- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.795
- 598
- Konu Sahibi incirkusum
Yeni HATlara değildir umarım..Yarın sabah 1-2 haftalık şehir dışına çıkıyor. Ama kesinlikle açmayacağım konuyu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni HATlara değildir umarım..Yarın sabah 1-2 haftalık şehir dışına çıkıyor. Ama kesinlikle açmayacağım konuyu.
Sizin numaranızı engellemiştir?Kızlar ben eşimin arabasında hat buldum. Kartın üstünde telefon numarası da yazıyordu. Gizli numaradan aradım ama çalmıyor kapanıyor direkt. Engelli gibi de değil anlamadım.
Aslında yok evden işe, işten eve bir adam. İşten geç bile kalmaz bazen erken bile gelir. Hafta sonunu bizimle geçirir. Bende şoktayım inanın. Ama şimdi de bir haltlar yiyor da kız şehir dışında mı diye düşünüyorum. Çünkü sık sık gider iş için.Bunun dışında suphelendiginiz bir durum var mi peki
Esi zaten noyu bilmiyo ki, niye engellesin, o hatti evdeyken ucus moduna falan mi aldi acaba?Sizin numaranızı engellemiştir?
Yani bu iş muhabbeti yanımda konuşuldu. Patronla konuşurken yanındaydım ama şu an güven sıfır.Yeni HATlara değildir umarım..![]()
Telefonun sifresini biliyo musunuz? Cift hat olunca cift sifre mi istiyo nasil oluyo bilen var mi?Aslında yok evden işe, işten eve bir adam. İşten geç bile kalmaz bazen erken bile gelir. Hafta sonunu bizimle geçirir. Bende şoktayım inanın. Ama şimdi de bir haltlar yiyor da kız şehir dışında mı diye düşünüyorum. Çünkü sık sık gider iş için.
Arabada bulduğu hattı aramıyor mu kendi telefonundan? Kimin telefonundan arıyor? İşte böyle bir ihtimale karşı baştan engellemiştir bumarayı, ben elimin arkasından iş karıştırsam ilk yapacağım şey bu olurdu çünkü.Esi zaten noyu bilmiyo ki, niye engellesin, o hatti evdeyken ucus moduna falan mi aldi acaba?
O hat esinin telinde takili olan 2. hat gibi anladim benArabada bulduğu hattı aramıyor mu kendi teşefonundan? Kimin telefonundan arıyor?
Eğer bu resimde telefonda iki hat olduğunu gösteriyorsa evet kullanıyor demek bu. Birde bugün çocuk telefonunu eline aldı, sanki bir panikledi diğer hat açıktı galiba telefonu aldı oyun açtı bir anda.Evdeyken kapali tutuyo olabilir, yarin baska bi arkadasin telinden arayin bakalim aciliyo mu, esiniz kullaniyo mu o hatti?
Siz telefonu eline alın bakın napacak o anda tedirginlik devam ediyo mu ve bence gizliden takip etmeye çalışın ,burnuma pis kokular geliyo apaçıkEğer bu resimde telefonda iki hat olduğunu gösteriyorsa evet kullanıyor demek bu. Birde bugün çocuk telefonunu eline aldı, sanki bir panikledi diğer hat açıktı galiba telefonu aldı oyun açtı bir anda.
Bence karistiriyo biseyler, telin sifresini biliyosan sen de teli karistirsana birazEğer bu resimde telefonda iki hat olduğunu gösteriyorsa evet kullanıyor demek bu. Birde bugün çocuk telefonunu eline aldı, sanki bir panikledi diğer hat açıktı galiba telefonu aldı oyun açtı bir anda.
Ya hani engelli olunca önce meşgul gibi çalıyor ya bu öyle değildi dıııt sesi geliyor kapanıyor. Ama ben gizli numaradan aradım açıktan aramadım kanıt lazım bana. Üste çıkamaması gerek.Arabada bulduğu hattı aramıyor mu kendi telefonundan? Kimin telefonundan arıyor? İşte böyle bir ihtimale karşı baştan engellemiştir bumarayı, ben elimin arkasından iş karıştırsam ilk yapacağım şey bu olurdu çünkü.
Malesef bana da bir süre sonra yapabilirim bunu sabah yola çıkıyorSiz telefonu eline alın bakın napacak o anda tedirginlik devam ediyo mu ve bence gizliden takip etmeye çalışın ,burnuma pis kokular geliyo apaçık
Çok şüpheli bir durum yazdıklarınızi okudum da, siz gözlemleyin bence. Allah yardımcıniz olsunYarın sabah 1-2 haftalık şehir dışına çıkıyor. Ama kesinlikle açmayacağım konuyu.
AndroidIphone ise belli modellerdeki Nano sim kart, yani evet iki sim kart var telefonda
EvetCikar mi boyle sik sik sehir disina?
Bacim kariştirsana şu telefonu