- Konu Sahibi cileklidanone
-
canım benim sen çok iy niyetli birisiinn yazma uslubunden bile beliii ablan ve annen keşke birerr psikologa görünselerr dengelerde bir sorun olmadına baktırmalrı lazımm çünkü normal insanlrın böyle fevri çıkışlar yapcanı sonra normal hayata dönmelerii buna işaret olabilirr bence sen hiç bişe yapmaa mesafeli davran her ikisindee belki anlarlar
İnsanın öz kızını ezmek istemesi hiç de normal bir şey değil.
Ciddi bir psikoloğa görünmeleri gerek.
Sen sıkma canını. Ailenden bir parça onlar sonuçta.
Bırak bulaşma, ne hlleri varsa gösünler.
Kızının, kardeşinin kötülüğünü isteynlere de anne kardeş deniyor demekki.
aynı durum bende de var. bende uzun sureli ev içinde küs duramıyorum. evdekilere kin besleyemiyorum. dışarda bambaska biriyim, küserim öcümü alırım, kin beslerim.. ama aileme olmuyor. eğer bunu beceremiyorsan ki beceremiyoruz iksiyle de mesafeni koru. ne samimi ne düşman ol. sen mesafe koydukça değere binersin. ne sevmiyorum de ne seviyorum ne sevincini çok paylaş ne üzüntünü. eminim sen çok şeffaf birisindir. bu özelliğinden dolayı seni merak etmiyorlar. her zaman gizemli olan kazanır. :)
yazdığını okuyunca İŞTE BU diye çığlık atasım geldiaynen dediğin gibi.. her zaman herşeyimi heycanla gelip anlatıyorum malesef.. tutamıyorum bi türlü istiyorum ki bilsin ve hemen paylaşayım detaylı bi şekilde.. ama haklısın.. bu yuzden benım bı onemım kalmıyor.. nasıl olsa çileklidanone herşeyi anlatıyo küsmüyo da deyip rahatlık veriyolar içlerine..
Aile içinde böyle gruplaşmaların olması hiç sağlıklı değil. Bir anne bir zerre kadar bile olsa evlatlarının arasındaki dengeyi bozmamalıdır. Benim annem beni severdi ama 3 yaş küçük kardeşimi abimmiş gibi büyüttüler. Hayatımın en mutlu anlarını bile bozmakta üstüne yoktu. Çok şükür evlendim artık evimde ayrımcılık görmüyorum. Kardeşim mi? Başlarına bela oldu kısaca...
aslında psikolojileri normal değil.. daha çok da annemin hatta.. ama gitmiyo bi türlü.. ben onlar yüzünden gidiyorum hiçbişeyim yokken.. ve gittiğim için de hasta muamelesi görüyorum ne garip.. halbuki doktor onlardan kaynaklandığını da sölüyo sürekli.. anlicağın benım bişeyim yok ama tek başıma tedavi gören de benim..dediğin gibi mesafeli davranayım o zaman bi süre.. umarım anlarlar bişeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?