- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi legendary1
-
Bu tip adamlar sizi bilmiyorum ama benim için ruh emici ve çabaya gerek yok gibi... Statüsü için bile böyle ıssız adam pozları çekilmez.ilgisiz davranıyor bazen bende eleştirebiliyorum bunu ölü gibi davranıp susuyor
Evet bende suçsuz değilimdir zaten sonuçta ortada bi iletişim bozukluğu varsa ikimiz de de hata vardır diye düşünüyorum, çift terapisi, bir psikologla görüşmek belki ikimizin de zayıf noktalarını tespit eder diye düşünüyorum
Siz evli misiniz kaç senelik ilişkinizişte benimde istediğim bu konuşulsun kapansın bu sefer oyle olmayınca patlama oluyor . ya bazen tartışıyor bazende ne diyeyim diyor
benim yaşadığım toksit ilişkiye dondu onun farkındayım sizin adınıza sevindim kurtulmuşsunuz bazen bende diyorum bir defa ayrılır üzülürüm en azindan sonlanır bu durum diyorumBu tip adamlar sizi bilmiyorum ama benim için ruh emici ve çabaya gerek yok gibi... Statüsü için bile böyle ıssız adam pozları çekilmez.
Bugün terapi işe yarıyor yarın başka sıkıntı.... Ben ayrılmıştım çok sancılı olduydu ama ayrılıp çok üzüldüm çünkü acaba ben yeterince çaba searfetmedim mi diye üzüldüm ...
Eşimle tanışınca hepsi tamamen 0landi çünkü sağlıklı ilişki ne anladım.
Darısı sizlerin başına.
Hep eften püften inanın. Hiç ciddi bir mesele yok. Yakın arkadaşlarım da der siz hep ufacık şeyden tartışma çıkıyor diye, bizde ciddi sorun yok da bir tahammülsüzlük varSorun yasadiginiz konular ozel degilse nedir? Bu kadar cozume ulasmasi gereken onemli detaylar mi?
bekarım ben uzun bir süre olduSiz evli misiniz kaç senelik ilişkiniz
İlişki uzadıkça da tahammülsüzlük ve yıpranmalar artıyorbekarım ben uzun bir süre oldu
Hep eften püften inanın. Hiç ciddi bir mesele yok. Yakın arkadaşlarım da der siz hep ufacık şeyden tartışma çıkıyor diye, bizde ciddi sorun yok da bir tahammülsüzlük var
İyi düşünün taşının ve karar verin, gerçekten siz değerlisiniz.... İnşallah bir gün karşılıklı anlaşmayı yaşayınca bu günlere ne salakmisim dersinizbenim yaşadığım toksit ilişkiye dondu onun farkındayım sizin adınıza sevindim kurtulmuşsunuz bazen bende diyorum bir defa ayrılır üzülürüm en azindan sonlanır bu durum diyorum
bizdede iste o yıpranma oldu artık ne ilerleme ne heyecan ne bir şey kaldıİlişki uzadıkça da tahammülsüzlük ve yıpranmalar artıyor
cok haklisinizİyi düşünün taşının ve karar verin, gerçekten siz değerlisiniz.... İnşallah bir gün karşılıklı anlaşmayı yaşayınca bu günlere ne salakmisim dersiniz
Vallahi o hiç arıza çıkarmıyor gibi görünürde hep ben çıkarıyorum gibi oluyor gerçekten deTahmin ettim bunu. Tahammulsuzluk sizde mi onda mi? Acaba bir taraf ariza cikarmaya meyilli olabilir mi? Ben esimle sevgiliyken oyleydim de ordan biliyorum :) severdim ariza cikarmayi :))
Açıkçası kendisi evlilik yoluna girdiğim biri Yani bana evlilik teklif edeli iki seneye yaklaşacak Ama ben tam manasıyla hani sıkıntılarımız tam Bitmediği için mesela erteliyorum emin olamadığım için Kendisi bunun içinde yıprandığımızı söylüyor çok uzadı evlilik teklifinden sonra aileler tanışmalı falan diye ısrar ediyor ben de tam tersi uzatıyorumne gere var sevgili için ya, evli olsanız anlarım da zaten uzun bir ilişki, bitme noktasına gelmiş bu kadar saçma küçük şeylerden sorun yaşanmamalı.
Vallahi o hiç arıza çıkarmıyor gibi görünürde hep ben çıkarıyorum gibi oluyor gerçekten de. Yani mesela görünürde onun benden yana sıkıntı ettiği şeyler vardır mutlaka ama bana söylemiyor mesela, Ben de de hani bir şeye canım sıkıldığında hani illaki konuşulacak o mevzu içime atamıyorum
Evet şükür ki büyük problemlerimiz yok ama onun ciddi anlamda işinden dolayı da zorlandığını düşünüyorum ben , Buda bana tahammülsüz olarak da yansıyor, o yüzden bir psikologla görüşse iyi olacak ama benim de iletişim sorunlarım olduğu için benim de gitmem lazım gibi geliyor birlikte gidersek o yüzden daha iyi olacağını düşünüyorum Yorumlarınız için teşekkür ederimBen sorununuzun cok buyuk olmadigini dusunuyorun ama tabi bilirkisi degilim. Sadece tecrubemden yola cikarak bir yorum yaptim. Cift terapasi birlikte yasasaydiniz ya da evli olsaydiniz o zaman cok isabetli olurdu ama su asamada nasil olur bilemedim. Benim verebilecegim tavsiye ortada buyuk bir sorun yoksa ariza cikarmayin. Bu iliskinizi yipratmaktan baska bir ise yaramaz. Ayni hatalari sevgililik surecinde yaptim ama yasim da kucuktu. Simdi o hallerime guluyorum. Iyi dayanmis adam bana diyorum :) umarim bir an once cozersiniz.
Evet şükür ki büyük problemlerimiz yok ama onun ciddi anlamda işinden dolayı da zorlandığını düşünüyorum ben , Buda bana tahammülsüz olarak da yansıyor, o yüzden bir psikologla görüşse iyi olacak ama benim de iletişim sorunlarım olduğu için benim de gitmem lazım gibi geliyor birlikte gidersek o yüzden daha iyi olacağını düşünüyorum Yorumlarınız için teşekkür ederim
Evet açıkçası biz hiç kavga etmiyoruz diyen kimseye inanmıyorum ben, ki gerçekten kavga olmuyorsa da geçen bir psikolog çok güzel ifade etmiş, bir ilişkide hiç kavga olmuyorsa bir taraf kendinden fazla ödün veriyordur ve bu durum sağlıksızdır demişti haklısınız gerçektenBunlar bir iliskide hic olmazsa o zaman sikintidir diye dusunuyorum ben. Bdv.de yaziyorlar biz sevgiliyken hic tartismadik bile diye bunun cok saglikli oldugunu hic dusunmuyorum. Bunlar olacak ki birbirinizi daha iyi taniyacaksiniz. Yeter ki buyuk problemler olmasin. Gitmek istiyorsaniz tabi ki gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?