• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiftli tatil işi yaş mı?

Siz bu adamla tanıştınız mi? Yoksa ilk kez tatilde mi tanışacaksınız? Bence büyük risk. Tonla para ödeyip canımı sıkmak istemem doğrusu. Saçma sapan ozguvensiz tip belli. Yarın sizi de fazla rahat bulup arkadasliginizi bitirmesini isteyebilir. Aynisi kuzenimin başına geldi.

Ya açıkçası biraz da beni rahatsız eden şey, arkadaşımın sevgilisinin vücudunu, giyimini vs fazla incelemesi fikri. Arkadaşım öyle bir anlattı ki, azıcık gömleği dar gelse kavga çıkarabiliyormuş.

Çevresindeki herkesi böyle inceleyecek mi yani?

Böyle bir odun ile birak tatile gitmeyi, bakkala bile gitmem..

Ya bazen tatilde kendimi bile çekemiyorum, başkasını hiç cemekezdim heralde. Rahat rahat yiyip içip yeri gelince de s.çmak varken neden yanında kasilacaginiz biri ile gidesiniz ki?

Kendimi bildim bileli aşırı kalabalık tatillere alışığım. Bana da sanki tek başına gidilen tatil keyifsiz olurmuş gibi gelir hep. Hatta çocuğunlukla tatilden daha yorgun döneriz. :KK48:

Ama kafa dengi kişi olduğu sürece keyifli tabi. Haklısınız.

Biz de çok yakın kız arkadaşımla çift olarak tatile gittik ilk defa. Onun ilişkisi 3 aylık benim 1 sene. Sevgililerimizi gitmeden önce birkaç defa aynı ortama soktuk kaynaştırdık frekansları tuttu. İkisinin frekansının tutması da çok önemli yoksa zehir olur tatil.
5 günlük tatilimiz gayet güzel geçti öyle büyük absürt sorun olmadı ama tabi ki çift gitmenin zorlukları oluyor onlarda biz çok yakın olduğumuz için göz ardı ettiğimiz şeyler oldu.
Bizim çok güzel geçti. Önemli olan karşılıklı anlayış ve gerçekten arkadaşınla olan yakınlığın.

Siz bu adamla tanıştınız mi? Yoksa ilk kez tatilde mi tanışacaksınız? Bence büyük risk. Tonla para ödeyip canımı sıkmak istemem doğrusu. Saçma sapan ozguvensiz tip belli. Yarın sizi de fazla rahat bulup arkadasliginizi bitirmesini isteyebilir. Aynisi kuzenimin başına geldi.

Bir kaç kere dışarıda buluştuk. Aslında yıllar evvel tanışmıştık ama bu yıl hep birlikte görüşmeye başladık. Yıllardır gıyabında tanıyorum diyebilirim. Ama yüz yüze yeni sayılır.

Biz de çok yakın kız arkadaşımla çift olarak tatile gittik ilk defa. Onun ilişkisi 3 aylık benim 1 sene. Sevgililerimizi gitmeden önce birkaç defa aynı ortama soktuk kaynaştırdık frekansları tuttu. İkisinin frekansının tutması da çok önemli yoksa zehir olur tatil.
5 günlük tatilimiz gayet güzel geçti öyle büyük absürt sorun olmadı ama tabi ki çift gitmenin zorlukları oluyor onlarda biz çok yakın olduğumuz için göz ardı ettiğimiz şeyler oldu.
Bizim çok güzel geçti. Önemli olan karşılıklı anlayış ve gerçekten arkadaşınla olan yakınlığın.

Giyimle ilgili sıkıntı oldu mu hiç?

Giyimle ilgili sıkıntı oldu mu hiç?

Şöyle bir durum var arkadaşımda bende çok açık giyinen insanlar değiliz. Mayonun altına şort giyeriz ama mayo dekoltelidir göbek ve sırttan.
Tüm tatil boyunca elbiseyle dolaştım benim elbiselerim arkadaşıma göre daha kısaydı ve benim sevgilim bir tık daha kıskanç arkadaşımın sevgilisinden o sorun yapmadı.
Evin içinde şortlu dolaştık ama diz üstünden biraz yukardaydı çok değil.
Genel olarak bakıyorum da giyimden ya da farklı bir şeyden sorun yaşamadık. Tatil çok güzel geçti. Kız arkadaşımla 17 senedir beraberiz çok yakınız ilk defa böyle bir şey yapıp tatile çıktık her şey çok iyi geçti.

Ama yinede benim fikrim sonuçta aynı evde sevgilinden başka bir erkekle kalıyorsun ister istemez ben kendimi bir tık daha düzenledim sevgilinle başbaşa kaldığın kadar rahat olamıyorsun o da bir gerçek.

Senin sevgilin yanında olacak o sana karışmıyorsa arkadaşının sevgilisini umursama bence. Arkadaşım göğsü çok dekolteli bir mayo giymişti ertesi gün ben giymek istedim erkek arkadaşım giyme dedi ve haklıydı da çünkü kalıpları ikimizde farklı duruyor bende daha da açık duruyor bende hak verdim ve giymedim.
Alttan alırsan güzel bir tatil geçer.

Çok dikkat çekiciymiş, o yüzden dikkat etmesini istiyormuş. :olamaz:

Bir insan kapali olmayi tercih edebilir, giyimine dikkat edebilir. Tabi ki saygim var.

Ama bu zihniyet gercekten igrenc. Ne demek cekici diye kapali giyinsin 😐 yarin bu kadin kilo alsa bikini giyebilirsin mi diyecek?

Ya evet, ona ayrı şaşırdım. Şimdiden sevgilisi , şunu giyersin, bu olmaz vs diye mayo, kısa haşema resmi falan atıyormuş. Ama tatil konusunda da çok ısrarcılar. Anlamadım gitti.

ay benim isyerimde gecen erkekler denize gitcek diye plan yapiliyor. (Isyerimizin aktivite gunleri var, mesai sayiliyor. Yazin piknik kisin bowling falan yaparlar genelde.)
Kadinlar niye gelmiyor madem isyeri aktivitesi dedim.
Demezler mi gelirsin elbiseyle girersin. Bi cocuk da diyo ki annemin hasemasi var getiririm onu giyersin 😂

Asla ve asla hasemayi elestirmiyorum ama kapalilik icinden gelmeyen insanlara bunu boyle diretmek nasil bi mantik 😂😁

Tatil kafa dinleme birbirine vakit ayırma yeridir. Çiftli veya akraba ile vs. gidilmemeli bana göre. Arkadasınız da biraz patavatsız gibi. Sizi mahçup edecegi kesin.

Herkese merhabalar :KK52:

Temmuz ayında yakın kız arkadaşım, erkek arkadaşı; ben ve erkek arkadaşım olmak üzere, iki çift deniz tatiline gideceğiz.

Dün kız arkadaşıma denizde ne giyeceğini sordum. Arkadaşım uzun mayo tipi şeyler giyeceğini söyledi. Etekli gibi. Arkadaşım zaten bir tık kapalı giyinen biri olduğu için mantıklı buldum, güzelmiş falan dedim. Daha sonra kendisi, bikini de seviyorum ama sevgilim kıskanıyor, asla giydirmez, birileri bakarsa rahatsız olur, biraz dar giyinsem bile şöyle uyarıyor, böyle rahatsız oluyor, vücudumu çok beğendiği için vs, gibi laflar etti.

Bunları söyleyene kadar benim için herhangi bir problem yoktu. Benim de erkek arkadaşım gelecek ve ben hep bikini giyiyorum.

Arkadaşımın sevgilisi yüzünden gerginlik çıkabilir mi acaba diye düşünmeye başladım. Sizce bu tatil işini henüz fırsat varken iptal mi etmeli?
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla uyarısı bu, kaç kilometre öteden anladım. Bu muameleden rahatsız olmuyorsa ben arkadaşlığımı da gözden geçiririm.
Denizde bikini mayo giymeyeceksin de nerde giyeceksin ki? Tatil boyu diken üstünde durmaya hiç gerek yok gevşemeye mi gideceksin gerilmeye mi?
üç İhtimal var; seni dikizlerken sevgilin görse olay çıkabilir, seni dikizlerken kız görse olay çıkabilir, seni dikizlerken sen görsen olay çıkabilir, her türlü miden bulanır.
Her türlü de bu tatili sen tercih ettiğin için sen suçlu hissedersin.arkadaşlık kalmaz.
Pis ç*küne kenafir gözüne sahip çıkamayacak diye ben keyfimi kaçırtmazdım. O kıza da bol akıl fikir diliyorum, kendisi çık gizil oldığı için değil onun yanındaki sapık olduğu için karışıyor

çift olarak tatile nasıl gidiyorsunuz ya ben çok uyumsuz biriyim galiba, tatile gitmemeyi tercih ederim grupla gitmektense.
Basit bir piknikte bile bir sürü sorun çıkarıyor insanlar, yok ben onu sevmem yok oraya oturmam, bunu yemem. Iıyy
Çocuklu çiftlere göre demiş bir arkadaş, hele çocuklarla asla olmaz. Birinin uyku saati olur öbürü yemek seçer kimi erken yatar kimi geç.
Hiç bana göre değil böyle şeyler yazarken darlandım.
O adamla da tatile gitmezdim ben olsam( nihayet sadede gelebildim😂😂😂)

Back
X