- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Şöyle söyleyim babamı anlamıyorum .. Ynai mesela bizi sever eder hani hep kötü davranan biri değil bu yaşta gelir kucağına bile alır bazen sevdiğini bilirim. Ama bunun tersine cok katı biridir kızını dövmeyen dizini döver kafası var ve sevgili olayı ona cok ama cok ters sürekli uyarır söyle böyle kızlarla bile arkadas olmayın diye sıkar böyle bizi annemi hiçbiryere göndermez. Eğerki bizi hiç sevmese hani bize hep eziyet ederken sevgisini hiç ama hiç bilmesem inan ediklerini yapardım o gücü bulurdum nasıl olsa hiç sevmiyor hiç bir çabası yok bizim için diye. ama o birşeyler yapmaya claısıyor olmuyor mesela bugün işe gitti biryere akşam ya iş olmadı diye geelecek yada 3-4 gün calısıp bıırakacak sebebi calısamıyormus anlasamıyormus annem onu evde sinir ediyormuş filan.. yada şans yok bilmiyorum. İşte böyle bir baba , patladığı anlarda gece olduğu gibi bütün dünyadaki ışıklar sönmüşcesine konusup yasaklar koyup kafamızı patlatana kadar konusuyor.
İnternetten iş basvurusu yaptım birsürü hemde.. İş görüşmelerine gittim 3 tane gizli gizli annem biliyordu sonunda birine girdm o da babama yalan söyledm staj yaptığım yerdeki abla buldu bana diye ama adam orada beni kullanmak isteyince bıraktım ilk günden başlayamadan, dün yüzüme vurdu işte öyle olur benden habersiz anlasırsa diye bundan sonra ben arastırmadan hiçbir yere girmiceksin dedi
sizi psikolojik olarak inandırmış kendisine.diyosunuz ki çalışıyo çabalıyo olmuyo.bunlar babnızın sözleir değil mi..sizin değil.tabii yıllarca berabe ryaşadığınız için bir süre sponra gerçekten de şans yok babamda çabalıyor olmuyor,olmayınca da içiyor di,yosunuz.bizi seviyor aslında ama bu şanssızlıklardna dolayı sinirli.bu yüzden bize kötü davranıyor diyosunuz.
burdan size yazarak ne kadar gerçekleri görmenizi sağlayabilirm bilmiyorum.ama babanızın yaptıkları sizin suçunuz değil,annenizin suçu değil.böyle olma sebebi sadece kendisi.sevgi böyle olmaz.insan sevdiğine,yavrusuna böyle davranmaz.biran önce kendinize gelmezseniz ömrünüz böyle heba olacak,kardeşini kaç yaşında bilmem ama kendiniz ve onun için en iyisini bulmaya çalışın..
adam orda beni kullanmak isteyince ne demek anlamadım onu...
Gözlerimi kapatıp onun öldüğünü hayal ettiğimde kendimi ağlarken bulmasam hatta suan bile ağlarken bulmasam farklı seyler düşünürdüm gercekten yinede cok saol..
babanızı sevmeniz çok normal,ona hiçbir sözüm yok.ne olursa olsun o sizin babanız ve önemli..ona bişey olsa tabi ki üzüleceksiniz.ama bu durumda önemli olan kendinizsiniz.bunu unutmayın..
Şuan elim kolum bağlı dediğim gibi birşey yapsam içimde hep bir vicdan meselesi kalacak.. hep acaba dicem.. Allah sonumuzu hayır etsin eğer birgün gercekten annemi öldürmek filan isterse o zaman bunları yapabilirim ancak o zaman suan yapamam o gücü bulamıyorum
herşey için geç kalmayın da..o zaman vicdan azabınız ne olacak ?zamanında yapmadığınız yapamadığınız şeyler için ??
siz böyle düşünüp boyun eğmek istiyosanız diyecek bişeyim yok.kadercilik diyemicem siz kusura bakmayın..olacakları görüp de bişey yapmamak bu olsa gerek. çaresizlik değil sizinki kusura bakmayın..
3 kişilik adamın işini yaptırcaklar deyip de işe başlamamak ne demek..yeni mezun adam ne iş yaptıracaklardı..hangi iyerinde adalet var.? bak ben şimdi işyerindeyim,2 yaşınd aoğlumu bırakıp geliyorum.birazdan kafamı kaşıcak vakit bulamıcam..
neyse her koyun kendi bacağındna asılır.
böyle konulara yazmıcam diyorum zihniyet hep aynı çünkü,bize verilenlerden şikayet etmek ama çözüm için bişey yapmamak..teslimiyet,sızlanma..siz çözüm değil ,destek arıyosunuz. oturup ağlayalım hepberaber halinize..ah ananız vah kardeşiniz..zavallı siz..evet evet tamam çok üzüldük sizin için..
Aslında çok güzel düşünüyorsunuz teşekkür ederim ama sanırım gercekten olayın birebir içinde olmadan sunu bunu yap demek kolay görünüyor insanlara . Ben istemiyormuyum snaki kendim için iyi bir yaşamı zaten bu yüzden yaşıyorum.. Ama söylediklerinizi yapmak kolay değil gercekten değil eğerki 30 yasında biri olsam artık sözüm geciyor olsa babamı dinleyecek halim yok o zaman yapabilirdim bunları ama daha yaşım kaç 20 yapamam tüm bunları yapmak için güç bulamam ve ben somut düşünüyorum yağmurdan kaçarken doluya tutulma ihtimali de var.. Ne malum kaçacağım yerlerin bana daha fazla zarar vermeyeceği ?? Ne malum başka bir sehirde tek basımıza neler yaşayacağımız.. Kolay değil her ne kadar size kolay gelse de hiç değil gercekten . Yazmayın konuma o zaman k. bakmayın yordum ama inanın elimden gelen birşey yok sızlanmak da değil insan sadece rahatlamak istiyor biraz . Çok saolun ama verdiğiniz tavsiyeler için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?