Çıkmaz sokakta gibiyim.

Artemiscicegi223

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2022
5
2
1
30
Merhaba üyeliğimi yeni açtım üye olmadan önce bakıyordum ara sıra buralara bende üye olup bir şeyler danışmak istiyorum sizlere yorumlarınız kıymetli

27 yaşındayım daha önce bir ilişkim oldu o da uzun bir ilişki olarak devam etti biteli ise 4 yıl oldu neredeyse bu ilişkim ise çok rezil bir şekilde bitti. Beni yıllarca aldatmış farklı farklı insanlarla en sonunda da aldattığı kişiyle de evlendi zaten. Bu ilişkinin bitişinin beni etkilemesinin nedeni ise yıllarca hayaller kurmam saf saf inanmam oldu. Çevremizdeki herkeste ( bütün arkadaşlar ortak) bunu biliyormuş zaten bende bunu anlamam üzerine bütün çevremi sildim numaralarımı değiştim, sosyal medyamı bıraktım ağır bir depresyon süreci geçirdim tek başıma üniversite bitmişti hem işsiz hemde psikolojik olarak çökmüştüm 54 kilodan 41 kiloya düştüm üzüntüden kafayı yemek üzereydim 5 6 kilo alıp bir mağazada iş bulup çalıştım 5 6 ay kadar.

Daha sonra kpss çalışmaya başladım dershaneye yazıldım yalnız kalmamak adına sürekli bir şeylerle meşgul oldum fakat kpss istediğim gibi olmadı maalesef kpss ise 2 yılda bir bu yıl yine hazırlandım bu yıl ama iyi geçti çok şükür 3 yıldır işsizim kpss ile meşguldüm o kadar meşguldüm ki aklıma hayatıma birini alma düşüncesi dahi gelmedi benim şuan bu meşguliyet hem devam etsin hemde evde olmamak adına atama sürecinin uzun olması nedeniyle işe girdim fakat sorun şu ki hâlen çok mutsuzum ve ben bunca geçen yıl boyunca kimseyle flört dahi etmedim. Beni tanımak isteyen oluyor fakat şans veremiyorum bende istiyorum ama yapamıyorum yorucu geliyor artık tükenmiş hissediyorum kendimi bir daha sevemem gibi ya da seversem yine olursa böyle şeyler diyorum korkuyorum.

Ne yapacağımı hiç bilmiyorum..

Siz doğru olanı yapıp doğru yere odaklanmışsınız zaten. İşe, snava vermişsiniz kendinizi. Dolayısıyla bundan devam edin. İlla hayatınıza biri girmek zorunda değil. Siz birine yeniden bir şeyler hissedince herşey kendiğinden olacak zaten. Biz de ne kazıklar yedik ama bir daha kazık yememek için ne yapalım yaşamayalım mı hiç sevmeyelim mi, o yüzden hiç bunları düşünmeyin. Bidaha sevemem diye düşünüyorsunuz ya, diyelim harbiden bidaha sevemediniz. Ne güzel işte hayatınızı kendi mutluluğunuza harcarsınız daha iyi, hayatı gezip tozarak geçiren evlenmeyen nice insan var artık hani haksız da değiller

Evet haklısınız ama bazen kendimi yapayalnız hissediyorum.

Çok benzer seyler yasadım. Ama ben atlatmak icin civi civiyi söker diye düsünüp aksine yeni bir iliskiye baslamaya calismistim. Kesinlikle sizin yaptiginiz dogru olan. Simdi 10 yildir evliyim. İyi ki bitmis iyi ki esimi tanimisin Buna ragmen gecmisteki travmami atlatamadim. Rüyalarimda esimin beni aldattigini görüyorum. Aldatilma korkusuyla yasiyorum, cep telefonunu kontrol ediyorum. Yani bence kesinlikle psikolojik destek almaliyiz. Maalesef cookk uzun yillar gecse de icerlerde bir yerlerde kaliyor

Sizin adınıza çok mutlu oldum mutluluğunuz daim olsun . Huzur yuvanızdan eksik olmasın. Evet bende atlatamadıgımı fark ettim atlattım sanıyordum.

Sizin bir hedefiniz varmış ve bu hedefinize bilenmiş tüm enerjinizi o alana kanalize etmişsiniz.Şimdi o hedefe büyük olasılıkla ulaştınız ve şöyle bir etrafınıza baktığınızda kendinizi amaçsız ,tatsız tuzsuz buldunuz..sorumlusu olarak da 4 yıl önce biten ilişkiniz sandınız.Bu 4 yılda siz kpss için büyük olasılıkla " herşeyi " kenara koydunuz ..yani gezmeyi ,tozmayı, kendini keşfetmeyi..ama size sadece aşk hayatınızdaki boşlukmuş gibi geliyor içinizdeki boşluğun sebebi .Dışarıda geçirdiğiniz vakti arttırın,kendinizi keşfetmeye çalışın ,keyif aldığınızı gördüğünüz alanlarda daha fazla vakit geçirin bu yolculuk size iyi gelecektir..üstelik aşkı da getirecektir . İnan, aşk en güzel senin kendini en çok sevdiğin dönemlerde yaşanır.

Çok güçlü biriymişsiniz. O travmaua rağmen kpps ye odaklanmış hazırlanmışsınız ve yine boş durmamış işe girmişsiniz. Ne mutlu ki hala çok gençsiniz. Ve emin olun gerisi kendiliğinden gelecek

O kadar doğru bir noktaya değinmissiniz ki siz böyle diyene kadar ben bunu fark etmemiştim tam olarak dediğiniz gibi her şeyi kenara koyup sadece odaklandım ve sınav geçince gerçekten amaçsız kaldım gibi oldu dediğinizi mutlaka yapacağım göremedigim noktayı gördüm bu güzel yorumunuz çok teşekkür ederim kalbime dokundunuz.

Çok teşekkür ederim çok zor oldu ama yine de pes etmemeye uğraştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…