el deliye hasret ben akıllıya işte.Kendini rezil etme vol152722626. Ne acınası insanlar var yav
ay çok teşekkür ederim size de :) ben aslında bunu dert edindiğimden değil de, bu ego meselesini konuşmak için konu açtım. yani reddedilmek bu kadar kötü bir şey mi ki insanlar bunu halı altına süpürmek için yalan uydurup kendilerini daha da rezil ediyor. ne var bunda, ben de reddedildim. reddedilmeyen insan mı varmış dünyadaBen olsam direk numarayı engellerim. Bunlar gönül eğlencesi arıyor. Direk ne cevap veririm ne de onu umursarım. Sallayın bence. Allah karşınıza karakterli adam gibi adamlar çıkarsın
sevgili olma teklifi işte ya nasıl tabir edeyim başka :)Kusura bakmayın da, çıkma teklifi nedir yav. Kaç yaşında insanlarsınız.
çok zekice taktik değil mi ya reddedildikten sonra "haha şakaydı" demek :) bu konuyu okumak bile iq yükseltir iddia ediyorum :dOk yaz sadeceadam hazmedememiş yazık
Yanlış örnek vermişsin. Hazreti Ayşe’ yi versen düşünebilirdim demeliydinHaha komik sadece :) bende yasca buyuk biri cikma teklif ettiginde.. kabul etmedim doye peygamberimizle Hatice validemizin yasini ornek gostermisti:) ne alakaysa:) halbuki kendisi buyuktu benden, sen kendini peygamberle mi kiyasliyosun demistim :) ne mallar var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?