çıkma teklif edip iddiaydı demek... çoluk çocukla uğraşıyorum :)

yelizzce1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.575
1.538
63
bundan yılllaaaar yıllar önce lisede voleybol takımındaydım bir antrenörümüz vardı ve sık sık erkek kardeşini getirirdi. kardeşiyle de tanışmıştık ama merhaba merhaba modundaydık. tabi gruptaki kızları olduğu gibi beni de bir zaman sonra sosyal medya hesaplarımızdan eklemişti ve arada sırada muhabbet ederdik kendisiyle. yani olur ya hani çok görüşmeseniz de orada eklidir bazen muhabbet edersiniz ama görüşecek kadar samimi olmazsınız falan. öyle birisi. yani varlığı ve yokluğu bir bi arkadaş.

bu kişi haftalardır bana anlamsız bir şekilde sık yazıyordu. işkillenmiştim açıkçası ama çok üzerinde durmadım. kendisi 2. ligde futbolcu. ama üniversiteye gitmemiş. geçen akşam bana whatsapptan yazdı benim bulunduğum şehre gelmiş görüşmek istiyormuş falan. ama şimdi bunla ne konuşucam ben diye düşünerek sıkıcı bir görüşme olacağını da bilerek gitmedim tabi. hastayım falan diye geçiştirdim. uzun bi mesaj atmış. benden uzun zamandır hoşlanıyormuş, bir şans vermeliymişim, bu vakte kadar cesaretini toplayamamasının nedeni de onun lise mezunu benim üniversite mezunu olmammış, ben onu küçük görürmüşüm. ama şimdi iyi para kazandığı için cesaretini toplamış zaten ben istersem özel üniversiteye besyo bölümüne gidebilirmiş falan filan. böyle anlattığıma bakmayın çok ukalaca cümleler kurmuş. yani alem bana ben sana hastayım beee xd falan yazsa şaşırmıycam, kendini bu kadar büyütmesine anlam veremedim neyse işte ben bu işin olmayacağını kendisinden hoşlanmadığımı falan söyledim. cevap vermedi. saonra beni tanımadığım bir numara aradı arayan bu arkadaşmış. iddiaya girmişmiş arkadaşlarla random bir kızı seçip ona çıkma teklif edecekmiş kabul edersem iddiayı o kazanacakmış ama ben kabul etmediğim için şu an arkadaşlarına mangal partisi vermek zorunda kalacakmışmış aaa kesin yaşanmıştır bu deyip gülerek yüzüne kapattım. yine mesaj atmış "ya vallaaa bak iddiaydı yemin ediyorum sen benim kardeşim gibisin alakam olmaz" demiş.

ben şimdi böylesi bi salakla muhatap olacak kadar kötü bi şansı nasıl hak ettim ona yanıyorum.

Ben olsam direk numarayı engellerim. Bunlar gönül eğlencesi arıyor. Direk ne cevap veririm ne de onu umursarım. Sallayın bence. Allah karşınıza karakterli adam gibi adamlar çıkarsın

Ben olsam direk numarayı engellerim. Bunlar gönül eğlencesi arıyor. Direk ne cevap veririm ne de onu umursarım. Sallayın bence. Allah karşınıza karakterli adam gibi adamlar çıkarsın
ay çok teşekkür ederim size de :) ben aslında bunu dert edindiğimden değil de, bu ego meselesini konuşmak için konu açtım. yani reddedilmek bu kadar kötü bir şey mi ki insanlar bunu halı altına süpürmek için yalan uydurup kendilerini daha da rezil ediyor. ne var bunda, ben de reddedildim. reddedilmeyen insan mı varmış dünyada

Resmen çoluk çocuk...
Geçen de birinin evlenme teklifine hayır dedim diye bana "iki yüzlüsün" dedi bir anda adamın biri, hani öyle yakın bir iletişimim de hiç olmadı doğru düzgün tanımıyor beni, umut falan verdiğimi de düşünmüyorum o yazmadıkça yazmayan normal arkadaş gibi davranan biriydim, "söyle dedim nereden uydurdun bunu? hayır diyene kadar iyiydim de şimdi mi böyle oldu, terbiyesiz hadsiz" falan diye yazdım bir şeyler, değmeyecek bir tip ama o an tahammülsüz anıma geldi çok sinirlendim, daha önce de yaşadığım için benzer şeyler Allah'ım yine mi aynı tip dedim... Hayatımda bir teklif olarak da kabul etmiyorum, ciddiyetsiz bir şeydi bana göre.
Olgunlaşmamış, sonucuna katlanamayacak insanlar birinden hoşlanmasın bu nedir ya.

Haha komik sadece :) bende yasca buyuk biri cikma teklif ettiginde.. kabul etmedim doye peygamberimizle Hatice validemizin yasini ornek gostermisti:) ne alakaysa:) halbuki kendisi buyuktu benden, sen kendini peygamberle mi kiyasliyosun demistim :) ne mallar var ya

Yanlış örnek vermişsin. Hazreti Ayşe’ yi versen düşünebilirdim demeliydin herşeye de mantık bulurlar zaten o tipler.

Madem bu adam bu kadar ergen. Keşke yazsaydın inanamıyorum hislerimle oynamayı mı istemiştin? Kendimi çok kötü hissettim falan diye. Bak nasıl iddia lafını geri alıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…