• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiftli tatil işi yaş mı?

Feel Good Inc

Still livin' biatch
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
2.027
5.502
108
Herkese merhabalar :KK52:

Temmuz ayında yakın kız arkadaşım, erkek arkadaşı; ben ve erkek arkadaşım olmak üzere, iki çift deniz tatiline gideceğiz.

Dün kız arkadaşıma denizde ne giyeceğini sordum. Arkadaşım uzun mayo tipi şeyler giyeceğini söyledi. Etekli gibi. Arkadaşım zaten bir tık kapalı giyinen biri olduğu için mantıklı buldum, güzelmiş falan dedim. Daha sonra kendisi, bikini de seviyorum ama sevgilim kıskanıyor, asla giydirmez, birileri bakarsa rahatsız olur, biraz dar giyinsem bile şöyle uyarıyor, böyle rahatsız oluyor, vücudumu çok beğendiği için vs, gibi laflar etti.

Bunları söyleyene kadar benim için herhangi bir problem yoktu. Benim de erkek arkadaşım gelecek ve ben hep bikini giyiyorum.

Arkadaşımın sevgilisi yüzünden gerginlik çıkabilir mi acaba diye düşünmeye başladım. Sizce bu tatil işini henüz fırsat varken iptal mi etmeli?

Neden başbaşa tatil yapmıyorsunuz? Bana bu çift tatili işi genelde çocuklu çiftlere göre geliyor. Beraber romantik akşamlar eğlenceli günler fln geçirmek varken neden başka çiftin sorunlarına şahit olasınız ki? Risk bence.
Sevgiliyle tatil başbaşa olmalı ya. Çift tatil yaşıt bebeleri olan bizim gibi romantizmin can çekiştiği fln insanlara göre bence 😀😀

Neden başbaşa tatil yapmıyorsunuz? Bana bu çift tatili işi genelde çocuklu çiftlere göre geliyor. Beraber romantik akşamlar eğlenceli günler fln geçirmek varken neden başka çiftin sorunlarına şahit olasınız ki? Risk bence.
Sevgiliyle tatil başbaşa olmalı ya. Çift tatil yaşıt bebeleri olan bizim gibi romantizmin can çekiştiği fln insanlara göre bence 😀😀
Yıllardır arkadaşımla hayalimizdi. Bu yıl ilk kez ikimiz de aynı anda çiftiz. Oradan çktı bu fikir.

Hep kalabalık, şamatalı tatillere alışığım, seviyorum da. Ama bu erkek arkadaş düşünceleri ile biraz beni gerdi malesef. 🙂

Ya açıkçası biraz da beni rahatsız eden şey, arkadaşımın sevgilisinin vücudunu, giyimini vs fazla incelemesi fikri. Arkadaşım öyle bir anlattı ki, azıcık gömleği dar gelse kavga çıkarabiliyormuş.

Çevresindeki herkesi böyle inceleyecek mi yani?

Yıllardır arkadaşımla hayalimizdi. Bu yıl ilk kez ikimiz de aynı anda çiftiz. Oradan çktı bu fikir.

Hep kalabalık, şamatalı tatillere alışığım, seviyorum da. Ama bu erkek arkadaş düşünceleri ile biraz beni gerdi malesef. 🙂

Valla hata edersin.
Ben evliyim. Balayı hariç en unutamadığın tatilin desen açık ara eşimşe kaçamak sevgili tatilimiz derim
Bence gidin başbaşa sabah gönlünüzce geç kalkarsınız. Denize kuma sereserpe girersiniz. Akşam belki başbaşa bi canlı müzik dinlersiniz. Belki odaya şrap alıe çıkar güzel saatler geçirirsiniz.
Çiftle anca okeye dönersiniz yani. Onu da yaşadığınız yerde yapın zaten.

Bence sevgilinizle basbasa gidin ya
Arkadasinizin uslubu dogru bulmadim
Sevgilisi hepten fiyasko, sevgiliyle tatile gitmek okey ama sevgilinin bikini giymesi problem. Sapina gelince meeee demek bu

Ya evet, ona ayrı şaşırdım. Şimdiden sevgilisi , şunu giyersin, bu olmaz vs diye mayo, kısa haşema resmi falan atıyormuş. Ama tatil konusunda da çok ısrarcılar. Anlamadım gitti.

Bence başbaşa gitmek en güzeli. Arkadaşınızı tanıdığınız için sorun çıkmaz belki ama sevgilisini tanımıyorsunuz, süpriz yumurta gibi bir durum olacak. Tüm sene tatili iple çekip sonradan sevgilisinin davranışlarının kötü çıkma ihtimalini şahsen göze alamazdım. Kaldı ki büyük ihtimalle aralarında kavga falan çıkabilir, neden tatilinizde sorun yaşayıp bunlara şahit olasınız. Siz de belki öyle bir sevgilisi varken rahat davranamayacaksınız. Mesela normalde mayo bikini giyerim bende , ama tanıdık olunca etrafta insan çok da rahat edemiyor. Yani kişiye göre değişir tabiki bu durumlar biraz da. Hem arkadaşınız da size bilenebilir, ben giyinemiyorum o rahat giymiş diye. Sevgilisini kıskanabilir sizden. Her ihtimal var.

Çiftli olarak gitmek güzel fikir ama düşünceler paralel değilse zıtlık çıkabilir gibi geldi.
Yarın öbür gün sevgilin bana baktı sevgilim de kıskandı diye laf çıkartmayacaksa veya klasik kıyafete karışan erkek modeli olarak size gözünü kitlemeyecekse gidilebilir.

Sırf şu söz yüzünden gitmem. Çok itici geldi bana.

Bana, sevgilisi onu darladığı için kulp bulmaya çalışıyor gibi gelmişti. Ama ben de rahatsız oldum, içime bi kurt düştü. Tanıştığımızda hiç de böyle biri gibi gözükmüyordu sevgilisi. Şaşırdım.

Çiftli olarak gitmek güzel fikir ama düşünceler paralel değilse zıtlık çıkabilir gibi geldi.
Yarın öbür gün sevgilin bana baktı sevgilim de kıskandı diye laf çıkartmayacaksa veya klasik kıyafete karışan erkek modeli olarak size gözünü kitlemeyecekse gidilebilir.
Ay korkulu rüyam tam olarak bu ihtimal işte. Böyle bir adam çevremize de yiyecek gibi bakar mı ihtimali.

Bence başbaşa gitmek en güzeli. Arkadaşınızı tanıdığınız için sorun çıkmaz belki ama sevgilisini tanımıyorsunuz, süpriz yumurta gibi bir durum olacak. Tüm sene tatili iple çekip sonradan sevgilisinin davranışlarının kötü çıkma ihtimalini şahsen göze alamazdım. Kaldı ki büyük ihtimalle aralarında kavga falan çıkabilir, neden tatilinizde sorun yaşayıp bunlara şahit olasınız. Siz de belki öyle bir sevgilisi varken rahat davranamayacaksınız. Mesela normalde mayo bikini giyerim bende , ama tanıdık olunca etrafta insan çok da rahat edemiyor. Yani kişiye göre değişir tabiki bu durumlar biraz da. Hem arkadaşınız da size bilenebilir, ben giyinemiyorum o rahat giymiş diye. Sevgilisini kıskanabilir sizden. Her ihtimal var.

Rezalet olur cidden. Tatilimiz zehir olur. Bu arada onların çift olarak ilk tatilleri.

çiftli tatil her iki tarafta arkadasınsa cokta güzel oluyor ama belliki sen arkadasının sevgilisini tanımıyorsun
Hatta tanıdıgın kadarıyla düşünce yapınızda cok farklı
Bence iptal et birbirinizi cift olarak iyice tanıyın sonra gitmek isterseniz gidin
Böyle zindan olabilir

Ay korkulu rüyam tam olarak bu ihtimal işte. Böyle bir adam çevremize de yiyecek gibi bakar mı ihtimali.
Öyle ya da böyle deneyim olacak bu bir de o yönden bakabilirsiniz. Tabii kırk yılın başında tatil yapıyorsanız riske de atmak istemiyor olabilirsiniz.

Biz çift olarak mangala gittik. Diğer tarafın mızmızlığından sıkıntı gelmişti ama süreci idare etme şeklinden de erkek arkadaşıma daha çok hayran kalmıştım.

Bana, sevgilisi onu darladığı için kulp bulmaya çalışıyor gibi gelmişti. Ama ben de rahatsız oldum, içime bi kurt düştü. Tanıştığımızda hiç de böyle biri gibi gözükmüyordu sevgilisi. Şaşırdım.
Şimdi o fırfırlı mayosuyla gezerken sen bikininle güneşleneceksin garanti kıskanacak. Arkadaşlığınız genel olarak iyiyse ateşe atma derim. Güle oynaya gittiğiniz tatilden küs dönme ihtimaliniz de var.

Back
X