- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Daha 1 sene bile olmadı ki kıdemi mi nasıl alıcam. :/Anlasamiyorsaniz yerinize eleman bakmasi cok normal. Gizli gizli arayacak hali yok sonucta. Yeni biri baslar,bir sure birlikte calisirsiniz sonra ihbarinizi kideminizi verir yollari ayirirsiniz. Neden apta yerine konmus olasiniz ki? Her seyin bir usulu var
Madem kidem hakkiniz yok ve sizi son ana kadar bilgilendirmedi, ihbar tazminati alirsiniz. Ama yeni birisi baslar ve isi ona gosterirsiniz su an yapilabilecek sey bu. Adam haksiz degil zira cekismeli durumlariniz varmis. Size 15-20 gun onceden soyler zaten cikarildiginiziDaha 1 sene bile olmadı ki kıdemi mi nasıl alıcam. :/
Bana da diyebilirdi '' babing ben yerine başka birini bakıyorum haberin olsun, sende kendi planını yap'' diye. Çokta iş kurallarına, iş ahlakına uyulan bir yer olmadığı için usul arayamıyorum maalesef.
Umarım bende kendime iş bakarım o süreçte.Madem kidem hakkiniz yok ve sizi son ana kadar bilgilendirmedi, ihbar tazminati alirsiniz. Ama yeni birisi baslar ve isi ona gosterirsiniz su an yapilabilecek sey bu. Adam haksiz degil zira cekismeli durumlariniz varmis. Size 15-20 gun onceden soyler zaten cikarildiginizi
Sert mizaçlı olur olmadık her seye azarlamaya çalışıyor, bende cevap verince neden cevap veriyosun oluyor böyle çekişmeler var. :)niçin anlaşamıyorsunuz?
güzellikle ayrılmanız daha iyi olur, bence sorun kibarca. acaba benim yerime mi birini arıyorsunuz, eğer bilirsem ben de iş bakarım bu süreçte mağdur olmamam için diyin?
Su anda cikarmiyordur zaten. Daha yerinize birini bulacak,bir sure sizi birlikte calistiracaktir. Sonrasinda ihbarinizi verir yollar uzulmeyinUmarım bende kendime iş bakarım o süreçte.
Çıkartmasında değilim zaten ki belirttim banada haber verilsin bende kendi yolumu çizeyim. Tartışmaktan kastım saç baş birbirimize giriyoruz küfürler havada uçusuyor değil. Bir şeye çatıyor cevap veriyorum neden cevap veriyosun oluyor budur yani.yani doktor kendi muayahenesinde çalıstıgı elemanla neden tartısmak istesin. paramla niye rezil olayın diyordur.bence normal bir durum
Sanmıyorum hanımefendi prosedürün böyle işeleyeceğini, 3 ay oldu burda işe başlayalı daha 10 gün önce laf söyleye söyleye direte direte sigortamı yaptırabildim. Karşılaştığım ve yaşadığım şeyler bu durumun etik olmadığını hissettiriyor bana. Hiç yasal hak huk bilmeyen bir insan değilim. Daha önce büyük bir şirkette çalıştım. Her şey sizinde anlattığınız gibi işliyordu orda ama burası böyle değil. Yinede ben elimden geldiği kadarıyla idare etmeye çalışıyorum. Umarım yinede her şey sizin dediğiniz gibi işler.Su anda cikarmiyordur zaten. Daha yerinize birini bulacak,bir sure sizi birlikte calistiracaktir. Sonrasinda ihbarinizi verir yollar uzulmeyin
Ay yok :) Hiç ugraşacak kapasitede değilim tatlılıkla bitsin. :)Aktarma alındı de pislik yap kısasa kısas
Oyle bir durum olursa sizi 2,5 ay boyunca sigortasiz calistirdigini ihbar edin ama, isterse bir gun calisin,size ilk gunden sigorta yaptirmaliydi. Mutlaka hakkinizi arayin oyle bir durum var mademSanmıyorum hanımefendi prosedürün böyle işeleyeceğini, 3 ay oldu burda işe başlayalı daha 10 gün önce laf söyleye söyleye direte direte sigortamı yaptırabildim. Karşılaştığım ve yaşadığım şeyler bu durumun etik olmadığını hissettiriyor bana. Hiç yasal hak huk bilmeyen bir insan değilim. Daha önce büyük bir şirkette çalıştım. Her şey sizinde anlattığınız gibi işliyordu orda ama burası böyle değil. Yinede ben elimden geldiği kadarıyla idare etmeye çalışıyorum. Umarım yinede her şey sizin dediğiniz gibi işler.
Sanmıyorum hanımefendi prosedürün böyle işeleyeceğini, 3 ay oldu burda işe başlayalı daha 10 gün önce laf söyleye söyleye direte direte sigortamı yaptırabildim. Karşılaştığım ve yaşadığım şeyler bu durumun etik olmadığını hissettiriyor bana. Hiç yasal hak huk bilmeyen bir insan değilim. Daha önce büyük bir şirkette çalıştım. Her şey sizinde anlattığınız gibi işliyordu orda ama burası böyle değil. Yinede ben elimden geldiği kadarıyla idare etmeye çalışıyorum. Umarım yinede her şey sizin dediğiniz gibi işler.
işe bak çileklim doktor da ondan haber vermiyordurEleman arayan elemanına haber verir ki işten çıkarıldığı zaman boşta kalmasın... Bu olay benim başıma gelse gidip sorarım eğer doğruysa işi bırakırım... Hatta şimdiden kendime iş bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?