- 2 Temmuz 2021
- 6
- 0
- 6
- Konu Sahibi diloyadilo
23 Yasindayim ve bekarim ailemin yaninda kaliyorum.Okulum bitti.Is bulamiyorum,basvurmadigim yer kalmadi.Sevgilim yok.Anne ve babamin psikolojik sorunlari var.Evde hep kavga gurultu var.Bu yüzden artık evlilik düşünmeye başladım.Akrabalarım cevrem de bu evden gitmeye bak diyorlar ama evlilik sürecinde anne babam bana da karşı tarafa da hayatı zindan edecekler.Annem Yardım almayı Asla istemez ,teklif edince bile delirir.Babam da aynı şekilde.En basitinden örnek vermek istiyorum çok terleyen bir insan olmama ve her gün yıkanmaya ihtiyacım olmasına rağmen 3-4 günde bir yıkandığımda annem ortalığı ayağa kaldırır.Haftada bir yıkanmak zorunda kalıyorum.Onda da uzun kalınca kapıyı yumruklar ya da 7 gün olmasına rağmen her gün yıkanıyor diye şikayet edip bağırır.Bunları psikolojisi bozuk diye yapıyor,yardım almıyor,reddediyor.Bunlar yaşadıklarımın en kücükleri.Yıkanma konusundan devam edersem(Sadece yıkanma sorunum yok, durumlarını anlamanız için tek bir konu üzerinden örnek veriyorum.) yarın evlenmek istesem yıkanmadan pis pasaklı şekilde yeni evime gönderir, kendim için bir şey almak istesem para vermez.Hayatım boyunca sadece eğitimim için para esirgemediler.Okurken yeteri kadar para verirlerdi şu an ayda 100 tl anca verirler ve ben 23 yaşındayım kücük bir cocuk değilim insani ihtiyaçlarım oluyor,üstelik borcum da var daha bir sürü şey .Yani ben bu evden evlenemem..Dediğim gibi kesinlikle iş secmeden her yere başvurmama rağmen iş bulamadığım için ayrı eve cıkamıyorum,sehir değiştiremiyorum.Evi terkedemiyorum cesaretim yok buna.Ayrıca evlenecek kimse de yok.Tabiri caizse mecbur kalarak ot gibi yaşıyorum.Karşına alıp ikisiyle de konuş demeyin lütfen cünkü 23 yıldır çok sefer denedim bu yöntemi ,psikolojileri bozuk olduğu için oturup konuşmakla anlamazlar.Bir tek beni değil hiç kimseyi anlamıyorlar.Ben cıkış yolu bulamadığım için size sormak istedim.Benim için kücücük bir öneriniz ve tavsiyeniz bile önemli.Hayatımın değişmesi için İyi dileklerinizi de esirgemezseniz çok sevinirim.