Eşinizin , erkek arkadaşları , ebirkek akrabaları vs yani etrafında erkek olan ne varsa , sizin yanınızda eşinize bu tür şeyler soruyor mu ? Soruyorsa da siz ne tür tepkiler veriyorsunuz yahut tepki veriyor musunuz ?
Ya eşimin bir erkek akrabası benim yanımda tv deki bir bayan şarkıcı için ;
- Ya dostum nasıl ama çok güzel kadın değil mi? diye sordu...
Yine başka bir örnek ;
Bir BEKAR erkek arkadaşı bir gün bizim tanıdığımız bir bayandan söz açılınca eşime ;
- Saçlarını boyatmış , yakışmış güzel olmuş .Sence kanka ? diye sordu...
Eşimin ,evli ama eşiyle mecburiyetten ayrı yaşamak zorunda kalan bir arkadaşı eşim tam gece göreve gideceği sırada ;
- Sen şimdi yengeye göreve mi gidiyorum dedin , ne görevi , nereye gidiyosun söylesene ...
gibilerinden kendince munzur munzur gülerek espri yaptı...
--------------------------------------------
Ya ben böyle saçmalıklar duymaya tahammül edemiyorum, vallahi boğasım geliyor ya , eşim gereken cevabı veriyor millete , ama gel gelelim aynı şekilde hangi evli bayana hangi arkadaşı böyle espriler yapabilir kocasının yanında ? Yapsa da kocası ne tepki verir , ne hisseder acaba ? Biz bayanlar böyle konularda şakalaşmazken, beyler ne rahat valla :mymeka: Bu çifte standart hakkında neler düşünüyorsunuz konuşalım .. Ben de rahatlıyayım ya , çıldırmamak elde değil
klava:
Ya eşimin bir erkek akrabası benim yanımda tv deki bir bayan şarkıcı için ;
- Ya dostum nasıl ama çok güzel kadın değil mi? diye sordu...
Yine başka bir örnek ;
Bir BEKAR erkek arkadaşı bir gün bizim tanıdığımız bir bayandan söz açılınca eşime ;
- Saçlarını boyatmış , yakışmış güzel olmuş .Sence kanka ? diye sordu...
Eşimin ,evli ama eşiyle mecburiyetten ayrı yaşamak zorunda kalan bir arkadaşı eşim tam gece göreve gideceği sırada ;
- Sen şimdi yengeye göreve mi gidiyorum dedin , ne görevi , nereye gidiyosun söylesene ...
gibilerinden kendince munzur munzur gülerek espri yaptı...
--------------------------------------------
Ya ben böyle saçmalıklar duymaya tahammül edemiyorum, vallahi boğasım geliyor ya , eşim gereken cevabı veriyor millete , ama gel gelelim aynı şekilde hangi evli bayana hangi arkadaşı böyle espriler yapabilir kocasının yanında ? Yapsa da kocası ne tepki verir , ne hisseder acaba ? Biz bayanlar böyle konularda şakalaşmazken, beyler ne rahat valla :mymeka: Bu çifte standart hakkında neler düşünüyorsunuz konuşalım .. Ben de rahatlıyayım ya , çıldırmamak elde değil