Yöresel Tarif Çiğköfte – Şanlıurfa Mutfağından -Duru Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
ay çok tatlısın ya valla bak cidden söylüyorum yakın olsak sana getirirdim yeminle :kk77:
valla içim rahatladı sen yiyince hamilesin ya çok üzülmüştüm bide @KarKralicesi canı çekince ona da çok ikram etmek istedim ama evlerimizin arasında 12 saat fark var :olamaz:

burda ne dediğini anlayamadım ama o_O
O senin tatlılığın:KK19: Kark ta söylerim diyordu söylemiş yemiştir bile :)
Çiğ köfteyi senden sonra yine ekleyen olmuş ya, onu diyorum:KK39:

aa teşekkür ederim görmedim bana verdiğini 3. oldum onda :KK12:

katıl sende ben yakında çekilecem artıkk benim kontenjana sen gel :halay:
Nevreste nin bütün israrlarına rağmen bi türlü katılmadım ne bileyim içimden gelmiyor nedense ama bigün katılacağıma da Emin'im :) ee 3. Mü ne kalmış 1.ciliğe :KK20:

Afiyet olsun :kk77:Allahtan karnım tok yoksa çok fena aşeriyorum bende gebelik yok ama napim bende böyleyim :KK70:
Ya normalde aklıma gelmez gidip alıp yemek, o kadar iştah açıcı yapmış ki, genelde beğeniyorum zaten tariflerini, hep bir krize sokuyor. Ben doğurana kadar yarışmaya mı katılmasa acaba? :KK70:

Ya normalde aklıma gelmez gidip alıp yemek, o kadar iştah açıcı yapmış ki, genelde beğeniyorum zaten tariflerini, hep bir krize sokuyor. Ben doğurana kadar yarışmaya mı katılmasa acaba? :KK70:
Bence senle ben yemekteyiz topiğine uğramasak daha iyi olur abrekaa kız bende diyet yapıcam litfin ımı :-)

ama işte 1.ye veriliyor sadece madalya :deli: yine kalırım 3.lükte hep derece almakla yetiniyorum ahterim amorti gibi :KK70:
Hmm amann boşver kuzum sağlık olsun bizim profillere çakma madalya işine giricem zaten bi tane de sana ayarlıyım :KK53:

Elinize sağlık başarılar dilerim. Çiğköfteyle yaklaşık üç senelik tanışıklığım var benim. Önceleri çok sevmedim ta ki karşı komşum yapana dek. Urfa'da olmanın ayrıcalığı bu benim için :rapci: O kadar acı ki bazen üç kaşıktan başka yiyemiyorum. Ama kararında olunca off tabak tabak :ıslık: Urfa'dan gidersem iki şey için üzüleceğim. Birincisi Dergâh Camii'nden ayrılmak ikincisi çiğköfteden ayrılmak :KK51:

Elinize sağlık başarılar dilerim. Çiğköfteyle yaklaşık üç senelik tanışıklığım var benim. Önceleri çok sevmedim ta ki karşı komşum yapana dek. Urfa'da olmanın ayrıcalığı bu benim için :rapci: O kadar acı ki bazen üç kaşıktan başka yiyemiyorum. Ama kararında olunca off tabak tabak :ıslık: Urfa'dan gidersem iki şey için üzüleceğim. Birincisi Dergâh Camii'nden ayrılmak ikincisi çiğköfteden ayrılmak :KK51:
çok teşekkür ederim :KK36:
çiğköfteyi bende sevmezdim daha doğrusu olmasa da olurumdu ama okulda hep tost yemekten artık tostcul olmuştum arkadaşlar bugun çiğköfte yiyelim dediler bende o günden beri aşığım çiğköfteye :KK37:
urfada mı yaşıyorsunuz ay ne güzel bir yerdeymişsiniz :KK37:

çok teşekkür ederim :KK36:
çiğköfteyi bende sevmezdim daha doğrusu olmasa da olurumdu ama okulda hep tost yemekten artık tostcul olmuştum arkadaşlar bugun çiğköfte yiyelim dediler bende o günden beri aşığım çiğköfteye :KK37:
urfada mı yaşıyorsunuz ay ne güzel bir yerdeymişsiniz :KK37:
Evet dört sene olacak inşallah:)

Back
X