Çift sim kart

Bunun dışında suphelendiginiz bir durum var mi peki
Aslında yok evden işe, işten eve bir adam. İşten geç bile kalmaz bazen erken bile gelir. Hafta sonunu bizimle geçirir. Bende şoktayım inanın. Ama şimdi de bir haltlar yiyor da kız şehir dışında mı diye düşünüyorum. Çünkü sık sık gider iş için.

Aslında yok evden işe, işten eve bir adam. İşten geç bile kalmaz bazen erken bile gelir. Hafta sonunu bizimle geçirir. Bende şoktayım inanın. Ama şimdi de bir haltlar yiyor da kız şehir dışında mı diye düşünüyorum. Çünkü sık sık gider iş için.
Telefonun sifresini biliyo musunuz? Cift hat olunca cift sifre mi istiyo nasil oluyo bilen var mi?

Esi zaten noyu bilmiyo ki, niye engellesin, o hatti evdeyken ucus moduna falan mi aldi acaba?
Arabada bulduğu hattı aramıyor mu kendi telefonundan? Kimin telefonundan arıyor? İşte böyle bir ihtimale karşı baştan engellemiştir bumarayı, ben elimin arkasından iş karıştırsam ilk yapacağım şey bu olurdu çünkü.

Evdeyken kapali tutuyo olabilir, yarin baska bi arkadasin telinden arayin bakalim aciliyo mu, esiniz kullaniyo mu o hatti?
Eğer bu resimde telefonda iki hat olduğunu gösteriyorsa evet kullanıyor demek bu. Birde bugün çocuk telefonunu eline aldı, sanki bir panikledi diğer hat açıktı galiba telefonu aldı oyun açtı bir anda.

Eğer bu resimde telefonda iki hat olduğunu gösteriyorsa evet kullanıyor demek bu. Birde bugün çocuk telefonunu eline aldı, sanki bir panikledi diğer hat açıktı galiba telefonu aldı oyun açtı bir anda.
Siz telefonu eline alın bakın napacak o anda tedirginlik devam ediyo mu ve bence gizliden takip etmeye çalışın ,burnuma pis kokular geliyo apaçık

Bence karistiriyo biseyler, telin sifresini biliyosan sen de teli karistirsana biraz 😐

Arabada bulduğu hattı aramıyor mu kendi telefonundan? Kimin telefonundan arıyor? İşte böyle bir ihtimale karşı baştan engellemiştir bumarayı, ben elimin arkasından iş karıştırsam ilk yapacağım şey bu olurdu çünkü.
Ya hani engelli olunca önce meşgul gibi çalıyor ya bu öyle değildi dıııt sesi geliyor kapanıyor. Ama ben gizli numaradan aradım açıktan aramadım kanıt lazım bana. Üste çıkamaması gerek.

:KK17::KK17: Konuyu takipteyim. Ama lütfen kötü düşünmeyin. Gerçi kadın hisseder ama.

Bulduğunuz hattı arayamama sebebiniz genel olarak hattı gelen aramalara kapatmış olmasından olabilir. Sadece mesajlaşmak için kullanılıyor olabilir o hat, veya sadece eşiniz istediği zaman o hattan arama yapıyordur.
Şehir dışına çıkmadan bu gece turkcell uygulamasından fatura dökümünü inceleyin yeni hattın :/

Back
X