cikar yol bulamadım

Beni tanistirdi. Beni rahatsiz eden sey aramizdaki her seyi o kiza anlatmasi benim bunu sorum ettigimi dahil ve sürekli o kizin cok zeki oldugunu söylemesi ve o kizin onu benden daha hizli ve cabuk anladigini söylemesi.
Bence insanların karşı cinsten arkadaşları olabilir AMA bu yaptıkları ve cumaya kadar görüşmeyelim demesi çok saçma. Bunlardan rahatsız oldugunuzu söylediniz mi? Eğer söylediyseniz cevabı ne oldu?

O zaman sonsuz güvendiğiniz insanlar kankam dediği kişilerle size ihanet ederse gayet tırnağınız kırılmış gibi olağan karşılıyorsunuz😏
Sonsuz güvenden ne kast ediyorsunuz anlayamadım ama prensiplerin guvenle hic bir alakası yok . Şununla alakası var mesela özgürlük benim için bütün ilişkilerden değerlidir . Ege r bir insan özgürlüğümü istiyorsa iliskimi bitiririm .
Öte yandan hic ihanete uğramadım (16yasinda saçma sapan bir şey dışında, onu da ben saymıyorum siz sayabilirsiniz) . Uğrasam üzülürüm, hayal kırıklığına ugrarim bir süre sonra geçer. Bir çok kere hayal kırıklığına uğruyoruz hayatta hepimiz .
Bir insanın size ihanet edecek kadar mayası bozuk ise siz ne de yapsanız o adam ihanet eder . Bu yüzden hiç ne denetlemek ne stalklamakla ne kisitlamakla hic bir şeyle uğraşamam .
Ayrıca bende hic bir sevgilime ihanet etmedim ki yakın erkek arkadaşlarım gelir bende kalır dertlesiriz iceriz.
Bu maya ile alakalı sadece.

Biliyor musunuz size hatalisiniz diyemeyecegim , sevgilinizin kiz arkadasina da kusur bulamayacagim. ( en basinda sizi hatali gormustum ancak iliskinizin detaylarini yazinca fikrimi degistirdim) Bence burada size yanlis davranan sevgilinizdir. Bir kere aranizdaki ozeli dertlesme niyetiyle bile olsa kiz arkadasina anlatmamali, ikincisi size ceza verir gibi su tarihe kadar gorusmeyelim diyememeli. Ucuncusu sizi baskalariyla ,ozellikle bahse konu olan kiz arkadasiyla kiyaslamamali ( o senden daha zeki v.s.) Bu cok saygisiz bir davranistir. Lutfen genc , guzel bir hanimefendi olarak kendinize guveniniz ve kendinize saygi duyunuz. Bu beyi aramayiniz , onsuz yasarim onurumla yasarim deyiniz.

Ne salak bu adamlar ya.
İnsan yakın kız arkadaşını sevgilisine övüp övüp durur mu?
Hatta bir de senden çabuk anlıyor beni çok zeki gibi aptalca bir laf eder mi?
Üstüne bir de onu sevmenizi mi bekliyor?

Ben olsam bana onu övdüğünde git onunla sevgili ol madem gerizekalı diye kaçırırdım ağzımdan bir ara kesin :)

Ne salak bu adamlar ya.
İnsan yakın kız arkadaşını sevgilisine övüp övüp durur mu?
Hatta bir de senden çabuk anlıyor beni çok zeki gibi aptalca bir laf eder mi?
Üstüne bir de onu sevmenizi mi bekliyor?

Ben olsam bana onu övdüğünde git onunla sevgili ol madem gerizekalı diye kaçırırdım ağzımdan bir ara kesin :)
söyledim zaten ama ona karsi hic bir zaman öyle duygular hissetmemis

Bence insanların karşı cinsten arkadaşları olabilir AMA bu yaptıkları ve cumaya kadar görüşmeyelim demesi çok saçma. Bunlardan rahatsız oldugunuzu söylediniz mi? Eğer söylediyseniz cevabı ne oldu?
sinirimiz gecermis düsünmek icin iyi gelirmis. Buna tek sen mi karar veriyorsun dedigimde de sen karar ver o zaman diyor

söyledim zaten ama ona karsi hic bir zaman öyle duygular hissetmemis
Yalan bu güne kadar bütün kankalarim bana aşk ilan etti. En son erkek kankam seviyorum dediğinde evliydim yuh diyorum. Bir daha da erkek arkadaş edinmedim. Erkek arkadaş olarak bana kocam yeter.

bu kiza karsi ilk antipatim erkek arkadasimi arayip param yok diye aglamasiyla basladi.

bu kiza karsi ilk antipatim erkek arkadasimi arayip param yok diye aglamasiyla basladi.

Ya onu bunu geç, diyelim ki kız tehdit değil, yine de senin için vazgeçmesi gerekirdi. Bence sen bu adamla devam etme. Zaten kızlarla samimi erkekler güvenilmez oluyor. Işin yok bunun kankalariyla mi uğraşacaksın

Sizle esinizin evlilik dinamigi yasantilariniz farklidir. Benim iliskimin dinamigi farklidir. Bir tane dogru yok bu hayatta. Degisik insanlar iliskiler de var. Insanlarin kabullenebilcegi ve kabullenemeyecegi seyler var; sebepler farkli farkli gecmis yasantilar, aile, edinilen tecrübeler.. Mesela onunda benden yapmami istemedigi seyler var ben o seylerde yanlis bulmasam bile onla orta yolu bulmaya calisiyorum.

Evet bir tane doğru yok ve belli ki sevgilinizle de uyuşmuyor doğrularınız.
O zaman bu ısrar, "benim doğruma uyacaksın" çabası neden? Kendi doğrunuza uyan insanlar bulursanız hayat daha kolay yaşanır.

Bana göre bir kadın ve bir erkek arkadaş olabilir ve sevgilim "x kişisiyle görüşmeni istemiyorum" derse görüşmeyeceğim kişi sevgilim olur. Kiminle görüşüp görüşmeyeceğimi hayatımın 25+ senesinde bulunmamış kişiden öğrenecek değilim çünkü.
Ama ben zaten böyle bir sorun yaşamıyorum ve yaşamam. Çünkü doğrularımın uyuşmadığı kişiyi hayatıma almam. Sevgilim bana böyle bir cümle kuracak bir insan değil.

Siz de kendinize göre birini bulun rahat edin.

Hiç sevmediğim anlayış. Çocuk napsın seninle sevgili oldu diye kız arkadaşlarıyla niye ilişkisini kessin ? Niye kurduğu edindiği arkadaşlığa karışıyorsunuz ?sizden daha mı güzel o yüzden kıskançlık yapıyosunuz diyelim daha güzel ee kendine mi güvenmiyosun yoksa sevgiline mi? Ay ne biliyim ben olsam soğurdum sevgilinin arkadaşlarını kıskanmak yerine onlarla senin de arkadaş olman lazım.

Sonsuz güvenden ne kast ediyorsunuz anlayamadım ama prensiplerin guvenle hic bir alakası yok . Şununla alakası var mesela özgürlük benim için bütün ilişkilerden değerlidir . Ege r bir insan özgürlüğümü istiyorsa iliskimi bitiririm .
Öte yandan hic ihanete uğramadım (16yasinda saçma sapan bir şey dışında, onu da ben saymıyorum siz sayabilirsiniz) . Uğrasam üzülürüm, hayal kırıklığına ugrarim bir süre sonra geçer. Bir çok kere hayal kırıklığına uğruyoruz hayatta hepimiz .
Bir insanın size ihanet edecek kadar mayası bozuk ise siz ne de yapsanız o adam ihanet eder . Bu yüzden hiç ne denetlemek ne stalklamakla ne kisitlamakla hic bir şeyle uğraşamam .
Ayrıca bende hic bir sevgilime ihanet etmedim ki yakın erkek arkadaşlarım gelir bende kalır dertlesiriz iceriz.
Bu maya ile alakalı sadece.
Size bu konuda sonuna kadar katılıyorum.
Kısıtlama yaparak aldamanın onune nasıl gecilebilir ki?
Hem insanların kendi iradeleri yok mu allah aşkına?
Aldatacak insan aldatır kim onunde durabilir bunun.
Konu sahibi sanırım o kıza özel seylerini anlatmalarindan rahatsizlik duyuyor ama bu da erkek arkadasinin kisiliginden kaynaklanan bir sorun.
Bugun arkadasina anlatir yarın evlenince annesine...

Size bu konuda sonuna kadar katılıyorum.
Kısıtlama yaparak aldamanın onune nasıl gecilebilir ki?
Hem insanların kendi iradeleri yok mu allah aşkına?
Aldatacak insan aldatır kim onunde durabilir bunun.
Konu sahibi sanırım o kıza özel seylerini anlatmalarindan rahatsizlik duyuyor ama bu da erkek arkadasinin kisiliginden kaynaklanan bir sorun.
Bugun arkadasina anlatir yarın evlenince annesine...
Hayır tek sorun oda degil genel olarak kadın ve erkeğin arkadaşlık yapmasına karşıyım diyor , benim anlamlandiramadigim bu

Evet benim bakis acim bu ama ona kalirsa her iliskide insanlarin degistirmeye kalktigi hoslanmadigi seyler oluyor o da mesela annenlerle niye bu kadar konusuyorsun cok oluyor diyor. Bu da benim hayatim o zaman bunun orta yolu nedir yani? o zaman iki tarafta hic bir seyden rahatsiz olmadan bazi seyleri görmezden gelerek yasamayi ögrenmesi gerekiyor.

Back
X