Çift terapisinin ilişkideki rolü.

ilgisiz davranıyor bazen bende eleştirebiliyorum bunu ölü gibi davranıp susuyor
Bu tip adamlar sizi bilmiyorum ama benim için ruh emici ve çabaya gerek yok gibi... Statüsü için bile böyle ıssız adam pozları çekilmez.

Bugün terapi işe yarıyor yarın başka sıkıntı.... Ben ayrılmıştım çok sancılı olduydu ama ayrılıp çok üzüldüm çünkü acaba ben yeterince çaba searfetmedim mi diye üzüldüm ...

Eşimle tanışınca hepsi tamamen 0landi çünkü sağlıklı ilişki ne anladım.

Darısı sizlerin başına.

Sorun yasadiginiz konular ozel degilse nedir? Bu kadar cozume ulasmasi gereken onemli detaylar mi?

benim yaşadığım toksit ilişkiye dondu onun farkındayım sizin adınıza sevindim kurtulmuşsunuz bazen bende diyorum bir defa ayrılır üzülürüm en azindan sonlanır bu durum diyorum

Sorun yasadiginiz konular ozel degilse nedir? Bu kadar cozume ulasmasi gereken onemli detaylar mi?
Hep eften püften inanın. Hiç ciddi bir mesele yok. Yakın arkadaşlarım da der siz hep ufacık şeyden tartışma çıkıyor diye, bizde ciddi sorun yok da bir tahammülsüzlük var

Hep eften püften inanın. Hiç ciddi bir mesele yok. Yakın arkadaşlarım da der siz hep ufacık şeyden tartışma çıkıyor diye, bizde ciddi sorun yok da bir tahammülsüzlük var

Tahmin ettim bunu. Tahammulsuzluk sizde mi onda mi? Acaba bir taraf ariza cikarmaya meyilli olabilir mi? Ben esimle sevgiliyken oyleydim de ordan biliyorum :) severdim ariza cikarmayi :))

benim yaşadığım toksit ilişkiye dondu onun farkındayım sizin adınıza sevindim kurtulmuşsunuz bazen bende diyorum bir defa ayrılır üzülürüm en azindan sonlanır bu durum diyorum
İyi düşünün taşının ve karar verin, gerçekten siz değerlisiniz.... İnşallah bir gün karşılıklı anlaşmayı yaşayınca bu günlere ne salakmisim dersiniz

Tahmin ettim bunu. Tahammulsuzluk sizde mi onda mi? Acaba bir taraf ariza cikarmaya meyilli olabilir mi? Ben esimle sevgiliyken oyleydim de ordan biliyorum :) severdim ariza cikarmayi :))
Vallahi o hiç arıza çıkarmıyor gibi görünürde hep ben çıkarıyorum gibi oluyor gerçekten de . Yani mesela görünürde onun benden yana sıkıntı ettiği şeyler vardır mutlaka ama bana söylemiyor mesela, Ben de de hani bir şeye canım sıkıldığında hani illaki konuşulacak o mevzu içime atamıyorum

ne gere var sevgili için ya, evli olsanız anlarım da zaten uzun bir ilişki, bitme noktasına gelmiş bu kadar saçma küçük şeylerden sorun yaşanmamalı.
Açıkçası kendisi evlilik yoluna girdiğim biri Yani bana evlilik teklif edeli iki seneye yaklaşacak Ama ben tam manasıyla hani sıkıntılarımız tam Bitmediği için mesela erteliyorum emin olamadığım için Kendisi bunun içinde yıprandığımızı söylüyor çok uzadı evlilik teklifinden sonra aileler tanışmalı falan diye ısrar ediyor ben de tam tersi uzatıyorum

Ben sorununuzun cok buyuk olmadigini dusunuyorun ama tabi bilirkisi degilim. Sadece tecrubemden yola cikarak bir yorum yaptim. Cift terapasi birlikte yasasaydiniz ya da evli olsaydiniz o zaman cok isabetli olurdu ama su asamada nasil olur bilemedim. Benim verebilecegim tavsiye ortada buyuk bir sorun yoksa ariza cikarmayin. Bu iliskinizi yipratmaktan baska bir ise yaramaz. Ayni hatalari sevgililik surecinde yaptim ama yasim da kucuktu. Simdi o hallerime guluyorum. Iyi dayanmis adam bana diyorum :) umarim bir an once cozersiniz.

Evet şükür ki büyük problemlerimiz yok ama onun ciddi anlamda işinden dolayı da zorlandığını düşünüyorum ben , Buda bana tahammülsüz olarak da yansıyor, o yüzden bir psikologla görüşse iyi olacak ama benim de iletişim sorunlarım olduğu için benim de gitmem lazım gibi geliyor birlikte gidersek o yüzden daha iyi olacağını düşünüyorum Yorumlarınız için teşekkür ederim

Bunlar bir iliskide hic olmazsa o zaman sikintidir diye dusunuyorum ben. Bdv.de yaziyorlar biz sevgiliyken hic tartismadik bile diye bunun cok saglikli oldugunu hic dusunmuyorum. Bunlar olacak ki birbirinizi daha iyi taniyacaksiniz. Yeter ki buyuk problemler olmasin. Gitmek istiyorsaniz tabi ki gidin.

Bence eften puften şeylerden sürekli kavga çıkıyorsa bir tahammulsuzluk ve iletişim eksikliği söz konusu.
Ve bu inanın küçümsenecek birşey değil.
Evliliği ertelemede doğru karar vermissiniz.
Çünkü ortada büyük sorun varsa cozulur ama uslub sorunu çözülmesi zor .
Çünkü o onu diyor siz karşı atağa geciyorsunuz ve sonuç yipratici.
Hele evliyken bu varya cekilmiyor.
Ya birbirinize rahatsız olduğunuz şeyleri yazın ve bunu düzeltmeye bakın süre verin birbirinize.
Ve hala cozemiyorsaniz cidden bitirin.
Çünkü sevgi aşk iletişimsizligi cozmuyor.

Evet açıkçası biz hiç kavga etmiyoruz diyen kimseye inanmıyorum ben, ki gerçekten kavga olmuyorsa da geçen bir psikolog çok güzel ifade etmiş, bir ilişkide hiç kavga olmuyorsa bir taraf kendinden fazla ödün veriyordur ve bu durum sağlıksızdır demişti haklısınız gerçekten

Tartisma sebepleriniz kucuk seylerse ne gibi bir cozume ulasma bekliyorsunuz ki
Kucuk seylerde olay budur zaten, tartisilir ve konu orada kapaniverir
Her konuyu boyle eşeleye eşeleye konusup cozmeye calismak mantikli degil ki
Her seyin konusulmasi gerekmez

Mesela neden beni aramadin tartismasi olmus olsun
Aramayan da sevgiliniz olsun
Siz sinirlendiniz sitem ettiniz
O da yav uzatma dedi ya da gerildi kacti
E yaklasik 6 sene bu adamin gunluk rutinini de bilirsiniz ozur dileme ya da telafi etme seklini de
Baktiniz bunlardan en az biri pozitif oradan yakalar ve uzatmazsiniz
Atiyorum ozur dilemez ama bir mesaj atar ozur dilemez ama bir jest yapar ozur dilemez ama keyfi kacar
Bunu bilirsiniz ve orada biter
Yani adam umursuyor ve elinden geleni yapiyorsa benim icin biter.

Evliligi tum sikintilarimiz bitsine baglamak da mantikli degil
İki insanin ayni karinda yatmis bile olsalar anlasamayip tartismasi kadar dogali yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…