Alya Mira gayet uyumlu. Alyanin telafuzu zor olabilir. Yumusak a diye okunuyor. Çisemide begeniyorum hem az bulunan isim. Mira çok var.
Kumsal Ada
Çisem Ada
Çisem Mira
Arya Lina
Berrak Ada
Çisem Su
Tabii herkes olumlu olumsuz bir sey soyler. Onemli olan senin icine sinmesi
Bade isminin anlami olumsuz olabilir netten guvenilir bir siteye bak. Aklimda oyle kaldi.
İsme karar verdiginizde paylasir misiniz. Merakta kaliyor insan. Cevremizdekilere de fikir olur. Baska isim de bulursaniz . Saglicakla kucaginiza alin
Alya Mira gayet uyumlu. Alyanin telafuzu zor olabilir. Yumusak a diye okunuyor. Çisemide begeniyorum hem az bulunan isim. Mira çok var.
Kumsal Ada
Çisem Ada
Çisem Mira
Arya Lina
Berrak Ada
Çisem Su
Tabii herkes olumlu olumsuz bir sey soyler. Onemli olan senin icine sinmesi
Bade isminin anlami olumsuz olabilir netten guvenilir bir siteye bak. Aklimda oyle kaldi.
Lina kötü bence. Hurma fidesi demek ve doğrusu "line"ymiş sanırım.
Masal guzelmis . Asel de guzel isim
Defnede guzel mesela oda bitki anlami . Hurma bitkiside kotu degil. Yada demet in anlamlarindan biri baglanarak olusturulmus deste isim olarak guzel. Birde google da isim anlamini arayacaksan guvenli site bul sitedekiler uydurma bence cogu. Arapcada vardir kuranda yoktur mesela. Onemli olan anlami kotu olmasi icki gibi .Hadi ya ben de hurma fidesi biliyorum yabancı ismi benzediği için yurtdışında da kullanıldığı için line yazıyor olabilir
Arel erkek . Tanidik birinin cocugu hatta. Asel kız biliyorumAsel erkek ismi degilmi ki?
Eşiniz haklı bence, kulağa hoş geliyor ama anlamlı olmalı, çocuklarımıza koyduğumuz isimlerden ahirette de biz sorumluyuz unutmayın.evet eşimi ikna edersem koyucam,
Resmi dairede mud.olursay mis,mis,mis
Masal hanim diye çağırdıkları Düşünsene ne komik,kulağa hiçte ciddi gelmiyormuş
masal gerçekte olmayan bir şey diyor uyduruk bir şey bir anlamı yok diyor hikaye diyor beni sinir ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?