cigaram

Carrie

KK Cumhuriyeti Başganı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
18.530
1.705
448
Ben çok hassas biriyim :KK14: benmi şaka kaldiramiyorum, milletin şaka anlayisimi benimkinden çok farkli anlamadım gitti :KK14:
Beni gazami getirmeye çalışıyorlar
Ousa sordunmu ben fesatim :KK14: herşeyi ben yanlış anliyorum
Yok yok beni gaza getirmeye çalışıyorlar :KK14:
Ama olsun ya gazsa gaz yinede ben sevmiyorum böyle şakaları

Burdan bakınca nasıl gozukuyorum bilmiyorum ama ben normalde Şakacı bir insan değilim. Bunuda karşı tarafa hissettiriyorum.

Sen hassas değilsindir. Espiri anlayışın gayet gelişmiş ve bu zekadaki bir insandan garip alınganlıklar beklemem ben. Ama esas sorun : ne oldu ?

Sen hassas değilsindir. Espiri anlayışın gayet gelişmiş ve bu zekadaki bir insandan garip alınganlıklar beklemem ben. Ama esas sorun : ne oldu ?

Hassasim bebeğim. En ufak şeyde huylanirim. Şaka gibi bişey oldu bugün .
Ve ustelikte biliyorlar sinirlendigimi. Ilk bugün tepki vermedim ama zor tutuyorum yarına inş konu acilir yine

Sarışın, sakin ol ve cigarını yere bırak. Şimdi boşver dünyayı, güzel bir uyku çek.

Bugün ben ous kaynana gorumce enişte oturuyoruz. Konukomşu Kızı. Komşu Kızı kaynanaya demişki senin oğlanin düğününde sacimi açıp yapriracam, normalde türbanlı. Suslenecem çok güzel olacam fln demiş. Ama kimle dans edecemki teyze demiş. Bizim kaynanada demişki ous ne güne duruyor sn onla dans edersin. Ne bilim teyze beni kaldirsa dans ederim tabi demiş. Niye kaldirmasin canım demiş sen yalnız o yalnız. Buarada kız yeni boşandı biraz boşlukta.
Hepimiz ole kaldık bişey demedi kimse. Şimdi ousa diyorum fesatsin şakadan anlamiyorsun diyor.
Ben anlıyorum gaza getirmeye çalışıyorlar beni çünkü ben düğüne gitmicem
Bi yandan diyorum tepki verseydim kıskandı gelicek dicekler. Bi yandanda niye sustum ben bu tarz şakaları sevmiyorum. Hani tamam şaka da o kıza ne diye ole diyosun.

Bugün ben ous kaynana gorumce enişte oturuyoruz. Konukomşu Kızı. Komşu Kızı kaynanaya demişki senin oğlanin düğününde sacimi açıp yapriracam, normalde türbanlı. Suslenecem çok güzel olacam fln demiş. Ama kimle dans edecemki teyze demiş. Bizim kaynanada demişki ous ne güne duruyor sn onla dans edersin. Ne bilim teyze beni kaldirsa dans ederim tabi demiş. Niye kaldirmasin canım demiş sen yalnız o yalnız. Buarada kız yeni boşandı biraz boşlukta.
Hepimiz ole kaldık bişey demedi kimse. Şimdi ousa diyorum fesatsin şakadan anlamiyorsun diyor.
Ben anlıyorum gaza getirmeye çalışıyorlar beni çünkü ben düğüne gitmicem
Bi yandan diyorum tepki verseydim kıskandı gelicek dicekler. Bi yandanda niye sustum ben bu tarz şakaları sevmiyorum. Hani tamam şaka da o kıza ne diye ole diyosun.
carrie biliyorsun sen düğüne gel diye yapıyorlar.eminim kız da böyle bişey dememiştir.sen tatlı kaçık,KK'nın yaramazısın:KK60:

Nasil sakaymis bu bana hic saka gibi gelmedi. Siz neden dugune gitmiyor sunuz?

carrie biliyorsun sen düğüne gel diye yapıyorlar.eminim kız da böyle bişey dememiştir.sen tatlı kaçık,KK'nın yaramazısın:KK60:

Demiştir demiştir. Ama dediğin gibi egos gaza getirmeye çalışıyorlar.
Ousta diyorki sen annemi tanimiyormusun Şakacı, ee annen beni tanimiyormu dedim sen fesatsin diyor. ben cocukmuyum bole şeyle kandirip düğüne goturecekler. Saygı duyulsun kararima.
Thank you conem :KK37:

Back
X