Cİinsellik Ve Eşler Arasındaki Boy Orantısı......

bicirkiz

Canıma can katan canımsın...
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
1.418
19
683
arkadaşlar bu boy arası farklar ve uyumlar ne kadar etki eder....
Sizin boyunuz-kilonuz kaç?..Eşinizin boyu-kilosu kaç?
Bu çok Önemli midir İlişkide yada evlilik cinselliğinde??fisfisfisfisfisfis

aslında hiç bi önemi yok.. cinsellikiği yada evliliği nasıl etkilerki ...bnm boyum 68 kilom 49 aşkımın boyu 69-70 civarı kilosu 54 falan ...yani bilemicem bizde öle bi fark yok aynıyız hemen hemen olsada farketmezdi heleki bn ondan daha da uzun olsaydım hiç fark yapmazdıyerimsenibenyerimseniben

benim 2 metre uzunluğunda bi arkadaşım vardı erkek kendisi. bide sevgilisi vardı 1,50 boyunda. dalga geçerdim siz evlenince napıcaksınız diye. oda bana hep "yatakta boylar eşittir canım naaaaber" derdi:)

eşimle aramda 5 cm boy farkı var
ama kilo çoook
ben 46 o 75 kilo orantılı olmalı bence boyu bilmem ama
ezilecem birgün

:roflol:bi laf duymuştum
Yatakta kadının kısası makbuldur diyeee..
ne kdr doğru ne kadar yanlış bilemicm ben 1.58 kilo 54 kiloyum eşim 1.77 75 kilo sorun olmuyo yani

bnmde bi tanıdığım var kızın boyu 1,50 cılız bişi erkeğinde 2 metre civarı var bunlar nişanlandı biz bunlara resim çektik stüdyoda pozlar pek iyi olmadı epeypi farkvar kötü oluyo bukadar fark mesela ........

Ne boy ne kilo tırız gelir tırız gider

Önemli olan aşkımız sevgimiz ve şolmamız işte-tatlicadiarzu-(söyletmen anayın iştekaydirigubbakcemile)

Bende bir soru sormak istiyorum.Bu bekar bayanlar neden cinselliği bu kadar cok merak ediyokaydirigubbakcemile2

boy ile uyumun ne alakası var ben onu çözemedim...
hadi kilo belki hareket etmeyi zorlaştırır...
ama boy bilmiyorum...

larisa evlenince bu soru için geç olmasın diye merak ediyorum..ona göre gözönünde bulunduruyorum birçok şeyi..belki önemsiz ama çoğu kez problem yaratabiliyor...destekleriniz ve görüşleriniz için teşekkü redeiyorum..çünkü bu sorular reel hayatta kimseye sorulamıyor..:enbuyukkk::enbuyukkk:

eşim 1.95 ve 90 kilo civarı, ben de 50 kiloyum, 1.60 gibi, düşünün...bir sorun olmuyor.

ayyyyy çok iyi ya şipp dedi beni buldu..hihoyyyt
canım peki bu yanyana gelince nasıl hallediyorsunuz boy farkını topuklu ile kapanıyormu??
eşinin hiza olarak neresine geliyorsun?

yaaaa konuşlar mı karıştı neee hangi boydan bahsediyosunuz ben adamın boyundan diyoommmmmm

boyla alakalı arkadaşlar
ben 155,kocam 182
öpüşemiyoruz iş üzerindeyken :roflol:

ayyyyy çok iyi ya şipp dedi beni buldu..hihoyyyt
canım peki bu yanyana gelince nasıl hallediyorsunuz boy farkını topuklu ile kapanıyormu??
eşinin hiza olarak neresine geliyorsun?

yatakta topuklu mukaydirigubbakcemile3 :roflol::roflol::roflol:

benim boyum 1.64 onun boyu 1.75 kilolara gelince benim kilo 60 onun kilo 80???
nasılız :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…