla 2 bebeğinizi de kucağınıza almanızı dilerim. Embryolar en erken 6.haftada ancak en kesin 8. haftada doktor tarafından görülüyor. Mucizeniz çok olsun.
Ben varımMerhalar öncelikle umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız, bebek haberi bekleyenler ise umarım en yakın sürede güzel haberlerine kavuşur
Ayyy umut oldunuz ne mutluu rabbim upuzun sağlıklı yaşlar nasip etsin onlaraBen varım
4+5te bir tane kese, bir tane de keseye benzeyen bir şey gördüğünü söylemişti doktorum
İkinci kese 3 mm kadardi takip edelim dedi
5+5te gittim büyük olan kesede yolk kesesini gördük küçük olan kese buyumustu ama içi boştu
Ikiz başlayıp tek devam edecek deyip 6+5e randevu verdi
Bir hafta sonra gittiğimde büyük kesedeki bebeğin kalp atışlarını duydum küçük kesede yolk kesesini gördüm
Şu an 1,5 yaşında ikizlerim var küçük kesedeki bebeğim doğuma kadar hep diğerinden bir hafta geride devam etti
Ve sizlerede tabikiAyyy umut oldunuz ne mutluu rabbim upuzun sağlıklı yaşlar nasip etsin onlara
Bende sizin degerinizi okuyunca ikizmi acaba dedimHakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah ben çatlatma iğnesi ve klomen kullandim
Teşekkür ederim kuuzm amin değer çok mu yüksek sence canımBende sizin degerinizi okuyunca ikizmi acaba dedimklomenle ikiz gebelik cok duydum hatta komsumun var biri kız biri erkek klomen kullandigi ay hamile kalmisti
Ben gecen ay asilama oldum tutmadi. Bu ay 2. Asilama olacaktim klomeni kullandim ama igne vs olmadim deprem oldu asilamaya gidemedim. Dolayisiyla catlatma ignesi de kullanamadim ama cok ağrılı yumurtlama gördüm insallah kiste cevirmez. Bu arada gonlune gore olsun
Değerin cok iyi belkide erken dollenme oldu. İkiz gebelikte bi ihtimalTeşekkür ederim kuuzm amin değer çok mu yüksek sence canım
Carsamabaya randevu aldım kuzumDeğerin cok iyi belkide erken dollenme oldu. İkiz gebelikte bi ihtimal
Banada yaz guzel haberlerini insallahCarsamabaya randevu aldım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?