Masal hanim ciddiyetsiz isim degil ki. Gayet hoş anlamida hoş. Doğa hanimda mudur ismi cagristirmiyor bana gore ona bakarsan. Kişi ismini agirlastirir bana gore. Dogada guzel isim ayrica. İsimle secilmiyor mudurler. İsim konusunda herkes her isme bir kusur bulir . Ben sadece esimle karar verdim sormadik kimseye. Herkes ayri bir yorumda bulunuyor. Esinizle icinize sinen olsun. Zor valla. Kiz yine iyi erkek ismi bulmak daha zor.evet eşimi ikna edersem koyucam,
Resmi dairede mud.olursay mis,mis,mis
Masal hanim diye çağırdıkları Düşünsene ne komik,kulağa hiçte ciddi gelmiyormuş
masal gerçekte olmayan bir şey diyor uyduruk bir şey bir anlamı yok diyor hikaye diyor beni sinir ediyor
Zeynep Alya
Zeynep Duru
Derin Su
Defne
Almira
Sümeyra
Zümra
Hafsa
İşinize karışmak gibi olmasın ama ismin anlamı çok çok önemli.Ve vebali babaya diye biliyorum.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
Masal hanim ciddiyetsiz isim degil ki. Gayet hoş anlamida hoş. Doğa hanimda mudur ismi cagristirmiyor bana gore ona bakarsan. Kişi ismini agirlastirir bana gore. Dogada guzel isim ayrica. İsimle secilmiyor mudurler. İsim konusunda herkes her isme bir kusur bulir . Ben sadece esimle karar verdim sormadik kimseye. Herkes ayri bir yorumda bulunuyor. Esinizle icinize sinen olsun. Zor valla. Kiz yine iyi erkek ismi bulmak daha zor.
kızımın ismi
EslemZehra. çok beğeniyorum ben :)
AYrica esin müdurluk kariyere kadar dusunuyorsa ğ ç gibi harflerin olmadigi isimleri tercih edin. İngilizce acisindan. Biz onada dikkat ettik. Bu yonden doğayi koymama nedenin olur.
Benim kızımın ismi Duru doğa siz istediğiniz isimleri yan yana koyarak seslenmeye çalışın hangisi size daha güzel geliyosa onu koyun biz durumu doğamı derken duru doğa neden olmasın dedik çokta severek kullanıyoruz Allah yardımcınız olsun
Bence ozaman eşinizin istediği olsun hevesini kırmayın sonuçta çoçuk ikinizin çoçuğu babanızda anlayışla karşılıcaktırBabam şimdide tutturmuş,gece uymamış
Hayal,saygı,bergen,esengül,aşiyan,nesil
Bunlardan illa birini seçin diyor
Esim de ahşap tabloya
doğa,mira yazDirmis bunu koyucaz dedik
Baba tiripli kaldık arada
Bence ozaman eşinizin istediği olsun hevesini kırmayın sonuçta çoçuk ikinizin çoçuğu babanızda anlayışla karşılıcaktır
Doğa ismi çok güzel bir isim güzel olmuş anlamı ve söylenişinde bi ağırlığı vardır herzman hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah
Kızlar benim de kız isminde kafamda milyon şey var ama Aysima nasıl ayyüzlü gibi bişey oluyor fikir olsun hem de sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?