çiğ ciğere donundum bebişe iz yaparmı

jaleli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
741
1
96
Samsun
:18: arkadaşlar dolabımda koca poşet et vardı bende pişireyim diye çıkardım poşeti açtım
baktım bi tuhaf et ciğer olduğunu sonra anladım
bir iki kez dokudum ama hem ellerimi en az 4 kez yıkadım hatta kolonyaladım
nefret ederim ciğerden kokusuna bile tahammülüm yok eşim seviyo yapayım dedim keske yapmasaydım nerden yaptım :18: :18:
bi yerime dokunmadım sanıyorum ama eminde olamıyorum
hiçte aklıma gelmedi hamileyken dokunulmaması gerektiği
offfffffffff şimdi ne kadar stres oldum
acaba bebişime leke olmuşmudur

eğer elini vücuduna biyerine sürmediysen bu yüz bölgesi dahil bişey olmuyo ellerini hemen yıkamışsın inşallah bulaştırmamışsındır,ellerde olmuo ama benim yengem denemek için dizine sürmüş kızının dizi et parçası gibiydi doğduğunda yengem eliyle sürmüş ama kızın elinde hiçbişey yok sadece diinde var.bişey olmaz içini ferah tut...

valla bir yerime sürmedim gibi geliyo ama şimdi içime kurt düştü inşallah bişe olmamıştır
yada olduysada inş. yüzünde olmaz :18:

canim icini ferah tut. öle seylerede inanma.ben yurt disinda yasiyorum bu inanc sadece bizde var.burdakiler öyle seylere hic dikkat etmiyo eger böyle bisey varolsaydi onlardada olurdu.bide bu lekeler malesef ben gibi bisey.yani ona buna dokunmayla alakasi yok.olucaksa oluyo.olmucaksada olmuyo.

bence böyle şeylere inanmayın ben oğlumdayken ciğere aşerdim her hafta yiyiyordum bide kendim yapıyordum hiçbişeyde olmadı ve ben burda öğrendim yeni tuhafımada giiti

dokunsan ne olacakki bebege ne alaka??? cig et yeme o sakincali...

cnm ya yapma allahaşkına bunlar hurafe yaaa yok ciğeri elleme yok başkasının bahçesinden meyve yeme ayva yeme yapma lütfen sadece kuruntu bunlar....olsa ilk kızımda incire aşerdim başkasının bahçesiydi girdim yedim helal etsin dedim bana olurdu...ciper miğer yapma böyle afiyet olsun ye bebişine fayda....

yaa inanmayın böle seylere ben yıyorumda dokunuyorumda ılk bebegımde bıse olmadı sımdı ıkıncıye gebeyım gecen yıne yedım yıne bıse olmaz eınım ınanmayım

ilk kizima hamile oldugumu bilmeden bende yedim valla hicbirsey olmadi cok severim zaten

Ya ama burdaki doktorlar hamileyken ciger yenilmez dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…