Çıkmaz sokak

diloyadilo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2021
6
0
6
23 Yasindayim ve bekarim ailemin yaninda kaliyorum.Okulum bitti.Is bulamiyorum,basvurmadigim yer kalmadi.Sevgilim yok.Anne ve babamin psikolojik sorunlari var.Evde hep kavga gurultu var.Bu yüzden artık evlilik düşünmeye başladım.Akrabalarım cevrem de bu evden gitmeye bak diyorlar ama evlilik sürecinde anne babam bana da karşı tarafa da hayatı zindan edecekler.Annem Yardım almayı Asla istemez ,teklif edince bile delirir.Babam da aynı şekilde.En basitinden örnek vermek istiyorum çok terleyen bir insan olmama ve her gün yıkanmaya ihtiyacım olmasına rağmen 3-4 günde bir yıkandığımda annem ortalığı ayağa kaldırır.Haftada bir yıkanmak zorunda kalıyorum.Onda da uzun kalınca kapıyı yumruklar ya da 7 gün olmasına rağmen her gün yıkanıyor diye şikayet edip bağırır.Bunları psikolojisi bozuk diye yapıyor,yardım almıyor,reddediyor.Bunlar yaşadıklarımın en kücükleri.Yıkanma konusundan devam edersem(Sadece yıkanma sorunum yok, durumlarını anlamanız için tek bir konu üzerinden örnek veriyorum.) yarın evlenmek istesem yıkanmadan pis pasaklı şekilde yeni evime gönderir, kendim için bir şey almak istesem para vermez.Hayatım boyunca sadece eğitimim için para esirgemediler.Okurken yeteri kadar para verirlerdi şu an ayda 100 tl anca verirler ve ben 23 yaşındayım kücük bir cocuk değilim insani ihtiyaçlarım oluyor,üstelik borcum da var daha bir sürü şey .Yani ben bu evden evlenemem..Dediğim gibi kesinlikle iş secmeden her yere başvurmama rağmen iş bulamadığım için ayrı eve cıkamıyorum,sehir değiştiremiyorum.Evi terkedemiyorum cesaretim yok buna.Ayrıca evlenecek kimse de yok.Tabiri caizse mecbur kalarak ot gibi yaşıyorum.Karşına alıp ikisiyle de konuş demeyin lütfen cünkü 23 yıldır çok sefer denedim bu yöntemi ,psikolojileri bozuk olduğu için oturup konuşmakla anlamazlar.Bir tek beni değil hiç kimseyi anlamıyorlar.Ben cıkış yolu bulamadığım için size sormak istedim.Benim için kücücük bir öneriniz ve tavsiyeniz bile önemli.Hayatımın değişmesi için İyi dileklerinizi de esirgemezseniz çok sevinirim.

Öncelikle evlenmek için evlenmeyin.
Part time işler oluyor. Fuarlar da filan çalışan kişiler hep parttime çalışıyor. Yada marketlerde sucuk peynir dağıtan kişilerde öyle.

Bu arada deli gibi kpss için çalışıp bir yıl idare etmeye çalışın. Kpssden şehir dışında bir yer yazarsınız puanınıza göre

Ailen degismez .sen degiseceksin uzulmeyrceksin bunlarda öyle cocuklar ailelerini seçemiyor diyip sakin kalin. is bul kpssye gir biraz daha dayan atan git.evlenme ailenden kacmak için acele verilen kararlar mutluluk getirmez

Çevre çok önemli iş bulmak için akrabalarla görüşebiliyor musunuz, onlardan destek isteyin iş bulma sürecinde.
Anneniz ile evlat gb degilde arkadaş gb olsanız hanii şöyle neyin var bugun ,ne oldu gb hadi yürüyüşe çıkalım vs yaklaşımda bulunsanız belki kabuğundan çıkar bakarsınız kendini sizi keşfeder.

Hangi bölümden mezun oldunuz? Evlilik icin acele etmeyin.Evliligi kacis olarak gorup evlenirseniz daha cok başınız agriyabilir. İs bulana kadar idare edip,is bulduktan sonra kendinize ufak bir duzen kurmaya calisin. Bu sure zarfinda da ucretsiz kurs,halk egitim merkezi gibi yerlere gidip sertifika vs almaya calisin ki cv nize bir faydasi olsun.

Cehennemin bir kapısından çıkıp ötekine girmeyin. Evlenmek için evlenilmez, baba evinden kaçayım derken daha kötü bir bağlamda bulabilirsiniz kendinizi.

İlk olarak bölümünüzle alâkalı iş başvurularına devam edin. O evden uzak kalmak ve harçlığınızı çıkarmak için en basiti bir markete girin çalışın. Bölümünüzle alâkalı iş bulduğunuzda da cebinizde para olur. Eve de iki kuruş harçlık verdiğinizde belki sesleri kesilir, en azından banyoda kapıyı yumruklamazlar.

Bir cehennemden baska bir cehenneme yatay gecis yapmak istemiyorsaniz evlilikten once is konusuna odaklanin.
Evden kacmak icin evlenip mutlu bir evlilik devam ettireni görmedim.

23 Yasindayim ve bekarim ailemin yaninda kaliyorum.Okulum bitti.Is bulamiyorum,basvurmadigim yer kalmadi.Sevgilim yok.Anne ve babamin psikolojik sorunlari var.Evde hep kavga gurultu var.Bu yüzden artık evlilik düşünmeye başladım.Akrabalarım cevrem de bu evden gitmeye bak diyorlar ama evlilik sürecinde anne babam bana da karşı tarafa da hayatı zindan edecekler.Annem Yardım almayı Asla istemez ,teklif edince bile delirir.Babam da aynı şekilde.En basitinden örnek vermek istiyorum çok terleyen bir insan olmama ve her gün yıkanmaya ihtiyacım olmasına rağmen 3-4 günde bir yıkandığımda annem ortalığı ayağa kaldırır.Haftada bir yıkanmak zorunda kalıyorum.Onda da uzun kalınca kapıyı yumruklar ya da 7 gün olmasına rağmen her gün yıkanıyor diye şikayet edip bağırır.Bunları psikolojisi bozuk diye yapıyor,yardım almıyor,reddediyor.Bunlar yaşadıklarımın en kücükleri.Yıkanma konusundan devam edersem(Sadece yıkanma sorunum yok, durumlarını anlamanız için tek bir konu üzerinden örnek veriyorum.) yarın evlenmek istesem yıkanmadan pis pasaklı şekilde yeni evime gönderir, kendim için bir şey almak istesem para vermez.Hayatım boyunca sadece eğitimim için para esirgemediler.Okurken yeteri kadar para verirlerdi şu an ayda 100 tl anca verirler ve ben 23 yaşındayım kücük bir cocuk değilim insani ihtiyaçlarım oluyor,üstelik borcum da var daha bir sürü şey .Yani ben bu evden evlenemem..Dediğim gibi kesinlikle iş secmeden her yere başvurmama rağmen iş bulamadığım için ayrı eve cıkamıyorum,sehir değiştiremiyorum.Evi terkedemiyorum cesaretim yok buna.Ayrıca evlenecek kimse de yok.Tabiri caizse mecbur kalarak ot gibi yaşıyorum.Karşına alıp ikisiyle de konuş demeyin lütfen cünkü 23 yıldır çok sefer denedim bu yöntemi ,psikolojileri bozuk olduğu için oturup konuşmakla anlamazlar.Bir tek beni değil hiç kimseyi anlamıyorlar.Ben cıkış yolu bulamadığım için size sormak istedim.Benim için kücücük bir öneriniz ve tavsiyeniz bile önemli.Hayatımın değişmesi için İyi dileklerinizi de esirgemezseniz çok sevinirim.
Her şeyden önce sırf onlardan kurtulmak için evlenmemelisiniz, o tür evliliklerden asla hayır gelmez. Sizin en kısa zamanda iş bulmanız gerekiyor. Bunun için en hızlı yöntem işkura gidip kayit yaptırmak ve online üyeliğinizi aktiflestirip iş aramak.

İskurun sitesinde üyelik açtıktan sonra "bana uygun işler" seçeneği var ve bir çok iş imkanı çıkıyor.

Umarim en iyi şekilde kendi hayatınızın iplerini elinize alırsınız..

Back
X