Çift yumurtama ile hamilelik

gamzeli-234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
222
52
28
28
Arkadaşlar iyi akşamlar
Düzenli doktor kontrolünde her ay çift yumurtamın geliştiğini ve çatladığını öğrendim. Böyle bir durumda diyelim ki tek yumurtanın biri tuttu gebelik gerçekleşti diğer yumurta ile adet mi olunur. Ben bu ay adet oldum ama adetim bittiği günden beri göğüslerim her gün daha da şişmeye başladı ve kasık ağrım çok var. Bugünde idrar testi yaptım çok hafif silik çıktı böyle bir durum olup gebelik olabilir mi bilgim yok teşekkür ederim

Hayır canım iki yumurta ile biriyle gebe kalıp biriyla adet olamazsın iki yumurta sadece ikiz şansını arttırır yada biri tutmazsa biri tutabilir bu şekilde şansın olur dediğin durum çift rahimli durumlarda olabilir

Peki biri tutunca diğer yumurta ne şekilde atılıyor adet olunup mu atılıyor işte o kısım biraz bende karıştı

Bebek olduğu sürece adet olmazsınız.
Eğer tutunan bir bebek varsa rahim duvarı kalınlaşmaya devam eder,adet gelmez.
(Rahim duvarı incelmesi adet olmak demek)
İdrar testleri yanıltabilir.
Benim de geçen ay 2 yumurtam çatlamıştı ama tutmadı. Adet oldum bitti. Göğüslerim de anca geçtiler.
Kasık sancılarınız yeni dönem yumurtlama ile alakalı olabilir. Eğer içinize sinmeyen birşey varsa yeniden test yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…