Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü bir şey değil bence benim arkadaşım çift rahimli hamile de kaldı yani ama 3. Ayda bebeğinin kalbi durdu çok fazla kanaması vardı rahimle alakası yok geçen hafta doktora gitti doktor detaylıca anlatmış bence kötü bir şey yok ama detaylıca bilemem tabi onu araştırman lazım doktora gidipKızlar sizce çift rahimden korkmalı mıyım kötü birşey mi?
Merhaba benimde çift rahim 16. Haftadayım çok zor geçiyor hamileliğim inşallah sizin kolay olurKızlar sizce çift rahimden korkmalı mıyım kötü birşey mi?
sağlıkla kucağınıza alın 9 ay hemen geçsin inşallahMerhaba benimde çift rahim 16. Haftadayım çok zor geçiyor hamileliğim inşallah sizin kolay olur
1 kere oldu 14. Haftada leke şeklinde başka olmadı ama çok ağrı yapıyor ayağa kalkmak bile çok zor inşallah bir an önce geçersağlıkla kucağınıza alın 9 ay hemen geçsin inşallahpeki şey sorucam kanamanız falan var mı
inşallah ilk haftalar çok düşünceli geçiyor benim korku da var araştırma yapma diyolar eşim ailem falan ama ister istemez korkuyor insan bi can sonuçta içimde1 kere oldu 14. Haftada leke şeklinde başka olmadı ama çok ağrı yapıyor ayağa kalkmak bile çok zor inşallah bir an önce geçer
İlk haftalar kolaydı canım çocuk büyüdükçe zorlaşıyor benim 13 ten sonrası kabus gibi geçiyorinşallah ilk haftalar çok düşünceli geçiyor benim korku da var araştırma yapma diyolar eşim ailem falan ama ister istemez korkuyor insan bi can sonuçta içimde![]()
Merhaba serkkaj oldunuz muHanımlar benimde rahmim kalp şeklinde yani doktorum öyle dedi çift rahimde deniyor galiba şuan 22.haftadayım ve serklaj dikiş konuldu 17.haftada sürekli yatıyorum sizlerin gebeliği nasıl ilerliyor nasılsınız
Evet oldum 17 haftada şuan 25.haftadayımMerhaba serkkaj oldunuz mu