cikar yol bulamadım

Evet benim bakis acim bu ama ona kalirsa her iliskide insanlarin degistirmeye kalktigi hoslanmadigi seyler oluyor o da mesela annenlerle niye bu kadar konusuyorsun cok oluyor diyor. Bu da benim hayatim o zaman bunun orta yolu nedir yani? o zaman iki tarafta hic bir seyden rahatsiz olmadan bazi seyleri görmezden gelerek yasamayi ögrenmesi gerekiyor.

Annenizle ne kadar konuşacağınıza hangi hakla karışıyor?
Elin oğlu gelip "ananla çok konuşuyorsun, aaa bu nedir böyle yeter" dediğinde "o da böyle istiyor, orta yolu bulup annemle daha az konuşayım" mı diyorsunuz? :olamaz:

Size bu konuda sonuna kadar katılıyorum.
Kısıtlama yaparak aldamanın onune nasıl gecilebilir ki?
Hem insanların kendi iradeleri yok mu allah aşkına?
Aldatacak insan aldatır kim onunde durabilir bunun.
Konu sahibi sanırım o kıza özel seylerini anlatmalarindan rahatsizlik duyuyor ama bu da erkek arkadasinin kisiliginden kaynaklanan bir sorun.
Bugun arkadasina anlatir yarın evlenince annesine...
benim icin belirli
Annenizle ne kadar konuşacağınıza hangi hakla karışıyor?
Elin oğlu gelip "ananla çok konuşuyorsun, aaa bu nedir böyle yeter" dediğinde "o da böyle istiyor, orta yolu bulup annemle daha az konuşayım" mı diyorsunuz? :olamaz:
[/QUOTdemiyorumda bu iliskiler nasil yürücek o zaman? yürümüyorda zaten kimsenin dogru dürüst.

benim icin belirli
demiyorumda bu iliskiler nasil yürücek o zaman? yürümüyorda zaten kimsenin dogru dürüst.

Olmayacak işleri zorla, ittire ittire, boğazına çöke çöke oldurmaya çalışmazsanız yürür.
Daha önceki konularınızda çok kıskanç olduğunuzu yazmışsınız ve bu adama da güveniniz yok belli ki. Neden devam ediyorsunuz?
Genel bir güven probleminiz varsa yardım almalısınız. Eğer sevgiliniz güven sarsıcı şeyler yaptıysa da ayrılmalısınız. Kendinize eziyet ediyorsunuz böyle.

İlişkide fedakarlık yapılır, bazı huylar törpülenir vs tamam ama "annenle çok konuşma, o kızla görüşme, oraya gitme" şeklinde baskı kurmak ve aynı baskılara boyun eğmek fedakarlık değildir. Bu şekilde sağlıklı bir ilişki yürütemezsiniz.

Niye kendinizi kontrol edemiyorsunuz? Mental ya da ruhsal bi probleminiz mi var
Olmayacak işleri zorla, ittire ittire, boğazına çöke çöke oldurmaya çalışmazsanız yürür.
Daha önceki konularınızda çok kıskanç olduğunuzu yazmışsınız ve bu adama da güveniniz yok belli ki. Neden devam ediyorsunuz?
Genel bir güven probleminiz varsa yardım almalısınız. Eğer sevgiliniz güven sarsıcı şeyler yaptıysa da ayrılmalısınız. Kendinize eziyet ediyorsunuz böyle.

İlişkide fedakarlık yapılır, bazı huylar törpülenir vs tamam ama "annenle çok konuşma, o kızla görüşme, oraya gitme" şeklinde baskı kurmak ve aynı baskılara boyun eğmek fedakarlık değildir. Bu şekilde sağlıklı bir ilişki yürütemezsiniz.
Evet birbirimize tam güvenmiyoruz ama birbirimizdende tam vazgecmiyoruz. Onun deyisiyle vazgecmek cok kolay önemli olan bir iliskiyi sürdürebilcek yeterlilige ulasmak. Ikimizinde gecmisten travmalari var. O aldatilmis ben esimden ayrildim. Ikimizdede güven sorunu var. Bu yastan sonra düzelcek bir sey mi bilemem:(

Asiri kaybetme korkumuz var o bana acik acik bile söyledi benle mutsuzsun o yüzden biriyle yakinlasip ona asik olmandan korkuyorum diye bu da kontrol duygusuna yol aciyor. Bir sorun var ya. Ne haddinize birbirinize karismak yerine sorunu derinden cözmeme yardimci olcak yorumlar bekliyorum

Back
X