- 16 Ağustos 2017
- 151
- 26
- 48
- 32
- Konu Sahibi Cilekreceliii3
hanımlar merhabalar. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Küçükken komşumun kızı tarafından tacize uğradım. 4 5 yaşlarındayken. Defalarca. Beynim uzun yıllar bu olayı yoksaydı. 14 yaşındayken aniden her şeyi hatırladım. Cinselliğe lanet bir korku başladı. Dokunuşlardan rahatsız olma durumu. Şimdi sevgilimle uzun mesafe ilişkisi yaşıyorum. Ona en başta anlatmıştım. Size bir şey söyleyeyim mi ? Sevgimden bile emin olamıyorum ben. Aşırı saygılı davrandı. Asla bu konuları açmadı. Ben sarhoşken konuyu zorla taciz olayıma getirmişim. Haliyle korkularıma. Kendime kızıp ondan ayrıldım yine sesi çıkmadı. Sonrasında sakinleşince konuştuk ve tekrar sevgili olduk. Neden yaptım bilmiyorum. Ona bu konulardan konuşmak istediğimi söyledim. Arada cinsellik konuları açılır. Bazen beni sakinleştirmek için bazen sohbet arasında bazen flört gibi. Ama en ufak bir yanlış cümlede, en ufak bir obje gibi hissetme durumunda ki bunu hissetmeye meyilli gibi davranıyorum, kavga çıkarıyorum. Psikolojimin bozuk olduğunu düşünmeye başladım. Aklına ben soktum bu konuları, benim yüzümden iğrenç korkularım yüzünden oldu. Bunlar hakkında her konuştuğumuzda ertesi sabah kendimden nefret ederek uyanıyorum. Ayrılmayı düşünüyorum kirli hissediyorum. Kendimi kullanılmış hissediyorum. Sonra kendimi inandırıp konu açıldığında yine konuşuyorum. Neler yaşadığımı nasıl söyleyebilirim ki. Konuşmayı kesin diyeceksiniz, zevk mi alıyorum ya da belki sadece travma yüzündendir konuşma anında eğer güzel gidiyorsa rahatsız olmuyorum. Hatta hoşuma bile gidiyor. Fakat o bulutların üzerinden inince kendimden iğreniyorum. Napacağım ben ?