cift rahim

seldaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
20
0
36
Fransa
doktor hanim ben bu cift rahim tadavisini 3 senedir goruyorum 3 seferde amelyat oldum ama hala hamile kalamiyorum son rahim filmimde artikamelyata gerek kalmadigini soylediler rahimleri birlestirmislerdi rahimlerde guzel gelismis zoruma giden bu kadar amelyat oldum rahim filimleri cekindim ama hala niye hamile kalamiyorum tedaviden once bi dusuk yapmistim doktor kisirlik falan yok diyor lutfen yardimci olursaniz sevinirim

doktor hanim ben bu cift rahim tadavisini 3 senedir goruyorum 3 seferde amelyat oldum ama hala hamile kalamiyorum son rahim filmimde artikamelyata gerek kalmadigini soylediler rahimleri birlestirmislerdi rahimlerde guzel gelismis zoruma giden bu kadar amelyat oldum rahim filimleri cekindim ama hala niye hamile kalamiyorum tedaviden once bi dusuk yapmistim doktor kisirlik falan yok diyor lutfen yardimci olursaniz sevinirim

selam tekrar rahim şekli bozukluğu bir nedendi tedavi edildi ama belki ek başka sorunlarda vardır. ya da rahim şekli düzeldi ama içerisindeki doku yeterince iyi kalınlaşmıyordur. eşinizin sperm sonuçları sizin hormon testleriniz yumurtlama takiplerin,z bir sürü parametrenin bir arada düzgün olması gerekiyor.

tesekkur ederim doktor hanim cevap verdiginiz icin bugun doktorumda randevum vardi benimde doktor rahim guzel gelisiyo dedi ve vitamin verdi rahimin gelismesi icin bir sene kullanacagim bu vitaminleri 1 sene icinde anca rahim kendine gelir dedi her adet sonrasi vucut isissini orcmemi ve yumurlama gunlerini hesaplamam gerekiyormus artik benim yapabilecegim bisey kalmadi dedi hayirlisi bakalim hocam tesekkurler

Back
X