cigaram

Hay Allah ya... Keske dugune gidebilseydin ve su anda bunlari konusmak zorunda kalmasaydik... Hic umit yoku gitmen icin? Komsukiziyla dans konusu midemi bulandirdi dogrusu..

Gitme şansım yok. Ama en azından ousa karismadim mesela sonuçta kardeşi.

Gitme şansım yok. Ama en azından ousa karismadim mesela sonuçta kardeşi.
Cok iyi etmissin , kardesi sonucta. Esinden yana rahatsan gitmezsin olur biter, icin icini de yeme. Ama konu tekrar acilirsa sakince sevimsiz bir saka edildiginin altini cizersin. Ama komsukizi cesursa,
hanimteyzenin sozu de ousa geciyorsa
komsukizina ayip olmasin diye dans
ederlerse,bilemiyorum artik. Bunu da dusun..

Bugün ben ous kaynana gorumce enişte oturuyoruz. Konukomşu Kızı. Komşu Kızı kaynanaya demişki senin oğlanin düğününde sacimi açıp yapriracam, normalde türbanlı. Suslenecem çok güzel olacam fln demiş. Ama kimle dans edecemki teyze demiş. Bizim kaynanada demişki ous ne güne duruyor sn onla dans edersin. Ne bilim teyze beni kaldirsa dans ederim tabi demiş. Niye kaldirmasin canım demiş sen yalnız o yalnız. Buarada kız yeni boşandı biraz boşlukta.
Hepimiz ole kaldık bişey demedi kimse. Şimdi ousa diyorum fesatsin şakadan anlamiyorsun diyor.
Ben anlıyorum gaza getirmeye çalışıyorlar beni çünkü ben düğüne gitmicem
Bi yandan diyorum tepki verseydim kıskandı gelicek dicekler. Bi yandanda niye sustum ben bu tarz şakaları sevmiyorum. Hani tamam şaka da o kıza ne diye ole diyosun.

gülmedim:KK53::KK53::KK53:

densizliğin adı ne zaman şaka oldu

erkekler için böyledir ama hep biz yanlış anlarız, öküzün altında buzağı ararız, kafamız yeterince basmıyor herhalde:KK53::KK53:

Ama ben sevmiyorum bu tarz şakaları. Gaza geldimdemi daha kötü olurum inat ederim
Ousada kızdım niye susuyorsun. Kala kala benim kaldım kızları dansa kaldıracak diyemedi
Ama bana çamuru atıyor hemen fesatsin diye
Haklisin esin cevap verebilirdi orada acaba o da gelmeni istedigi icin mi sustu?

Cok iyi etmissin , kardesi sonucta. Esinden yana rahatsan gitmezsin olur biter, icin icini de yeme. Ama konu tekrar acilirsa sakince sevimsiz bir saka edildiginin altini cizersin
olur biter. Ama komsukizi cesursa,
hanimteyzenin sozu de ousa geciyorsa
komsukizina ayip olmasin diye dans
ederlerse,bilemiyorum artik. Bunu da dusun..

Icim rahat, zaten ole biseyde yapsa kendi bilir, kaybeden o olur.
Ama ben sevmiyorum bole şakaları. Bende yapim diyorum yapamıyorum.
Benim şaka anlayisim farkli

Demiştir demiştir. Ama dediğin gibi egos gaza getirmeye çalışıyorlar.
Ousta diyorki sen annemi tanimiyormusun Şakacı, ee annen beni tanimiyormu dedim sen fesatsin diyor. ben cocukmuyum bole şeyle kandirip düğüne goturecekler. Saygı duyulsun kararima.
Thank you conem :KK37:

valla sen fesatsan annesi ne merak ettim, halbuki burdan bakınca fesat olan o

gülmedim:KK53::KK53::KK53:

densizliğin adı ne zaman şaka oldu

erkekler için böyledir ama hep biz yanlış anlarız, öküzün altında buzağı ararız, kafamız yeterince basmıyor herhalde:KK53::KK53:

Ama ben yapsam kıyamet kopar.
Geçen genç bi erkek arkabasına börek verdim diye nerdeyse ağlıyordu

Icim rahat, zaten ole biseyde yapsa kendi bilir, kaybeden o olur.
Ama ben sevmiyorum bole şakaları. Bende yapim diyorum yapamıyorum.
Benim şaka anlayisim farkli
Bence gayet normalsin. Ya da benim saka anlayisim da senin gibi diyeyim. Hic komik degil. Ustelik ne kadar istesen de sevmedigin sakayi yapamazsin. Sakin ol, hirsini cigaradan cikarma ve bir punduna getirip nazikce lafini soyle agizlari kapansin..

Bence gayet normalsin. Ya da benim saka anlayisim da senin gibi diyeyim. Hic komik degil. Ustelik ne kadar istesen de sevmedigin sakayi yapamazsin. Sakin ol, hirsini cigaradan cikarma ve bir punduna getirip nazikce lafini soyle agizlari kapansin..
Sarjim bitiyor kızlar

Evet yapamıyorum işte, stilim farkli

Bu arada ous dans etmeyi sevmiyor, bilmiyor bile.
Kiskandigimdan değil, zaten dansla kız tavlamaya kalkisirsa youtube la düşer, yıldız Tilbe nin erkek versiyonu.
Ama sakayi sevemedim
Mesela ben şimdi kazenle dans edecem diye tehditler savursam sağda solda hoslarina gidermi

Bence şaka yapmamis. Hic komik degil.

Ben olsam muhatttap olmam. He der gecerim. Şaka anlayisi eksilerde cunku.

Back
X