Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canım bence herşey Rabbimin taktiri gittiğim doktorların hepsi çift rahimin gebeliğe önemli ölçüde engel olduğunu hamile kalma olasılığımın %30-40 dediler bende nasılsa kimbilir ne kadar sürede hamile kalırım diye korunmayı bıraktım bi 6 yada 7 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim şuanda 31+3 günlük gebeliğim var heran bekliyom ha doğurdum doğurcam diye hayırlısı olur inş
slm kızlar bendede aynı sorun var bana ameliyat demişlerdi olmadım ve şu an 3.hamileliğimi yaşıyorum.ikinci gebeliğim malesef dış gebelikti ama ondan önce normal bi hamilelik geçirdim 36 haftalık doğum yaptım ama bebğim gayet sağlıklı doğdu şu an 2 yaşında.ve yine hamileyim şu an 24 haftalık oldum yine erken doğum riskim var ama bence çift rahim gebeliğe engel bi durum deil.denemeden ameliyat olunmasını tavsiye etmem.ama yinede karar sizin tabi arkadaşlar
cnm benimde öle bir rahim yolu ama 2 boşluk buna tavşan rahimde deniyo yada kalp şeklinde rahim.benimde iki oğlumda sol tarafımda tutundu banada doktor sağ tarafın kendini kapattığını tekrar ordan hamile kalmayacağımı söledi bendede düşük riski vardı üstelik 3 gebeliğimdede çok kanamam oldu ama ben pek önemsemedim eşimle normal ilişkimize devam ettik sadece ilk doğumda oğlum korana dolanıp kalp atışları yavaşladığı için acil sezeryana aldılar ve 8 aylık doğum yaptım ama herşey yolunda gitti.bu hamileliğimdede erken doğum riskim var şu an 6 aylık oldum inan valizimi bile hazırladım ama umarım bu sefer erken doğum olmaz ve gününde doğum yaparım
pardon cnm doktorun sana tekrar hamile kalaqbilirsin demiş ben onu yanlış anladım ama bu binde bir rastlanacak bi durum dünyada sanırım bu durumu yaşayan 2 yada 3 kişi falan var araştırmıuştım ben dokotr bana hamiellikte yumurtaların işlevini değiştirdiğini tekrar hamile kalamıycağını sölemişti ben o yüzden rahat geçirdim hamileliğimi.ama senin endişenide anlıyorum bizler gerçekten doktorların sözleriyle çok etkileniyoruz.insan kime inanıcağını şaşırıyo
canım hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin allah.. önemli bir bölümünü geride bırakmışsın ne güsel
canım hiçbir tedavi görmeden mi hamile kaldın ?hamilelik süresince gördüğün tedavi var mı ? ben 26 haftalık doğum yaptım bebeğimi 3. günde kaybettim çift rahim olduğunu bilmeyerek 2. kez 10 ay sonra hamile kaldım tesadüfen gittiğim askeri hastanede çift rahim olduğunu sölediler..2. ayımda bebeğin karnımda kalp atışlarını duyamadılar ve kürtaj oldum.. şimdi benden rahim filmi istiyorlar ve ameliyat olmam gerektiğini sölüyorlar .. çok korkuyorummm
hayır cnm hiç bir tedavi görmedim üstelik eşimdede varikosel vardı onada ameliyatdemişleri oda olmadı.üstelikte başka bi rahatsızlığım için korunuyoduk hamile kaldığımda.takdiri ilahi işte.allahın dilkemesi gerekiyo.umarım seninde ameliyata gerek kalmadan oluşuverir hamileliğin ve sorunsuz sağlıklı bi hamilelik geçirip alırsın bebeğini kucağına