- 19 Mart 2017
- 115
- -88
- 96
- 26
- Konu Sahibi Aysetumblr38
Akşam konuşacağımOha bi de calisman onun iznine mi tâbii. Cik cik cik ordan seri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam konuşacağımOha bi de calisman onun iznine mi tâbii. Cik cik cik ordan seri.
Konuşur ve ikna olursun aynı kısır döngü.Büyük ihtimalle bosanacagim bugün yada yarın konuşurum çıkar giderim
Ne konusucan? Ikna edilmek icin mi konusuyosun? Gidicek olan toplanir gider.Akşam konuşacağım
Adamın gözünün önünde zorla telefon alıp delil mi toplanır Aysetumblr? Lütfen yani..Telini kurcalamamin sebebi delil elde edip ona her türlü davayı açmak için
Evet gerçekten konuşacak neyiniz kalmış? Yoksa kavga etmeye mi doyamadın Ayşeee?Akşam konuşacağım
Zorla değildi normal bişey bakıyor gibi aldım kendisi panik yaptı tepki gösterdi . Öyle yapınca zorla almaya çalıştım ama vermedi . Gece uyurken mı baksam acabaAdamın gözünün önünde zorla telefon alıp delil mi toplanır Aysetumblr? Lütfen yani..
Doyamadım valla hatta tokat çarpıp öyle gidicem iyi bir osmanli tokadı aticamEvet gerçekten konuşacak neyiniz kalmış? Yoksa kavga etmeye mi doyamadın Ayşeee?
Başka ne için olabilir?Ne konusucan? Ikna edilmek icin mi konusuyosun? Gidicek olan toplanir gider.
Kız Allah iyiliğini versin. Sakladığı bir şey vardıysa da muhtemelen silmiştir sendeki bu acemilikle.Zorla değildi normal bişey bakıyor gibi aldım kendisi panik yaptı tepki gösterdi . Öyle yapınca zorla almaya çalıştım ama vermedi . Gece uyurken mı baksam acaba![]()
Emin misin sonra yalvarma gene dicemBaşka ne için olabilir?
Kendisini kovmuş kocayla, başka bir kadından bahsettiği için kavga edip kovulduğu kocayla niye konuşur insan?
İkna olup, kalmak icin.
Gece uyurken gizlice telefonuna bakayım ne bulursam kendime gondereyim hemenSeni aldattığını dair kanıtların fotoğrafını çek ve affetme affedersen tazminat hakkın falan yanar şuan o ağır kusurlu sen ne istesen alırsın ondan yıllardır bunu kendine hak görmüşsün artık silkelen lütfen
Neye emin olacak?Emin misin sonra yalvarma gene dicem
onun yaptığı iş asıl haram olan. manipüle etmesine izin verme nafaka hakkın tazminat maddi manevi hakkın mehir falan istediysen onu da almayi unutma tabi bosanacaksan.Nafaka felan bişey vermek istemiyor beddualar ediyor nafaka isteyince haram ediyor. Gerçek yüzünüz bu diyor
gönderme kendi telefonundan fotoğraf çek . alıp silmesi ihtimaline karşı da güvendiğin bu olaylari bilen bir arkadaşına falan at kendine mail at yedekle yaniGece uyurken gizlice telefonuna bakayım ne bulursam kendime gondereyim hemen
Ayşe lütfen kendine gel. 2dk önce delil diyordun şimdi osmanlı tokadı? Böyle riskli şeylere gerek yok. Adamla aynı seviyeye inme. Bu herife ihtiyacın yok. Kendi ettiklerini bulur o merak etme. Buzzz gibi soğu bu adamdan duyarsız ol ne tokadı? Böyle soğuk bir rüzgar gibi çık evden açıklama bile yapma. Topla eşyanı git. Kudursun kendi kendine evde. Senden beklemediği bir hareket olur muhtemelen. Ararsa da açma engelle, hayret etsin.Doyamadım valla hatta tokat çarpıp öyle gidicem iyi bir osmanli tokadı aticam
Yada hiç konuşmayım gece uyumasini bekleyim telefonu öyle kurcalayim delil toplayım.Neye emin olacak?
Seni aldatan kocaya sorulacak soru mu bu?
Beni aldatıyorsun hem de evden koyuyorsun , emin misin diye soracaksın demek. Kesin gidersin sen ben emin oldum.
Sen gidemiycen belli oldu. Ben gideyim bu konudanYada hiç konuşmayım gece uyumasini bekleyim telefonu öyle kurcalayim delil toplayım.
Yaa hiç sorma gece bakacaktim uykudan kalkamadım erindimKız Allah iyiliğini versin. Sakladığı bir şey vardıysa da muhtemelen silmiştir sendeki bu acemilikle.![]()
Doyamadım valla hatta tokat çarpıp öyle gidicem iyi bir osmanli tokadı aticam