• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Çiğköfte – Şanlıurfa Mutfağından -Duru Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Ne düşündüm biliyormusun çiğköfte olur mu ki yöresel yemek olarak sonra dedim ki delüü tabi ki olur :confused:

Ellerine sağlık abrekamm:KK37:çok leziz görünüyor bi ara denicem senin tarifinden ama Başarılar kuzum :sampiyon:

Çiğ köfteler üstüme üstüme geliyordu gittim söyledim:KK70:

Eklentiler

• IMG_8039.webp
    IMG_8039.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 53
Ne düşündüm biliyormusun çiğköfte olur mu ki yöresel yemek olarak sonra dedim ki delüü tabibi olur :confused:

Ellerine sağlık abrekamm:KK37:çok leziz görünüyor bi ara denicem senin tarifinden ama Başarılar kuzum :sampiyon:
ahterim teşekkürler bitanem beğenmene çoooook sevindim seni seviyorum kalp kalbe karşı :KK60::KK200:

ahah mesajını aldım emojini inşallahhh :sampiyon:

pinkom :KK70: valla iyi yapmışşın almakla ya içime oturdu senin canın çekince üzüldüm :KK19:
Önce benimkine hadi annene gidelim dedim İstemedi, hadi ya, lütfen lütfen, Nolur dedim :) Tövbe Bismillah, hayırdır dedi:-) Canım çiğ köfte istedi gidip anneme yaptıralım dedim, yok annem ne anlar çiğ köfteden ( :-)) ben sana söylerim dedi söyledi sağolsun :KK37: Söylemesem çiğ köfte konusu 3-4-5 e doğru gidecek diye korktum:KK70:

Önce benimkine hadi annene gidelim dedim İstemedi, hadi ya, lütfen lütfen, Nolur dedim :) Tövbe Bismillah, hayırdır dedi:-) Canım çiğ köfte istedi gidip anneme yaptıralım dedim, yok annem ne anlar çiğ köfteden ( :-)) ben sana söylerim dedi söyledi sağolsun :KK37: Söylemesem çiğ köfte konusu 3-4-5 e doğru gidecek diye korktum:KK70:
ay çok tatlısın ya valla bak cidden söylüyorum yakın olsak sana getirirdim yeminle :kk77:
valla içim rahatladı sen yiyince hamilesin ya çok üzülmüştüm bide KarKralicesi KarKralicesi canı çekince ona da çok ikram etmek istedim ama evlerimizin arasında 12 saat fark var :olamaz:

Söylemesem çiğ köfte konusu 3-4-5 e doğru gidecek diye korktum:KK70:
burda ne dediğini anlayamadım ama o_O

Afiyet olsun :kk77:Allahtan karnım tok yoksa çok fena aşeriyorum bende gebelik yok ama napim bende böyleyim :KK70:

Geçen ki yarışmada sana oy attım sonuca bakamadım :) bence olucak az kaldı ben açıkçası uğraşmıyorum yoksa iddialıyım gelip sizin oyları bölmeyim diyorum :KK53:
aa teşekkür ederim görmedim bana verdiğini 3. oldum onda :KK12:

katıl sende ben yakında çekilecem artıkk benim kontenjana sen gel :halay:

Back
X