- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.820
- 798
- Konu Sahibi Feel Good Inc
Hayatta ciftli tatile gitmezdim.. ahabda buyuk konustum
kesin bisey cikar yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla hiç eşli tatile çıkmadık ama eşimle sevgiliyken anlattığınız tarzda arkadaşlarıyla yemeğe bile gitsek bir sürü tantanaları olurdu. Onlarla bir yere gitmek istemezdim hiç sırf bu yüzden. Bu tatil işi yaş bence, sevgilinizde şezlongda falan takılıp aksam romantik takılırsınız. Dörtlü olunca sürekli birbirinizi bekleyip bir de onların kişisel meseleleriyle uğraşacaksınız .Rezalet olur cidden. Tatilimiz zehir olur. Bu arada onların çift olarak ilk tatilleri.
Yani işte. Ben onların yanında bikini ile rahat olamam gibi geldi.![]()
O kadar kiskanan birinin deniz tatilinde işi neymiş? 4 parmak etek giyince mi gorunmeyecek vucudu?
Bir ihtimal kendisi kendine guvenemedigi icin veya çatlaklari, batiklari vs varsa o yuzden etekli mayo giymek istiyordur da sonra sevgilim kiskaniyor diye uyduruyordur.
Şimdi o fırfırlı mayosuyla gezerken sen bikininle güneşleneceksin garanti kıskanacak. Arkadaşlığınız genel olarak iyiyse ateşe atma derim. Güle oynaya gittiğiniz tatilden küs dönme ihtimaliniz de var.
sevgilisine etekli giydiren adam seni niye bikinili görsün?
demek kendisi öküz gibi bakıyor bikini giyenlere.
Valla hiç eşli tatile çıkmadık ama eşimle sevgiliyken anlattığınız tarzda arkadaşlarıyla yemeğe bile gitsek bir sürü tantanaları olurdu. Onlarla bir yere gitmek istemezdim hiç sırf bu yüzden. Bu tatil işi yaş bence, sevgilinizde şezlongda falan takılıp aksam romantik takılırsınız. Dörtlü olunca sürekli birbirinizi bekleyip bir de onların kişisel meseleleriyle uğraşacaksınız .
Sevgilinizle konuşup bir bahane bulabilirsiniz, mesela zamanı uymuyor sevgilimin daha sonra gideceğiz gibi bir şey. Yani birde düşününce sevgilisine bikini giydirmeyen adamın yanında siz niye bikinili olasınız ki, diken üstünde hissedersiniz .Ama şimdi iptal etsek ayıp olur mu acaba, ısrarcı olan da onlardı. Yoksa lafta kalacaktı bu plan.
Sevgilinizle konuşup bir bahane bulabilirsiniz, mesela zamanı uymuyor sevgilimin daha sonra gideceğiz gibi bir şey. Yani birde düşününce sevgilisine bikini giydirmeyen adamın yanında siz niye bikinili olasınız ki, diken üstünde hissedersiniz .
Dervisin fikri neyse zikri de odur, demek ki kendisi plajda bikinili kadinlara salya akitiyor, o yuzden sevgilisinin giymesini istemiyor.
Boyle bir sapıkla tatile gitmezdim.
Tatil arkadaslarinizi tanimak icin iyi bir firsattirHerkese merhabalar
Temmuz ayında yakın kız arkadaşım, erkek arkadaşı; ben ve erkek arkadaşım olmak üzere, iki çift deniz tatiline gideceğiz.
Dün kız arkadaşıma denizde ne giyeceğini sordum. Arkadaşım uzun mayo tipi şeyler giyeceğini söyledi. Etekli gibi. Arkadaşım zaten bir tık kapalı giyinen biri olduğu için mantıklı buldum, güzelmiş falan dedim. Daha sonra kendisi, bikini de seviyorum ama sevgilim kıskanıyor, asla giydirmez, birileri bakarsa rahatsız olur, biraz dar giyinsem bile şöyle uyarıyor, böyle rahatsız oluyor, vücudumu çok beğendiği için vs, gibi laflar etti.
Bunları söyleyene kadar benim için herhangi bir problem yoktu. Benim de erkek arkadaşım gelecek ve ben hep bikini giyiyorum.
Arkadaşımın sevgilisi yüzünden gerginlik çıkabilir mi acaba diye düşünmeye başladım. Sizce bu tatil işini henüz fırsat varken iptal mi etmeli?
Yerinizde olabilmeyi ne çok isterdim.Ah gençlik geçtide gitti.
Bu durumda erkek arkadaşınızla beraber gitseniz daha iyi olabilir.Aslında anlaşabileceğiniz arkadaş grubu daha eğlenceli olur.Ama,sanırım ben bireysel takılmayı daha çok tercih ederdim.Kimsenin tribini showunu çekemem doğrusu.Siz bikini giyorsunuz diye ,sizi kıskanmaya kalkmasın sonra bu kız arkadaşınız.
simdiden soyluyorum ortak yapacak bir sey bulamayacaksiniz cunku bu sevgili arkadas uyumsuz olacak
yada canli muzik bi yerde kiz arkadasi dans etti kivirdi onami bakti bunami bakti orasi gozuktu diye kavga cikaracak