inş benimde operasyonla olcak bişeydir canım. benim şuan gittiğim doktorumda çok iyi ve çok tanınmış mesleğinde çok iyi birisi fakat genede başka doktorlara da görünmek istiyorum.
artık seneye kadar olmazsa napayım istanbul a gideriz cem beye.şuan imkansız gidemeyiz kredimiz var ödediğimiz. ancak işte seneye.
Ne zaman kendini hamileliye hazır hissedersen o zaman git ama benim yaptıgım yanlısı yapıp tedavi görmeden hamile kalma
Ne kadar güçlü bir insansın.sana hayran kaldım,allah sana sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
bende çift rahimliyim ve ikiz bebeklerim var.
bekarken fazla adet sancısı nedeniyel dr a gittim ve çift rahimli oldugumu o zaman ogrendım. evlendıkten sonra hamıle kalmadan muhakkak gel aradakı perdeyı alalım oyle kal hamıle yoksa dusururusun dedi ki hamıle kalma sansı da pek olmuyormus cıft rahımlılerın.ılk once uzuldum acaba cocugum olmayacakmı dedım. aradakı perdeyı hem aldırmak ıstıyorm hem korkuyorum. neyse..ama hıc umudumu kesmedım.içimden bir ses bana dediki hep,sen Allaha guven.Allah ısterse ıgne delıgınden bıle gecırır bu koca dunyayı.amaann dedım Allah buyuk aldırmıcam perdeyı bı bakalım bekleyelım. ama ıcımdekı umut hc bıtmedı. ınsan cok umut ederse Allah onun umudunu kırmamak ıcın gerı cevırmezmıs ..evlendım..ve kaza eserı hamıle kaldım.dr a gıttm. bır de ogrendık ikiz. ama Allahın işi ikiside aynı rahımde. diger rahım boş. tabı bı korktum. dusuk rıskın cok dedı dr lar. ıkısıde bır rahımde ve rahmın dar dogal olarak bolunuk oldugu ıcın.ama yıne umudumu kaybetmedım. Allah ısterse 10 tane bıle olur orda dedım.ol desın yeterkı rabbım dedım. kanamam oldu ılk 3 ay ureklı olarak. dusuk tehlıkesı yasadım ama dusmeyecegıne ınanıodum.ve 34 haftalıkken dogum yaptm.ikizlerimi kucagıma aldım.Allahıma bınlerce sonsuz kere sukurler olsun. umut edenın umudunu kesmıyor.bılıyordum boyle olacagını.bılıyordum Allahın umudumu kırmayacagını. cok sukur. ve sezeryanla amelıyat oldum amelıyatımı yapan dr dedı valla ben boyle bırsey gormedım cıft rahım evet ama bırde ıkısıde aynı tarafta ve dıger rahım kan dolmus gebelık boyunca. dıger rahım hafıf kalmıs yınede dıgerının yanında.rahım ters dönmüş içinde dedi.ama işte Allah ol deyınce oluyor kızlar. bunu buraya cıft rahımlı ve dusuk yasayan arkadaslarıma umut olsun dıye yazıyorum. Allahtan umudu hıc kesmeyın. bence benım durumum bır mucıze.cıft rahım ıkısıde aynı tarafta ve ikiz.takdir Allahın .. çok şükür rabbime...rabbımyardımcınız olsun...
Canim yazini okudum Allah esinle bebeklerinke uzun omurler versin. Ben de 2 ay once dusuk yaptim arastirmadilar ilk dusuk diye 2 gun once hsg cektirmak icin dr gittim karindan ve vajinaal ultrason sonuclarima bakarak perde yok rahimde bir sikinti yok dedi. Rahimin bolmeli olmasi yada perde olmasi ultrasonda anlasilirmi tatlim bir bilgin varmi, bu arada ben bebek dusundugumuz ilk ay hamile kalmistim. Perde olsa ilk ay hamile kalinirmi bilgin varmi tatlim
amin çok sagol canım tesekkur ederım.alttan ultrasonla gorulebılıyor ama bazı dr lar goremıyor o yuzden baska dr lara da gorun bence.bırde perde olması hamılelıge engel olmuyor sadece dusuge sebep oluyor dıye bılıyorum...
2 ultrasonu fatkli hastanelerde farkli kisilere cektirmistim.canim bir normal yoldan hamile kalirken progestana gerek varmi yani kullansan yarari olurmu sen hic kullandinmi yada kan sulandirmak icin aspirin falan ictinmi tatlim
bende normal yolla hamıle kaldım canım hemde kaza eserı :) progestan kullandım. nerdeyse hamılelık boyunca kullandım. dusuk yapmamak ıcın verıolar.bırde nıdılat dıye bır ılac kullandım. onu da rahım gevsek olsun dusuk olmasın dıye verdıler. ama nıdılatı son 2 ay kullandım. progestan hep kullandım ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?