- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
Yok yok sen katılmadığında haber ver.Yek ya jokerim , bu kadar övgü aldığım yarismalarin tamamında sonuncumtrak oldum
Sonuç hiç belli olmuyor ,gel sen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok sen katılmadığında haber ver.Yek ya jokerim , bu kadar övgü aldığım yarismalarin tamamında sonuncumtrak oldum
Çok güzel herşeyin maşallah sanaYek ya jokerim , bu kadar övgü aldığım yarismalarin tamamında sonuncumtrak oldum
O da doğru.Hamsili pilavda ,vali kebabında kesin 1.olursun diyorduk ,başkası oldu.Ama çiğköfte de çok güzel duruyor bea
Biz de seni![]()
Düdüklü tencere yemeklerine katilmam canim,çok tırsıyorum düdüklüdenYok yok sen katılmadığında haber ver.![]()
Çok teşekkür ederim canım benimÇok güzel herşeyin maşallah sana![]()
Çok teşekkür ederim canım benimWoooow birnuryolu klasiği daha ..Şaşırdık mı , tabii ki hayır
Tebrikler arkadaşım , eline koluna sağlık .
Favoriye ekledim , çünkü esaslı mütüşlü :)) bir çiğ köfte tarifine ihtiyacım vardı.
Başarılar dilerimmm![]()
Çok teşekkür ederim bibisimOff bune bayilicim şimdikarnım aç şu anda zaten bakmayaydım iyiydi
eline sağlık canım
Çok teşekkür ederim aebencimNur süper olmuş canım süper ,ellerine saglık![]()
ÇOk alaturka bir meze ve ara sıcak
Ayrıca her yerde satılıyor marketten de alabilirsin restorandan da sipariş verebilirsin
Çalışan kadınlar için pratik değil bence
10 üzerinden 0
Canimsin ,çok teşekkür ederimOfff offf çok fena buna hakkın yoktu çok lezzetli görünüyor başarılar dilerim şapka çıkarıyorum![]()
Hangi dili konuşuyorsun canım sen?Çokta fifi ya![]()
Hangi dili konuşuyorsun canım sen?
Ergen dili ve edebiyatı galiba
Neyse sen otur evde börek çörek aç
Çok teşekkür ederim esescimOfff acıktım . .
Manzara muhteşem . .
Birinci belli oldu . .
Oyum sana . .
![]()