calısmaya devam et bence bıryandan da ıs ara en ıyı cozum bu gıbı
Belki bu gecici bir surectir veya duzeltebilirsin durumu. Bir yandan baska bir is ara bakalim daha iyi sartlar sunan bir yer var mi...
Az parayla çok iş mantığındalar sanırım..
Çalışırken bir yandan da iş ara
Bu elestiriler bir tek sana mi canim, eger oyleyse sorun var demektir. Bu senin kendine guvenini zedeliyorsa baska bir is bulabilirsin kendine, ne is yapiyorsun bilmiyorum muhasebedesin sanirim baska yerlerde bir suru ihtiyac vardir.Geçici midir bilmiyorum? Sürekli eleştiri, beğenmeme yani gerçekten bilmiyorum çabam da görünmüyor ki, bi görünse..
başka iş bağlamadan çıkma derim smuwiLa
Arıyorum zaten, hatta görüşmeye gittim ama kısmet
senı cok ıyı anlıyorum ıkı dk otursan sankı butun gun bos oturmus muamelesı de yapıyolardır aynı sekılde bende 1 sene calıstım yemek yapıyordum oglenlerı dusun , bırde gorgusuzlerdıkı sorma ıs buldum kactım hemen bendeAh bi de dayanbilsem, inanın her gün bişey çıkıyor bana yükleniliyor bi şekilde..
maasınız nekadar tatmın ediyorsa kalın bence sürec gecici. ama sizi tatmin etmiyorsa bi yandan baska yer arastırmaya baslayın. gittigniz yer bundan farklı olmayacak ama maas tatmin ediyosa mdediğim gibi hiç kıpırdamayın
inşallah olur yeni evlisin borç harç vardır işsiz kaldığın her gün sıkıntı olur çünkü
o halde arastırın bence baska yer dediğim gibi gittiğiniz yer bundan farklı olmaz ama rahat edersiniz hiç olmazsa. size tavsiyeem bi dalı tutmadan oburunu bırakmayın amaMaaşı hiç önemli değil artık, 1.600 alıyordum 150 lira yola gidiyor, evime uzak, kış aylarında 6' da çıkıp 1 saat dolmuş beklediğim oluyor tıka basa dolu olduğu için ulaşımı sıkıntılı bir yer açıkçası bunları düşününce az olsun, kafam rahat olsun, evime yakın olsun diyorum ama..
Bu elestiriler bir tek sana mi canim, eger oyleyse sorun var demektir. Bu senin kendine guvenini zedeliyorsa baska bir is bulabilirsin kendine, ne is yapiyorsun bilmiyorum muhasebedesin sanirim baska yerlerde bir suru ihtiyac vardir.
o halde arastırın bence baska yer dediğim gibi gittiğiniz yer bundan farklı olmaz ama rahat edersiniz hiç olmazsa. size tavsiyeem bi dalı tutmadan oburunu bırakmayın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?