• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiftlere İnfertil Teşhisi Ne Zaman Konulur

baby nurse

izmiri çok özlüyor....
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
1.741
6
116
45
Adana
çiftler 1 yıl korunmadan düzenli birlikte olmalarına rağmen çocuk sahibi olamıyorlarsa bu çift infertil kabul edilir ve değerlendirmeye alınır ilk aşamada erkek değerlendirilir çünkü erkeğe sadece bir test uygulanır ve zahmetsizdir kadındada hormon profili bakılır adetin 3. günü ve 21.günü kan testleri yapılır daha sonra hsg denilen rahim filmi çekilir ultrasonda üreme organları kontrol edilir ön aşamada teşhis koymak için bunlar yapılabilir

Bende Çok teŞekkÜr ederım 6 ayımız doldu hala hamıle deĞılım bır uzmana baŞvurmalımıyım dıye dÜŞÜnÜrken yazınız bana fıkır verdı teŞekkÜr ederım.

baby nurse.. teşekkürler.
ben bu dediklerini yaptırdım.. her şey normal.
sırada ne var bilmiyorum. sen biliyorsan yazar mısın? bu 3. gün ve 21. gün testleri - sperm testi yapıldı. sırada ne testleri var şimdi?

Merhaba ben 2 yıllık evliyim gebe kalamıyorum.spermiogram ve benim adetin 3.günü yapılan testler normal çıkti.Dr. ultrasonda içime baktı normalmiş.şimdi sırada rahim filmi mi var bilgilendirebilirmisiniz..TEŞEKKÜRLER

ya arkadaşlar bende 2.5 yıldır ygrasıyorum olmuyor yalnız benden 3. ve 21 gun testınden ısteyen olmadı hıc ne işe yarıyor onlar bu arad bı suruuuuu test yaptırıdım hormonlarınada baktık dıyor doktor herşey normal ıstemelımıyım aceba bu testlerı

sen zaten tahlilleri yaptırmışsın bahsedilen tahliller senin yaptırdıkların sırada rahim röntgeni var.ALLAH yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evladın olur:emir_bebek:

Back
X